Transilvania Business
Sanatate Ultimele stiri

Răzvan Vulcănescu, numit președinte interimar al CNAS

Răzvan Teohari Vulcănescu, numit luni președinte interimar al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, după demiterea Adrianei Cotel, a mai condus instituția, tot din postura de președinte interimar, în perioadele septembrie 2017 – noiembrie 2017 și ianuarie 2018 – ianuarie 2019. 

 

Răzvan Vulcănescu a declarat luni că este foarte important să existe o continuitate a tuturor măsurilor din programul de guvernare.

“Este foarte important pentru noi să putem să încheiem contractele cu toţi furnizorii de servicii medicale în acest an, este foarte important să parcurgem împreună acei paşi pe care ni i-am dorit de a restructura programele de sănătate”, a spus Vulcănescu.

Precizam ca remierul a decis revocarea Adrianei Cotel din funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, şi membru al Consiliului de Administraţie al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate.

Decizia a fost publicată luni în Monitorul Oficial.

Conducerea Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate va fi asigurată de Răzvan Teohari Vulcănescu, vicepreşedinte al CNAS, până la numirea conducătorului instituţiei în condiţiile legii, potrivit unei alte decizii a prim-ministrului.

 

 

Comentarii

Comentarii

Related posts

Maramureș: Turiştii preferă pensiunile din satele cu biserici vechi, de Paște

Stefana Muresan

Bani europeni pentru transformarea stațiunii Geoagiu Băi

redactia

Forumul Marilor Dezvoltatori DEVO

Ionut Oprea

Comentarii

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More