Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Partener Deloitte, desemnat și responsabil pentru energie în Europa Centrală

Fost ministru al Energiei, Răzvan Nicolescu, promovat recent în poziția de partener în cadrul practicii de consultanță a Deloitte, preia și rolul regional de lider al industriei gazelor naturale, petrolului și produselor chimice pentru Europa Centrală, se arată într-un comunicat de presă al companiei.

„Statutul de partener este cea mai mare recunoaștere în domeniul serviciilor profesionale, certificând atingerea celui mai înalt nivel de expertiză tehnică, de calitate a serviciilor oferite clienților și de capacitate de dezvoltare si coordonare de echipe. Îi urez bun-venit lui Răzvan în echipa de parteneri și sunt convins că profesionalismul, hotărârea și experiența sa internațională vor contribui semnificativ la valoarea serviciilor pe care le oferim clienților noștri din domeniul energiei”, a declarat Alexandru Reff, Country Managing Partner, Deloitte România și Moldova.

În noul său rol de lider de industrie pentru Europa Centrală, Răzvan Nicolescu va deservi cu prioritate companiile mari din energie care activează la nivel regional. De asemenea, el va coordona dezvoltarea de servicii noi dedicate acestui sector pentru a răspunde unor nevoi stringente ale clienților, precum cyber security, schimbări ale cadrului de reglementare și digitalizarea proceselor și operațiunilor.

„Îl felicit pe Răzvan pentru noul rol de coordonare la nivel regional, preluat la scurt timp după ce a devenit partener, și sunt convins că va contribui la consolidarea poziției noastre de lider în domeniul energiei în această regiune a Europei. Rolul liderului de industrie este să identifice și să folosească expertiza Deloitte din toată lumea în beneficiul clienților, care trec printr-o perioadă marcată de provocări ca urmare a etapei de tranziție în care se află industria energetică, a digitalizării și a competiției tot mai intense pentru piețe și clienți”, a declarat Alastair Teare, CEO, Deloitte Europa Centrală.

Răzvan Nicolescu s-a alăturat Deloitte în 2015 și a devenit în scurt timp lider al industriei de energie și resurse naturale pentru România, oferind direcții strategice și facilitând colaborarea dintre zeci de experți ai Deloitte Romania specializați în această industrie de o importanță critică. Răzvan este un specialist respectat și recunoscut în domeniul energetic, cu o experiență solidă atât în sectorul privat, cât și în cel public. El a ocupat pozițiile de Director de Reglementare la OMV Petrom, președinte al Consiliului de Administrație al Agenției Europene de Reglementare în Energie, atașat al României la Uniunea Europeană pe probleme de energie și ministru al energiei, fără a fi membru al unui partid politic.

Răzvan este absolvent al Universității Politehnice din București cu specializarea Inginerie Electrică. Studiile tehnice din domeniul energetic au fost completate de studii economice, fiind absolvent al programului MBA al Solvay Brussels School of Economics and Management, precum și de unele programe pentru executivi ale Harvard Business School.

 

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Primul portal care poate fi gestionat împreună cu dezvoltatori imobiliari

Articolul următor

OECD și Comisia dau ca exemplu UVT pentru antreprenoriat și inovație

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Startup Europe Week Brașov 2024

Startup Europe Week este o inițiativă a Comisiei Europene de animare a afacerilor prin organizarea simultană a unor…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share