Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Colaborare între CCI Mureș și autoritatea de formare profesională în sistem dual

Marți, 25 iunie, Camera de Comerţ şi Industrie (CCI) a Judetului Mureș și Autoritatea Naţională pentru Formare Profesională în Sistem Dual din România vor semna un protocol de colaborare, au anunțat reprezentanții CCI Mureș. 

 

În contextul protocolului în domeniul formării și certificării profesionale, Autoritatea Națională pentru Formare Profesională în Sistem Dual din România și Camera de Comerţ şi Industrie a României, alături de Camerele de Comerț și Industrie Județene, vor colabora pentru susținerea tuturor demersurilor referitoare la învățământul profesional dual.

Părțile protocolului se angajează să coopereze în mod aprofundat pentru identificarea nevoilor de calificare/formare, sens în care se preconizează, cu prioritate, elaborarea unui plan unitar pentru îmbunătăţirea educaţiei, formării, certificării şi recunoaşterii profesionale iniţiale în sistem dual din România.

“Personal, consider acest protocol ca fiind un instrument deosebit de important, menit să definească, dar și să operaționalizeze obiectivele în domeniul formării profesionale inițiale în sistem dual, afirmate în mod repetat de către Camerele de Comerț și Industrie din România”, a declarat Vasile Pop, președintele CCI Mureș.

 

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Cosmin BOIANGIU, Reprezentant Permanent adjunct: „România trebuie să aibă întotdeauna încredere în sine”  

Articolul următor

Itinera Spa va construi pasajul Oltenița

Citește și:
Citeste mai mult

EXPO REAL: Exhibitor number up 50 percent

Over 1,900 exhibitors registered Innovative solutions concentrated in Hall A3 Overarching topics: ESG, housing, interest rate policy, climate…
Citeste mai mult

Praznicul de Pită Nouă la Pecica

Locuitorii din Pecica – Arad continuă tradiția şi se bucură de recolta din acest an printr-o sărbătoare a…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
1
Share