Bihor Cultural Ultimele stiri

Soluții inovative la obiectivele turistice administrate de către Oradea Heritage

Fundația de Protejare a Monumentelor Istorice din județul Bihor (Oradea Heritage) în parteneriat cu Banca Transilvania au lansat în 14 august, în premieră, noi tehnologii şi soluţii digitale în sprijinul iniţiativelor caritabile de restaurare şi protejare a monumentelor istorice din Oradea.

La lansare au participat Angela Lupșea – directorul executiv al Fundației de Protejare a Monumentelor Istorice din Județul Bihor, Daniel Țou – Manager Regional Vânzări Soluții Acceptare Carduri la Plată Banca Transilvania, Marius Vlad Pop – Relationship Manager Banca Transilvania.

În cadrul prezentării, Angela Lupșea a menționat că mulți turiști care sosesc în Oradea și vizitează obiectivele turistice din municipiu care sunt administrate de Fundație, respectiv persoanele care trăiesc în străinătate și doresc să doneze în favoarea acestor obiective până acum nu au avut o platformă electronică pentru aceasta. Începând de acum, obiectivele turistice din Oradea, datorită Oradea Heritage, sunt primele din România care beneficiază de noile tehnologii în favoarea activităţilor dedicate promovării, restaurării și protejării monumentelor istorice, totodată oferind posibilitatea de plată American Express.

Astfel, de acum turiștii străini și români deținători de carduri American Express pot achita biletele de intrare şi achiziționa suveniruri direct din locațiile administrate de Fundația de Protejare a Monumentelor Istorice din Județul Bihor.

Astăzi au fost prezentate primele Charity Box-uri care vor fi prezente în toate locațiile Oradea Heritage. Ele sunt terminale neasistate presetate cu o valoare de 10 lei, donatorii le pot fi folosi prin simpla atingere a cardului contactless.

Pentru a veni în ajutorul donatorilor s-a dezvoltat și o platformă on-line accesibilă prin simpla scanare a unui cod QR. Aici donatorii pot alege suma cu care doresc să sprijine proiectele și demersurile Fundației de Protejare a Monumentelor Istorice din județul Bihor.

Platforma donations.shopia.ro a fost pusă la dispoziția fundației în mod gratuit de partenerii Shopia.ro, iar pentru a asigura transparența sumelor donate toate sumele primite vor fi accesibile pe platforma de plată.

“Ne bucurăm de buna colaborare și deschiderea spre tehnologie și digitalizare a instituțiilor publice din Oradea, Muzeul Orașului și Oradea Haritage fiind un exemplu de promovare a valorilor culturale locale. Am plăcerea să vă anunț că dezvoltăm inclusiv un sistem integrat de rezervare și plată on-line a biletelor la toate obiectivele turistice subordonate, pregătindu-ne cu noi soluții pentru evenimentele și festivalurile ce vor urma”, a declarat Marius Vlad Pop, Relationship Manager BT.
“Începând de azi toate obiectivele turistice vor avea afișate atât sistemul de plată prin cod QR cât și charityboxuri, considerăm că aceste soluții digitale inovative în sprijinul inițiativelor caritabile prin donații vor crea o legătură mai strânsă a donatorilor cu scopul și cauza pe care o susțin într-un mod cât mai simplu și confortabil pentru aceștia și vor maximiza potențialul de strângere de fonduri”, a declarat Angela Lupșea.

Related posts

Medicina viitorului în tratamentul AVC prezentată la Târgu Mureș

Ligia Voro

Vinurile „Hanul Boieresc”, marcă proprie a Vinul.ro, pot fi găsite pe rafturile a peste 250 de magazine din România

Papuc Irina

Cetatea Râșnov intră în șantier: lucrări de peste 17 milioane de lei timp de 22 luni

Papuc Irina

Noii membri în Consiliul Director al AHK

Ligia Voro

Sonaca Aerospace Transylvania has started the developing of its activities on S200 aircraft and is recruiting new employees

Stefana Muresan

Salina Turda a înregistrat un nou record de turiști, de aproape 690000: numărul ar putea crește în acest an

redactia

Nymphaea Oradea redeschis din 3 iulie

Traian Dan

Taxi pentru animale de companie, afacere inedită în Cluj Napoca

redactia

Concluziile Imobiliarium: Interesele cumpărătorului de locuințe s-au schimbat

Stefana Muresan

Cultura și gastronomia slovacă la Huta Slavia

Gruita Ienasoiu

Alimentarea cu oxigen a Spitalului Municipal Carei, realizată în timp record

Traian Dan

Încep lucrările la pasajul de sub Bulevardul Magheru din Oradea

Ligia Voro

WATFORD Insurance se lanseaza oficial pe piata asigurarilor din Romania

redactia

Business Networking Party la Iasi

Ionut Oprea

A doua ediție a Târgului naţional dedicat micilor producători și artizani

Ligia Voro

Luca Niculescu, ambasadorul României la Paris, și ministrul francez al Culturii – primii care au jucat “Romanica”. Proiectul cultural unește vorbitorii de limbi romanice

Stefana Muresan

Unirii View, cea mai inalta cladire moderna din centrul Bucurestiului, prinde contur

Ionut Oprea

Cezar Ioan: ” VINUL NU ESTE UN MOFT, vinul este – alături de gastronomie și de specificurile regionale – un important vector de bunăstare”

Stefana Muresan

Schemă de ajutor guvernamental de aproape 40 mil. euro pentru Universal Alloy Corporation în Maramureș. Investiție totală – 130 mil. euro

redactia

Constructorii Astaldi și Max Boegl, ritm intens de lucru pe lotul dintre Iernut și Chețani (A3). Când se va putea circula

Stefana Muresan

CNI a scos la licitație contractul pentru proiectarea și execuția Sălii Polivalente din Turda. Contract de peste 55 mil. lei

redactia

Oradea își reabilitează rețeaua termică cu fonduri europene

Traian Dan

Trăiește bucuria de a surprinde la AFI Ploiești

Ionut Oprea

S-a lansat Registrul Naţional al Cancerelor la Copil. 400 de copii, diagnosticaţi anual cu cancer

redactia

Leave a Comment