Transilvania Business
Antreprenori București Mureș Ultimele stiri

Colaborare între CCI Mureș și autoritatea de formare profesională în sistem dual

Marți, 25 iunie, Camera de Comerţ şi Industrie (CCI) a Judetului Mureș și Autoritatea Naţională pentru Formare Profesională în Sistem Dual din România vor semna un protocol de colaborare, au anunțat reprezentanții CCI Mureș. 

 

În contextul protocolului în domeniul formării și certificării profesionale, Autoritatea Națională pentru Formare Profesională în Sistem Dual din România și Camera de Comerţ şi Industrie a României, alături de Camerele de Comerț și Industrie Județene, vor colabora pentru susținerea tuturor demersurilor referitoare la învățământul profesional dual.

Părțile protocolului se angajează să coopereze în mod aprofundat pentru identificarea nevoilor de calificare/formare, sens în care se preconizează, cu prioritate, elaborarea unui plan unitar pentru îmbunătăţirea educaţiei, formării, certificării şi recunoaşterii profesionale iniţiale în sistem dual din România.

“Personal, consider acest protocol ca fiind un instrument deosebit de important, menit să definească, dar și să operaționalizeze obiectivele în domeniul formării profesionale inițiale în sistem dual, afirmate în mod repetat de către Camerele de Comerț și Industrie din România”, a declarat Vasile Pop, președintele CCI Mureș.

 

Comentarii

Comentarii

Related posts

Mihai Aniței (Azomureș), co-autor al volumului ”Agricultura. Concepte și Instrumente operaționale”

Stefana Muresan

22 de tramvaie noi, fabricate la Arad, vor circula în Cluj – Napoca

Stefana Muresan

Companii austriece din domeniul utilităților caută parteneri în Bistrița Năsăud

Stefana Muresan

Comentarii

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More