Lideri si afaceri

LEADER TEAM BROKER – PARTENERIAT STRATEGIC CU AXA GLOBAL HEALTHCARE ÎN ROMÂNIA

Leader Team Broker, jucător cheie pe piața asigurărilor din România, anunță semnarea unui acord strategic cu AXA – Global Healthcare, ca parte a planului său internațional de dezvoltare. Prin acest parteneriat, asigurările internaționale de sănătate din portofoliul celui mai mare brand* de asigurări din lume, vor intra în portofoliul de produse Leader Team.

“Pentru noi, acest parteneriat este atât o realizare, cât și o încununare a eforturilor noastre de extindere la nivel internațional. Acum le putem oferi clienților noștri acces la asigurările internaționale de sănătate AXA ceea ce este un pas important pentru noi. De asemenea, faptul că am devenit punctul de legătură pentru brokerii locali este o recunoaștere a capacităților și a expertizei noastre. Este un moment cheie pentru echipa noastră care a muncit foarte mult pentru a ajunge aici”, a declarat Răzvan Rusu, CEO și fondator Leader Team Broker.

Prin acest parteneriat Leader Team devine singurul punct de acces la planurile de asigurare AXA pentru brokerii de asigurări din România. Cu o experiență internațională puternică și o echipă profesionistă, Leader Team se va ocupa de orice solicitare a companiilor locale de brokeraj, pentru a distribui planurile de asigurări medicale AXA.

“Primele produse internaționale de sănătate au prețuri cuprinse între 450 de euro până la 5000 de euro pe an, iar planurile acoperă situații medicale de până la 8 milioane de euro. Deoarece acestea sunt produse de îngrijire medicală internațională, prioritatea este ca toți clienții noștri să aibă acces la servicii medicale de top, oriunde în lume. Indiferent dacă este vorba despre situații medicale grave sau de rutină, clienții noștri vor avea acces la soluții medicale de calitate. Peste 1 milion de inistuții medicale din lume recunosc și au încredere în brandul AXA”, mai adaugă Răzvan Rusu.

Pentru persoanele care utilizează asigurarea medicală AXA acest lucru înseamnă accesul la o rețea globală de furnizori medicali, servicii on-line și telefonice 24/7  și, mai ales, posibilitatea de a avea o soluție potrivită pentru nevoile lor de sănătate oriunde în lume. Colaborarea cu un brand atât de puternic îi permite echipei Leader Team să le ofere clienților săi o gamă largă de beneficii, de la un serviciu de medicină virtuală care funcționează neîntrerupt, la servicii de second opinion, gestionarea cazurilor complexe, până la evacuare în caz de urgențe medicale, printre multe altele.

 

AXA a protejat nevoile de asistență medicală ale clienților cu mobilitate globală timp de peste 50 de ani. Oferind asigurări de sănătate internaționale companiilor și persoanelor fizice, produsele AXA sunt disponibile în peste 190 de țări. Compania AXA Global Health face parte din AXA Group, cea mai mare companie de asigurări la nivel mondial, cu birouri în 61 de țări, 105 milioane de clienți la nivel global și 171.000 de angajați.

Fondată în anul 2007 Leader Team Broker este o companie românească cu o echipă formată din 35 de angajați și parteneri, și birouri în București, Brașov, Deva, Oradea, Satu Mare, Bacău. Leader Team este recunoscută ca una dintre cele mai inovatoare companii de brokeraj de asigurari din România, cu produse unice de cyber security, produse pentru aviație, industria navală, energie, sănătate și proiecte speciale cum sunt UEFA Champions League Romania (2012), White Sensation Romania (2012), The Human Body (2013). În anul 2017 compania a primit premiul ‘Cel mai creativ Broker de asigurare din România’, oferit de Media XPrimm, iar în anul 2019 a primit premiul pentru Inovație și Digitalizare, fiind singura companie de brokeraj din România care a folosit tehnologia RPA pentru operațiunile financiare repetitive. La finalul anului 2018, Leader Team Broker a raportat prime subscrise în valoare de 5 milioane de euro.

 

 

Related posts

Mircea Solovăstru, continuitate în structurile de conducere la Bursa de Valori București.

Nicolae Pop

Afacerile AdePlast au crescut cu 10% în primul trimestru

Stefana Muresan

B | BUSINESS to more BUSINESS – Conferința Regională de la Constanta

POZITIV TB: Ștefan Matuz, Inter-Cons – „Frica ar putea să-și pună amprenta pe toate ramurile economiei. Vor prevala investițiile pe termen scurt și cele cu riscuri reduse. Afacerile de nișă vor avea cele mai mari șanse”

redactia

Facebook lansează Messenger Rooms: aplicația de chat devine un instrument mult mai competitiv

Ion Surdu

Gotic Media mizează pe reclama în mișcare

Traian Dan

Vânzări în creștere cu 3% pentru Praktiker în 2016

Stefana Muresan

Bosch înființează divizia pentru servicii de mobilitate conectată

Ionut Oprea

ALISIA ENCO lansează o nouă colecție de cămăși business cu motive grecești

Ionut Oprea

TPA – new logo and a new office in Cluj

Transilvania Business

Theodora Golf Club, cel mai mare resort de golf din România, se deschide în Teleac

Ligia Voro

Nomade Communication. Cum să îți spui povestea?

Ligia Voro

Aramis din Baia Mare a ajuns la 4.500 de angajaţi

Stefana Muresan

Producător de mobilier din Brașov spune că poate să producă halate de unică folosință, dar nu și să le sterilizeze

Ion Surdu

96% din prima generație a masteranzilor ABSL au fost angajați în domeniul serviciilor pentru afaceri

Stefana Muresan

Hochland România are un nou director general

Stefana Muresan

Teraplast, credite de investiții și linii de creditare de peste 50 milioane de lei

Stefana Muresan

Kaufland, OMV Petrom şi Automobile Dacia – companiile cu cel mai mare număr de angajaţi

Stefana Muresan

Flanco vrea să investească 11 milioane de lei în 2020. Jumătate din business are legătură cu piața chineză

Papuc Irina

Andrei Trifan: ”În 2018, ne propunem să deschidem încă 10 restaurante Subway în țară”

Stefana Muresan

IAR Ghimbav și Airbus Helicopters, discuții privind un acord de cooperare

Stefana Muresan

Forbes: Țiriac, locul 1.795 la nivel mondial

Stefana Muresan

Bitdefender mută producția din China la Satu Mare

Stefana Muresan

Elvețienii de la Noventa au preluat 60% din Interpart Production

Stefana Muresan

Leave a Comment