Transilvania Business
Bihor Infrastructura

Nodul rutier de la granița cu Ungaria prinde contur

O filmare din dronă surprinde lucrările la nodul rutier Biharia, parte din Autostrada A3 Borș-Biharia (5,35 km) de la granița cu Unguria, capătul Autostrăzii A3 București-Borș.  În depărtare se vede granița și conexiunea autostrăzii cu sectorul maghiar. 

“Nodul rutier Biharia începe să prindă contur după ce lucrările au pornit timid în februarie. Vineri, 17 mai 2019, un prieten al organizației noastre a filmat zona din dronă. Contractul pentru mini-lotul de 5,35 km al Autostrăzii A3 între Borș (granița cu Ungaria) și Biharia (la nord de Oradea) a fost semnat în 13 decembrie 2018 cu Trameco (parte din grupul Selina) și stipulează 4 luni de proiectare și alte 15 de execuție. Dacă se vor rezolva în timp util problemele birocratice și dacă antreprenorul se va mobiliza suficient de bine, sunt șanse ca noul tronson să fie inaugurat până la finalul anului viitor”, transmit reprezentanții Asociației Pro Infrastructura (API).

 

Comentarii

Comentarii

Related posts

Gazprom a găsit petrol în Timiș şi va începe producţia experimentală

Stefana Muresan

Astra Trans Carpatic introduce trenuri cumpărate de la danezi pe ruta Oradea – Arad

redactia

Documentaţia licitaţiei pentru construirea terminalului Aeroportului Braşov-Ghimbav, avizată de ANAP

redactia

Comentarii

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More