Transilvania Business
Cluj Fonduri Europene Slider

Licitație de 3.8 milioane euro, fonduri europene, pentru cel mai mare parc din Cluj-Napoca

Primăria Cluj-Napoca a lansat licitația publică pentru proiectarea și execuția celui mai mare parc din oraș.  Este vorba despre Parcul Tineretului – Pădurea Clujenilor, investiție din fonduri europene. 

Liitația publiă pentru “servicii de proiectare, asistență tehnică din partea proiectantului și execuție lucrări pentru realizara obiectivului de investiții “înființare zonă verde și de agrement Parcul Tineretului – Pădurea Clujenilor”, conform cerințelor caietului de sarcini și a documentației aferente, a fost lansată în 7 mai 2019, potrivit Ziua de Cluj.

Valoarea totala este estimată a contractului este de 18.217.219,31 lei (fără TVA) – (circa 3.8 milioane euro) din care: servicii de proiectare și asistență tehnică din partea proiectantului – în valoare de 326.200 lei (fără TVA), iar valoarea lucrărilor este de 17.891.019,31 lei (fără TVA). Durata contractului este de 22 luni din care : 3 luni servicii de proiectare tehnică și 19 luni pentru execuția lucrarilor. Termenul limită de depunere al ofertelor este 27 mai 2019, criteriul de atribuire fiind prețul cel mai scăzut.

Comentarii

Comentarii

Related posts

Specialiști în bioinformatică, Internet of Things și securitate cibernetică, la Cluj Innovation Days 2017

Stefana Muresan

Proiect de peste 3 mil. de euro pentru a stabili dacă vinul este fals, dezvoltat de cerectătorii clujeni

Stefana Muresan

Satu Mare: Polonezii de la Serinus Energy au demarat producţia de gaze în Moftinu

Stefana Muresan

Comentarii

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More