Bihor Cultural Ultimele stiri

Soluții inovative la obiectivele turistice administrate de către Oradea Heritage

Fundația de Protejare a Monumentelor Istorice din județul Bihor (Oradea Heritage) în parteneriat cu Banca Transilvania au lansat în 14 august, în premieră, noi tehnologii şi soluţii digitale în sprijinul iniţiativelor caritabile de restaurare şi protejare a monumentelor istorice din Oradea.

La lansare au participat Angela Lupșea – directorul executiv al Fundației de Protejare a Monumentelor Istorice din Județul Bihor, Daniel Țou – Manager Regional Vânzări Soluții Acceptare Carduri la Plată Banca Transilvania, Marius Vlad Pop – Relationship Manager Banca Transilvania.

În cadrul prezentării, Angela Lupșea a menționat că mulți turiști care sosesc în Oradea și vizitează obiectivele turistice din municipiu care sunt administrate de Fundație, respectiv persoanele care trăiesc în străinătate și doresc să doneze în favoarea acestor obiective până acum nu au avut o platformă electronică pentru aceasta. Începând de acum, obiectivele turistice din Oradea, datorită Oradea Heritage, sunt primele din România care beneficiază de noile tehnologii în favoarea activităţilor dedicate promovării, restaurării și protejării monumentelor istorice, totodată oferind posibilitatea de plată American Express.

Astfel, de acum turiștii străini și români deținători de carduri American Express pot achita biletele de intrare şi achiziționa suveniruri direct din locațiile administrate de Fundația de Protejare a Monumentelor Istorice din Județul Bihor.

Astăzi au fost prezentate primele Charity Box-uri care vor fi prezente în toate locațiile Oradea Heritage. Ele sunt terminale neasistate presetate cu o valoare de 10 lei, donatorii le pot fi folosi prin simpla atingere a cardului contactless.

Pentru a veni în ajutorul donatorilor s-a dezvoltat și o platformă on-line accesibilă prin simpla scanare a unui cod QR. Aici donatorii pot alege suma cu care doresc să sprijine proiectele și demersurile Fundației de Protejare a Monumentelor Istorice din județul Bihor.

Platforma donations.shopia.ro a fost pusă la dispoziția fundației în mod gratuit de partenerii Shopia.ro, iar pentru a asigura transparența sumelor donate toate sumele primite vor fi accesibile pe platforma de plată.

“Ne bucurăm de buna colaborare și deschiderea spre tehnologie și digitalizare a instituțiilor publice din Oradea, Muzeul Orașului și Oradea Haritage fiind un exemplu de promovare a valorilor culturale locale. Am plăcerea să vă anunț că dezvoltăm inclusiv un sistem integrat de rezervare și plată on-line a biletelor la toate obiectivele turistice subordonate, pregătindu-ne cu noi soluții pentru evenimentele și festivalurile ce vor urma”, a declarat Marius Vlad Pop, Relationship Manager BT.
“Începând de azi toate obiectivele turistice vor avea afișate atât sistemul de plată prin cod QR cât și charityboxuri, considerăm că aceste soluții digitale inovative în sprijinul inițiativelor caritabile prin donații vor crea o legătură mai strânsă a donatorilor cu scopul și cauza pe care o susțin într-un mod cât mai simplu și confortabil pentru aceștia și vor maximiza potențialul de strângere de fonduri”, a declarat Angela Lupșea.

Related posts

FOTO: FORD România reia producția etapizat, cu măsuri de protecție

Ligia Voro

MCSI a lansat proiectul educațional „Kidibot Cyber Security Training”

Ligia Voro

Laurențiu Mihai (OSMR): ”Medicamentele vor putea fi puse în circulație pe teritoriul UE numai dacă respectă noile reguli de securitate”

Stefana Muresan

Cecilia Tudor devine, de la 1 martie 2020, noul director de comunicare și responsabilitate socială aI Groupe Renault România

Nicolae Pop

Proiect de mobilitate urbană cu finanţare europeană în Zalău

redactia

Terapeutica din Arad cumpără un complex balnear de 3 stele în Moneasa cu 1,5 milioane euro

Stefana Muresan

Universitatea Babeș-Bolyai împreună cu NTT DATA România lansează programul de master “Sisteme Informatice Avansate” în limba germană

Stefana Muresan

Continental Sibiu are un nou director general

Stefana Muresan

Camera de Comerţ Timiş organizează un Forum Internaţional de Afaceri, în premieră, cu reprezentanţi din mai multe ţări

Robert Bloancă

Autorităţile române au trimis CE, spre aprobare, proiecte de 629 milioane euro în decembrie 2018

redactia

Trei noi parteneri la Deloitte România 

Ligia Voro

Studenţii UBB au fondat propria Societate Antreprenorială Studenţească

Stefana Muresan

Consiliul Județean Cluj plătește 2,4 milioane de euro pentru clădirea viitorului spital monobloc

redactia

KUKA Robotics și oamenii care lucrează în industria de robotică și automatizare în România

redactia

Podiumuri spectaculoase la a X-a ediție Feeric Fashion Week

Ionut Oprea

ADR Centru: Alte 17 firme, contracte de finantare nerambursabila de peste 80 milioane lei

Stefana Muresan

Proiect de peste 80 mil. euro, depus spre finanţare europeană, pentru „autostrada” Dunării

redactia

Nemții de la Reinert, investesc 5 milioane de Euro în Eurobusiness I Oradea

Traian Dan

Consiliul Concurenței a autorizat preluarea lanțului Ecofarmacia din Transilvania de către gigantul Phoenix

Papuc Irina

AHK: protejați-vă forța de muncă!

Ligia Voro

S-a lansat Digitaliada – soluție interactivă de învățare și testare online

Traian Dan

CJ Brașov a început procedura de concesionare a viitorului aeroport

Ion Surdu

„Infidelitate financiară”: Primul studiu din România despre modul în care sunt cheltuiți banii în cuplu

Ion Surdu

Cluj-Napoca: Un antreprenor de 25 ani își folosește bolizii Lamborghini și Ferrari în jocurile pe care le creează

Stefana Muresan

Leave a Comment