Cluj Cultural Ultimele stiri

Castelul Bánffy și-a regăsit prințesa: Florence. Superstaruri si surprize

Florence + The Machine, poate cel mai așteptat headliner al acestei ediții a festivalului Electric Castle, a adunat în fața scenei principale cea mai mare parte din cei 55.000 de oameni prezenți, vineri, în festival.

 

Cunoscută pentru sensibilitate, dar și sinceritatea cu care își recunoaște punctele vulnerabile, solista Florence Welch i-a rugat pe toți cei prezenți să lase telefoanele, să se bucure de momentul prezent, să privească la cei din jur, și, astfel, să simtă cât sunt de conectați unii la ceilalți și să trăiască show-ul alături de ea. „Mulțumesc, România, pentru locul acesta minunat, sunt foarte fericită că mă aflu aici”, a spus Florence în timpul concertului.

Într-un show în care a vorbit mereu despre încrederea în sine și cât de importantă este aceasta, Florence a arătat, aseară, că se poate lăsa, la propriu, în mâinile publicului ei. Artista a coborât de pe scenă, a urcat peste gardul care o despărțea de public și, susținută de mâinile oamenilor, a continuat să intrepreteze hit-urile sale celebre.

CTC, The Vaccines și Sigma au construit programul zilei pe scena principală, într-un mixt complex de stiluri muzicale, care se regăsește, de altfel, peste tot în Electric Castle. Un punct fierbinte în festival a fost, vineri, Shizzle Stage unde peste 20 de artiști hip hop au reușit unul din cele mai lungi cypher-uri realizate vreodate în România.

 

Superstaruri și showuri surpriză

O nouă zi, noi experiențe ieșite din comun la Electric Castle! Sâmbătă seara, două trupe, britanicii de la Bring Me The Horizon și Subcarpați au reușit să convingă atât de mulți oameni cu show-ul lor, încât scena principală a fost, din nou, locul de unde s-a propagat distracția pe tot domeniu Castelului Banffy. Dintre cei 51.000 de oameni prezenți în festival, unul primește titlul de „cel mai norocos”. Un tânăr fan Bring Me The Horizon rămâne cu amintirea vieții lui de la Electric Castle, pentru că a avut șansa de a cânta alături de Oli Sykes (video aici). Extrem de bine primiți de fiecare dată de publicul de la castel, membrii Subcarpați au avut încă o dată certitudinea că au creat un adevărat fenomen în muzica românească.

După o pauză de 3 ani, scena The Mill, situată în vechea moară a domeniului Banffy, s-a redeschis pentru un show secret. Aproape 300 de tineri care s-au încumetat să… Talk to God în punctul special din festival au avut astfel acces la un show exclusiv susținut de Kruder & Dorfmeister, care au sărbătorit alături de fani 25 de ani de carieră. Entuziasmul fanilor i-a convins să ofere un show suplimentar și în Hideout, în aceeași noapte.

Related posts

Vitacom Electronics, profit mai mare cu 8% în T1

Stefana Muresan

Sistemul Român de Verificare al Medicamentelor devine operațional!

Nicolae Pop

Creștere a cererii în sectorul logistic: Portofoliul P3 Logistic Parks a crescut cu 48% – portofoliul pe piața din Germania s-a triplat

redactia

Aeroportul Internaţional “Avram Iancu” din Cluj-Napoca, al doilea cel mai tranzitat din țară

Stefana Muresan

Lidl va deschide un nou magazin în Sibiu. Proiectul prevede prelungirea și amenajarea unei străzi de-a lungul râului Cibin

Papuc Irina

Maramureșul și-a făcut operator de parcuri industriale

Nora Dumitrescu

Plăți în avans pe anul 2019 pentru aproape 32.000 de fermieri bihoreni

Traian Dan

FOTO/ Ziua Națională a României, la Sibiu. Sute de oameni au urmărit parada militară și au dansat Hora Unirii

Papuc Irina

Silviu Stratulat, speaker at Eurogrowth 2017, a one-of-a-kind, cross-border M&A conference in London organized by ACG

Ionut Oprea

Mennekes a dat Ardealul pe Moldova

Nora Dumitrescu

EuropaProperty: short-list for 12th annual SEE Real Estate Awards

Ionut Oprea

Sălajul are nevoie doar de doi angajați cu facultate

Nora Dumitrescu

Topul celor mai buni angajatori în anul 2018

redactia

Dimensiunea de inovare și IT a Clujului, prezentată de Emil Boc în Silicon Valley

redactia

Banii europeni circulă și pentru drumurile județene. Alocarea în Cluj: peste două treimi din fondurile UE obținute prin POR 2014-2020

Stefana Muresan

Cea mai înfricoșătoare pădure din lume, în Cluj

Stefana Muresan

TAROM, serviciu de autofacturare pentru clienții care cumpără bilete online

Stefana Muresan

Jale pentru turismul românesc în luna aprilie: -98,1% la cazări față de aprilie 2019

Ion Surdu

Vasile Vita: ”Creștere de 20 % pentru Vitacom în primele luni ale anului”

A. I.

Electric Castle – festivalul care împlinește vise

Stefana Muresan

HMS, Irum, Timflow – premiate pentru Produsul Anului, la Forest România

Ligia Voro

Adaconi – Universul nuanțat al papetăriei

Ioan Sandor

Un drum turistic din Cluj va fi modernizat

Nora Dumitrescu

Judeţele Covasna, Harghita şi Mureş au promovat regiunea sub brandul ”Ţinutul Secuiesc” la târguri de turism din Budapesta şi Bucureşti

Stefana Muresan

Leave a Comment