București Energie Energy Mirror Of Romania Ultimele stiri

Partener Deloitte, desemnat și responsabil pentru energie în Europa Centrală

Fost ministru al Energiei, Răzvan Nicolescu, promovat recent în poziția de partener în cadrul practicii de consultanță a Deloitte, preia și rolul regional de lider al industriei gazelor naturale, petrolului și produselor chimice pentru Europa Centrală, se arată într-un comunicat de presă al companiei.

„Statutul de partener este cea mai mare recunoaștere în domeniul serviciilor profesionale, certificând atingerea celui mai înalt nivel de expertiză tehnică, de calitate a serviciilor oferite clienților și de capacitate de dezvoltare si coordonare de echipe. Îi urez bun-venit lui Răzvan în echipa de parteneri și sunt convins că profesionalismul, hotărârea și experiența sa internațională vor contribui semnificativ la valoarea serviciilor pe care le oferim clienților noștri din domeniul energiei”, a declarat Alexandru Reff, Country Managing Partner, Deloitte România și Moldova.

În noul său rol de lider de industrie pentru Europa Centrală, Răzvan Nicolescu va deservi cu prioritate companiile mari din energie care activează la nivel regional. De asemenea, el va coordona dezvoltarea de servicii noi dedicate acestui sector pentru a răspunde unor nevoi stringente ale clienților, precum cyber security, schimbări ale cadrului de reglementare și digitalizarea proceselor și operațiunilor.

„Îl felicit pe Răzvan pentru noul rol de coordonare la nivel regional, preluat la scurt timp după ce a devenit partener, și sunt convins că va contribui la consolidarea poziției noastre de lider în domeniul energiei în această regiune a Europei. Rolul liderului de industrie este să identifice și să folosească expertiza Deloitte din toată lumea în beneficiul clienților, care trec printr-o perioadă marcată de provocări ca urmare a etapei de tranziție în care se află industria energetică, a digitalizării și a competiției tot mai intense pentru piețe și clienți”, a declarat Alastair Teare, CEO, Deloitte Europa Centrală.

Răzvan Nicolescu s-a alăturat Deloitte în 2015 și a devenit în scurt timp lider al industriei de energie și resurse naturale pentru România, oferind direcții strategice și facilitând colaborarea dintre zeci de experți ai Deloitte Romania specializați în această industrie de o importanță critică. Răzvan este un specialist respectat și recunoscut în domeniul energetic, cu o experiență solidă atât în sectorul privat, cât și în cel public. El a ocupat pozițiile de Director de Reglementare la OMV Petrom, președinte al Consiliului de Administrație al Agenției Europene de Reglementare în Energie, atașat al României la Uniunea Europeană pe probleme de energie și ministru al energiei, fără a fi membru al unui partid politic.

Răzvan este absolvent al Universității Politehnice din București cu specializarea Inginerie Electrică. Studiile tehnice din domeniul energetic au fost completate de studii economice, fiind absolvent al programului MBA al Solvay Brussels School of Economics and Management, precum și de unele programe pentru executivi ale Harvard Business School.

 

 

Related posts

Smart Diesel din Arad, cel mai mare ben­zinar independent de pe piaţa locală, atacă pragul de 1 miliard de lei

Stefana Muresan

Bugetul UE 2018: Bilete de tren gratuite în peste 30 de țări pentru tineri

Stefana Muresan

Strategia CFR pentru dezvoltarea infrastructurii feroviare: Este nevoie de investiţii de 56 miliarde lei până în 2022

Stefana Muresan

Schimbare istorică în clasament: Banca Transilvania a devenit cea mai mare bancă din România

Stefana Muresan

Japonezii i-au dovedit pe italieni în proiectul metroului clujean

Nora Dumitrescu

MADR: Peste 5.000 de crescători și 188 de furnizori, înregistrați în programul de susținere a raselor de porci Mangaliţa şi Bazna

Stefana Muresan

Institutul Cantacuzino va participa, la invitația Organizației Mondiale a Sănătății, la controlul extern de calitate al testelor efectuate pentru identificarea SARS-CoV-2

Papuc Irina

ONRC suspendă depunerea declarației privind beneficiarul real

Ligia Voro

Studiu Unlock: Companiile se reîntorc în oraș

Ionut Oprea

Obligațiunile Ascendia, de miercuri la tranzacționare

Ligia Voro

Fan Courier adoptă chatboţi Druid pentru interacţionarea cu clienţii

Traian Dan

Contract semnat pentru construcția primei secțiuni a Autostrăzii Pitești- Sibiu

Ligia Voro

Autoliv demarează lucrările la fabrica din Rovinari. Investiție de 20 mil. euro

redactia

Life Solutions, soluții pentru medicina personalizată, de la diagnostic la tratament

Stefana Muresan

Consiliul pentru Dezvoltare Regională Vest și-a ales noua conducere

Ligia Voro

UTI și Eldiclau vor construi terminalul II de la Aeroportul Oradea

Stefana Muresan

Herlitz România alături de copii, prin www.herlitz.ro

Ligia Voro

Astra Trans Carpatic introduce trenuri cumpărate de la danezi pe ruta Oradea – Arad

redactia

WhatsApp Business – aplicație dedicată companiilor

Stefana Muresan

ROMANIA CONNECTED – transportul multimodal conectează afacerile din România cu piețele internaționale

Stefana Muresan

Bogdan CHIRIȚOIU, Președintele Consiliului Concurenței, participă la PRIA Competition Conference, cel mai important eveniment dedicat concurenței, în data de 21 februarie 2019

redactia

Împrumuturi de până la 200 mil. lei pentru investiții în județul Brașov

Stefana Muresan

Retrasib Sibiu, cu un nou președinte al CA

Ligia Voro

Leave a Comment