Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Romsilva confecționează și vinde trăsura tip fast-food, unică în România

Regia Națională a Pădurilor – Romsilva a lansat prin Direcția Silvică Bistrița Năsăud un produs nou și unic pe piața din România – trăsura tip fast-food, completând astfel oferta singurului atelier de confecționat trăsuri și sănii din țară.

 

Trăsura tip fast-food se realizează în Atelierul de confecționat trăsuri și sănii din cadrul Centrului de Valorificare a Produselor Pădurii din municipiul Bistrița și se vinde la prețul de 30.000 lei. Se poate monta în spații publice, poate fi tractată hipo sau auto și este dotată cu toate facilitățile pentru a fi autorizată să circule pe drumurile publice.

În funcție de solicitare, această trăsură poate ajunge la următoarele gabarite: 6 m lungime, 2,8 m lățime și 2,8 m înălțime. Este confecționată din materiale reciclabile, este izolată termic și are toate dotările necesare pentru scopul declarat.

Directorul General al Romsilva, Gheorghe Mihăilescu a declarat: ,,Acest produs inedit arată că Romsilva  se adaptează la cerințele pieței actuale, diversificându-și gama de produse și servicii oferite publicului larg. Deși am denumind-o generic <<trăsură tip fast-food>>, aceasta își poate schimba destinația în florărie, librărie, magazin de suveniruri, cafenea, gelaterie sau cofetărie. Fiecare trăsură se confecționează manual, cu multă atenție și migală, de oameni pricepuți. Avem deja cereri din toată țara, chiar și de la București, și încercăm să le onorăm pe toate.”

Direcția Silvică Bistrița-Năsăud realizează trăsuri și sănii încă din anul 2004, când a deschis atelierul pentru Herghelia Beclean. Atelierul confecționează anual peste 30 de modele din diverse categorii, noutatea fiind că, din acest an, oferta este întregită cu trăsura tip fast-food. Portofoliul de clienți cuprinde administrații publice locale, societăți private sau diverși crescători de cai, care oferă servicii de turism ecvestru si ecoturism.

Romsilva prospectează și posibilitatea extinderii peste hotare urmând a fi confecționate, în curând, trăsuri unicat destinate comerțului comunitar. Atelierul, confecționează la cerere și boxe pentru cai, indispensabile oricărui crescător profesionist de cai.

Pentru mai multe informații despre trăsura fast food și Atelierul de confecționat trăsuri și sănii vă puteți adresa Direcției Silvice Bistrița Năsăud office@bistrita.rosilva.ro.

Filmulețul de prezentare al trăsurii este disponibil pe pagina de Facebook a Romsilva.

Total
35
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Gusturile Verii – evenimentul gustos al lunii august, organizat la Sibiu

Articolul următor

Tractoarele IRUM, potențial de Duster agricol

Citește și:
Citeste mai mult

Sold out la deschiderea TIFF

“Confort nordic” (regia Hafsteinn Gunnar Sigurosson, Islanda / Germania / Anglia) este prima dintre peliculele proiectate cu casa…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
35
Share