Bihor Cultural Ultimele stiri

Soluții inovative la obiectivele turistice administrate de către Oradea Heritage

Fundația de Protejare a Monumentelor Istorice din județul Bihor (Oradea Heritage) în parteneriat cu Banca Transilvania au lansat în 14 august, în premieră, noi tehnologii şi soluţii digitale în sprijinul iniţiativelor caritabile de restaurare şi protejare a monumentelor istorice din Oradea.

La lansare au participat Angela Lupșea – directorul executiv al Fundației de Protejare a Monumentelor Istorice din Județul Bihor, Daniel Țou – Manager Regional Vânzări Soluții Acceptare Carduri la Plată Banca Transilvania, Marius Vlad Pop – Relationship Manager Banca Transilvania.

În cadrul prezentării, Angela Lupșea a menționat că mulți turiști care sosesc în Oradea și vizitează obiectivele turistice din municipiu care sunt administrate de Fundație, respectiv persoanele care trăiesc în străinătate și doresc să doneze în favoarea acestor obiective până acum nu au avut o platformă electronică pentru aceasta. Începând de acum, obiectivele turistice din Oradea, datorită Oradea Heritage, sunt primele din România care beneficiază de noile tehnologii în favoarea activităţilor dedicate promovării, restaurării și protejării monumentelor istorice, totodată oferind posibilitatea de plată American Express.

Astfel, de acum turiștii străini și români deținători de carduri American Express pot achita biletele de intrare şi achiziționa suveniruri direct din locațiile administrate de Fundația de Protejare a Monumentelor Istorice din Județul Bihor.

Astăzi au fost prezentate primele Charity Box-uri care vor fi prezente în toate locațiile Oradea Heritage. Ele sunt terminale neasistate presetate cu o valoare de 10 lei, donatorii le pot fi folosi prin simpla atingere a cardului contactless.

Pentru a veni în ajutorul donatorilor s-a dezvoltat și o platformă on-line accesibilă prin simpla scanare a unui cod QR. Aici donatorii pot alege suma cu care doresc să sprijine proiectele și demersurile Fundației de Protejare a Monumentelor Istorice din județul Bihor.

Platforma donations.shopia.ro a fost pusă la dispoziția fundației în mod gratuit de partenerii Shopia.ro, iar pentru a asigura transparența sumelor donate toate sumele primite vor fi accesibile pe platforma de plată.

“Ne bucurăm de buna colaborare și deschiderea spre tehnologie și digitalizare a instituțiilor publice din Oradea, Muzeul Orașului și Oradea Haritage fiind un exemplu de promovare a valorilor culturale locale. Am plăcerea să vă anunț că dezvoltăm inclusiv un sistem integrat de rezervare și plată on-line a biletelor la toate obiectivele turistice subordonate, pregătindu-ne cu noi soluții pentru evenimentele și festivalurile ce vor urma”, a declarat Marius Vlad Pop, Relationship Manager BT.
“Începând de azi toate obiectivele turistice vor avea afișate atât sistemul de plată prin cod QR cât și charityboxuri, considerăm că aceste soluții digitale inovative în sprijinul inițiativelor caritabile prin donații vor crea o legătură mai strânsă a donatorilor cu scopul și cauza pe care o susțin într-un mod cât mai simplu și confortabil pentru aceștia și vor maximiza potențialul de strângere de fonduri”, a declarat Angela Lupșea.

Related posts

Compania de transport, distribuţie şi logistică Aquila Ploiesti a cumparat distribuitorul Agrirom din Arad, cu afaceri de 44 milioane euro

redactia

Finanțare asigurată pentru ocolitoarea Zalăului

Nora Dumitrescu

Tehnoconsult va pune în siguranță depozitul ecologic al Maramureșului

Nora Dumitrescu

Narcis Neaga: În Anul Centenarului sunt construiţi 101 kilometri de autostradă, din care 60 sunt daţi în trafic

redactia

Muncitorilor de la Silcotub li se verifică temperatura la poarta fabricii

Nora Dumitrescu

Ministrul Agriculturii: avem pregătite textele pentru rechiziţii şi pentru suspendarea exportului de cereale

Papuc Irina

Mobilizare pe lotul 2 al Autostrăzii Sebeș-Turda: a început montarea parapeților

Ion Surdu

Soft folosit de bancherii de pe Wall Street cu profit de peste 700.000 de Euro, dezvoltat de doi târgumureșeni

Stefana Muresan

Delgaz Grid va moderniza 26 km din rețeaua Clujului

Nora Dumitrescu

Coldwell Banker Romania o numeste pe Georgia Cailean in pozitia de CEO

redactia

Microîntreprinderile și IMM-urile vor putea accesa 25 de milioane de euro pentru inovare și dezvoltare de clustere

Stefana Muresan

Grupul Sun Pharma va aduce în România milioane de doze de clorochină

Nora Dumitrescu

Începe competiția pentru prima ediție a Camp Kennedy RURAL

Ligia Voro

AFIR: Sesiune de finanțare de peste 35 de milioane de euro pentru investiții în procesarea produselor agricole

redactia

Continuă pregătirile pentru cea de-a cincea ediție Bucharest Tech Week

Ligia Voro

Se lansează a treia ediție a ROFMEX

Ligia Voro

Dezvoltată la Brașov, Mondly a început o colaborare cu Universitatea Oxford. Mari companii testează aplicația pentru angajații săi

Ion Surdu

Transgaz se aliază cu spaniolii de la Reganosa pentru ahiziția companiei DESFA din Grecia

Stefana Muresan

Tramvaiul românesc: Astra Vagoane ar putea livra 62 de garnituri Imperio şi Autentic în Cluj-Napoca, Arad, Oradea şi Galaţi

redactia

Facilităţi fiscale pentru firmele orădene care și-au întrerupt activitatea

Traian Dan

Barajele din Transilvania vor fi reevaluate

Nora Dumitrescu

Belgienii de la VCST Automotive Production Alba, cifră de afaceri de 13,2 mil. euro în S1

Stefana Muresan

Finanțări de până la 5.000 de euro pentru cadrele didactice din partea industriei IT

Ion Surdu

Leave a Comment