Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Călătorie de afaceri pentru antreprenori în Nepal

Afaceri.ro organizează o călătorie de afaceri pentru antreprenori în Nepal la finalul lunii septembrie 2019. Acest eveniment va cuprinde o misiune economică, al cărei punct cheie va fi conferința de pe 24 Septembrie din Kathmandu. Participanții vor putea diversifica și îmbogăți această experiență luând parte la Bootcamp, alcătuit din training-uri în deplasare, vizitarea obiectivelor turistice, descoperirea și aprofundarea culturii budiste. 

Astfel, în perioada 22 septembrie – 30 septembrie 2019 vor fi organizate o serie de cursuri de antreprenoriat, creativitate, gândire laterală, cursuri de etică și cultura afacerilor în Asia, ateliere de lucru și vizite de studiu unice în Kathmandu, Pokhara, Sarangkot, Chitwan și Lumbini, așezate la poalele munților Himalaya, cel din urmă oraș fiind și locul de naștere al lui Buddha. Aceste oportunități sunt adresate întreprinzătorilor din toate sectoarele economiei dar cu precădere celor care au șanse sporite de a identifica și oportunități comerciale, cum ar fi antreprenori din comerț, industria alimentară, educație, agricultură, textile, ICT și turism.

“Ca urmare a acestui eveniment, ne dorim să facilităm progresul profesional al participanților spre afaceri antreprenoriale, luarea deciziilor manageriale, acumularea cunoștințelor caracteristice cu privire la economia și oportunitățile Nepalului și ale Asiei de Sud în general, dar și să le oferim o experiență unică în dezvoltarea individuală, socială și culturală”, a declarat Marius Alexa – coordonatorul proiectului.

Persoanele interesate să afle mai multe detalii despre acest bootcamp sunt invitate să acceseze pagina oficială http://www.afaceri.ro/bootcamp-afaceri-ro-nepal-2019/ sau să contacteze organizatorii la evenimente@arhipelago.com.

Afaceri.ro este un program de conferințe, misiuni economice și tabere de instruire, gândite să îmbine educația cu explorarea, care sunt derulate cu scopul de a ajuta antreprenorii din companiile românești să se dezvolte și să devină mai competitivi, oferindu-le participanților oportunități de a explora piețe externe, culturi diferite, abordări diverse și de a forma legături ce se pot transforma în potențiale afaceri profitabile. Acest program are la activ reușite concrete și rezultate pe multiple planuri, până în acest moment având deja realizate misiuni economice și bootcamp-uri în diverse orașe din Republica Moldova, Ucraina, Austria, Italia, Anglia, Norvegia, Statele Unite ale Americii, China, Nepal, Kazahstan, Azerbaijan, Georgia, Israel și Rusia.

Sursa foto: afaceri.ro

Total
8
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Acționarii Farmaceutica Remedia au aprobat contractarea de noi credite

Articolul următor

Sorin Scarlat, noul director general al CNAIR

Citește și:
Pentru MedLife există varianta unei achiziții sau a unei investiții de la zero
Citeste mai mult

MedLife țintește piața Bistriței

Cel mai dinamic jucător din piaţa românească de servicii medicale, cu afaceri de 860 de milioane de lei,…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
8
Share