Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Castelul Bánffy și-a regăsit prințesa: Florence. Superstaruri si surprize

Florence + The Machine, poate cel mai așteptat headliner al acestei ediții a festivalului Electric Castle, a adunat în fața scenei principale cea mai mare parte din cei 55.000 de oameni prezenți, vineri, în festival.

 

Cunoscută pentru sensibilitate, dar și sinceritatea cu care își recunoaște punctele vulnerabile, solista Florence Welch i-a rugat pe toți cei prezenți să lase telefoanele, să se bucure de momentul prezent, să privească la cei din jur, și, astfel, să simtă cât sunt de conectați unii la ceilalți și să trăiască show-ul alături de ea. „Mulțumesc, România, pentru locul acesta minunat, sunt foarte fericită că mă aflu aici”, a spus Florence în timpul concertului.

Într-un show în care a vorbit mereu despre încrederea în sine și cât de importantă este aceasta, Florence a arătat, aseară, că se poate lăsa, la propriu, în mâinile publicului ei. Artista a coborât de pe scenă, a urcat peste gardul care o despărțea de public și, susținută de mâinile oamenilor, a continuat să intrepreteze hit-urile sale celebre.

CTC, The Vaccines și Sigma au construit programul zilei pe scena principală, într-un mixt complex de stiluri muzicale, care se regăsește, de altfel, peste tot în Electric Castle. Un punct fierbinte în festival a fost, vineri, Shizzle Stage unde peste 20 de artiști hip hop au reușit unul din cele mai lungi cypher-uri realizate vreodate în România.

 

Superstaruri și showuri surpriză

O nouă zi, noi experiențe ieșite din comun la Electric Castle! Sâmbătă seara, două trupe, britanicii de la Bring Me The Horizon și Subcarpați au reușit să convingă atât de mulți oameni cu show-ul lor, încât scena principală a fost, din nou, locul de unde s-a propagat distracția pe tot domeniu Castelului Banffy. Dintre cei 51.000 de oameni prezenți în festival, unul primește titlul de „cel mai norocos”. Un tânăr fan Bring Me The Horizon rămâne cu amintirea vieții lui de la Electric Castle, pentru că a avut șansa de a cânta alături de Oli Sykes (video aici). Extrem de bine primiți de fiecare dată de publicul de la castel, membrii Subcarpați au avut încă o dată certitudinea că au creat un adevărat fenomen în muzica românească.

După o pauză de 3 ani, scena The Mill, situată în vechea moară a domeniului Banffy, s-a redeschis pentru un show secret. Aproape 300 de tineri care s-au încumetat să… Talk to God în punctul special din festival au avut astfel acces la un show exclusiv susținut de Kruder & Dorfmeister, care au sărbătorit alături de fani 25 de ani de carieră. Entuziasmul fanilor i-a convins să ofere un show suplimentar și în Hideout, în aceeași noapte.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Trafic îngreunat în Vama Giurgiu

Articolul următor

FOTO-VIDEO: Se lucrează la pasajul peste A3 și calea ferată, la nodul Iernut

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share