Cluj Fonduri Europene Slider

Licitație de 3.8 milioane euro, fonduri europene, pentru cel mai mare parc din Cluj-Napoca

Primăria Cluj-Napoca a lansat licitația publică pentru proiectarea și execuția celui mai mare parc din oraș.  Este vorba despre Parcul Tineretului – Pădurea Clujenilor, investiție din fonduri europene. 

Liitația publiă pentru “servicii de proiectare, asistență tehnică din partea proiectantului și execuție lucrări pentru realizara obiectivului de investiții “înființare zonă verde și de agrement Parcul Tineretului – Pădurea Clujenilor”, conform cerințelor caietului de sarcini și a documentației aferente, a fost lansată în 7 mai 2019, potrivit Ziua de Cluj.

Valoarea totala este estimată a contractului este de 18.217.219,31 lei (fără TVA) – (circa 3.8 milioane euro) din care: servicii de proiectare și asistență tehnică din partea proiectantului – în valoare de 326.200 lei (fără TVA), iar valoarea lucrărilor este de 17.891.019,31 lei (fără TVA). Durata contractului este de 22 luni din care : 3 luni servicii de proiectare tehnică și 19 luni pentru execuția lucrarilor. Termenul limită de depunere al ofertelor este 27 mai 2019, criteriul de atribuire fiind prețul cel mai scăzut.

Related posts

Doi antreprenori clujeni au reînviat brandul schiurilor de Reghin

Stefana Muresan

100 de locuri de cazare modernizate la internatul Colegiului Traian Vuia

Traian Dan

O treime din firmele înfiinţate în 2017 lucrează cu Banca Transilvania

Stefana Muresan

Leave a Comment