București Energie Energy Mirror Of Romania Ultimele stiri

Partener Deloitte, desemnat și responsabil pentru energie în Europa Centrală

Fost ministru al Energiei, Răzvan Nicolescu, promovat recent în poziția de partener în cadrul practicii de consultanță a Deloitte, preia și rolul regional de lider al industriei gazelor naturale, petrolului și produselor chimice pentru Europa Centrală, se arată într-un comunicat de presă al companiei.

„Statutul de partener este cea mai mare recunoaștere în domeniul serviciilor profesionale, certificând atingerea celui mai înalt nivel de expertiză tehnică, de calitate a serviciilor oferite clienților și de capacitate de dezvoltare si coordonare de echipe. Îi urez bun-venit lui Răzvan în echipa de parteneri și sunt convins că profesionalismul, hotărârea și experiența sa internațională vor contribui semnificativ la valoarea serviciilor pe care le oferim clienților noștri din domeniul energiei”, a declarat Alexandru Reff, Country Managing Partner, Deloitte România și Moldova.

În noul său rol de lider de industrie pentru Europa Centrală, Răzvan Nicolescu va deservi cu prioritate companiile mari din energie care activează la nivel regional. De asemenea, el va coordona dezvoltarea de servicii noi dedicate acestui sector pentru a răspunde unor nevoi stringente ale clienților, precum cyber security, schimbări ale cadrului de reglementare și digitalizarea proceselor și operațiunilor.

„Îl felicit pe Răzvan pentru noul rol de coordonare la nivel regional, preluat la scurt timp după ce a devenit partener, și sunt convins că va contribui la consolidarea poziției noastre de lider în domeniul energiei în această regiune a Europei. Rolul liderului de industrie este să identifice și să folosească expertiza Deloitte din toată lumea în beneficiul clienților, care trec printr-o perioadă marcată de provocări ca urmare a etapei de tranziție în care se află industria energetică, a digitalizării și a competiției tot mai intense pentru piețe și clienți”, a declarat Alastair Teare, CEO, Deloitte Europa Centrală.

Răzvan Nicolescu s-a alăturat Deloitte în 2015 și a devenit în scurt timp lider al industriei de energie și resurse naturale pentru România, oferind direcții strategice și facilitând colaborarea dintre zeci de experți ai Deloitte Romania specializați în această industrie de o importanță critică. Răzvan este un specialist respectat și recunoscut în domeniul energetic, cu o experiență solidă atât în sectorul privat, cât și în cel public. El a ocupat pozițiile de Director de Reglementare la OMV Petrom, președinte al Consiliului de Administrație al Agenției Europene de Reglementare în Energie, atașat al României la Uniunea Europeană pe probleme de energie și ministru al energiei, fără a fi membru al unui partid politic.

Răzvan este absolvent al Universității Politehnice din București cu specializarea Inginerie Electrică. Studiile tehnice din domeniul energetic au fost completate de studii economice, fiind absolvent al programului MBA al Solvay Brussels School of Economics and Management, precum și de unele programe pentru executivi ale Harvard Business School.

 

 

Related posts

Simpozion pe tema noilor tehnologii energetice

Ligia Voro

Dumitru Blaga: “Este cel mai bun moment pentru produsele românești”

Nora Dumitrescu

Turismul și patrimoniul cultural în regiunea transfrontalieră Banat, în dezbatere la UVT

Stefana Muresan

Autostrada Sebeș – Turda, blocată în instanță

Nora Dumitrescu

Pensiunea Ovidiu & Paula, confort și relaxare în inima Munților Gurghiu

redactia

ENDAVA DEVINE UN JUCĂTOR IT GLOBAL PRIN FUZIUNEA CU VELOCITY PARTNERS

Stefana Muresan

Emisiune de mărci poştale „Preşedinţia României la Consiliul Uniunii Europene”

redactia

Maxagro din Timiş țintește afaceri de 30 de milioane de euro

Stefana Muresan

Clujul va racola tinerii pasionați de tehnologie din Bihor și Alba

Nora Dumitrescu

Designerii români de vestimentație expun la Londra

Ligia Voro

Brașov: Internsnack, profit de aproape 3 milioane de lei anul trecut

Stefana Muresan

Radu Ștefan Oprea, ministrul MMACA: „Ne dorim o dezvoltare și dăm un impuls firmelor ca să revenim pe anumite piețe tradiționale”

redactia

Propuneri de la Bruxelles: Prima fermă, programul rabla pentru tractoare și subvenții egale

redactia

2017 Review – CEEQA Gala & Industry Awards

Ionut Oprea

Vodafone, Top Employer 2020

Ligia Voro

Investiții de 230 milioane euro în sectorul de apă și apă uzată din județul Satu Mare

Stefana Muresan

CCIA Arad – parteneriate pentru a veni în sprijinul celor care accesează Programul StartUp Nation

Stefana Muresan

Mai mult de 50% dintre români încă plătesc cash atunci când călătoresc

Traian Dan

NEPI negociază exclusiv cu AFI Europe vânzarea a 4 clădiri de birouri

Ligia Voro

COVID-19: Comisia Europeană oferă până la 80 de milioane de euro companiei germane CureVac, ca să dezvolte cât mai rapid un vaccin

Papuc Irina

Sibiul, viitoarea Regiune Gastronomică Europeană, va beneficia de o finanţare europeană de 160.000 de euro

redactia

DPD Romania has launched DPD Collect, a quick and flexible solution to send and collect parcels

redactia

Banca Mondială va sprijini startup-urile din Cluj

Nora Dumitrescu

Județul Mureș, campion la producția de lapte

Stefana Muresan

Leave a Comment