Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Wetterbest lansează SUPREM50: protecția pentru acoperiș cu cea mai mare rezistență la coroziune și raze UV  

Wetterbest, unul dintre liderii industriei locale de sisteme pentru acoperişuri, a lansat SUPREM50 – un nou tip de protecție pentru sistemele de acoperiș cu garanție de până la 50 de ani. Aceasta vine în completarea protecțiilor existente în prezent în portofoliu și oferă cea mai mare rezistență la ultraviolete și cea mai mare rezistență la coroziune, conform normativelor.

 

Protecția este stratul care protejează de rugină și de factorii corozivi miezul de oțel al țiglei metalice. Protecția SUPREM50 are un strat de vopsea cu o grosime de 50 de microni, se poate îndoi și monta la temperaturi de până la minus 15 grade Celsius, iar rezistența la zgâriere este superioară în comparație cu protecțiile pe bază de vopsea existente pe piață.

„Wetterbest SUPREM50 vine în completarea portofoliului actual și se aplică atât celor 4 profile de țiglă metalică, cât și profilelor Click, minirulourilor și profilelor trapezoidale. În timp ce majoritatea protecțiilor pentru sistemele de acoperișuri de pe piață sunt pe bază de vopsea tip poliester, Wetterbest SUPREM50 conține o vopsea cu compoziție chimică specială, care îi conferă rezistență în orice condiții climatice. Așadar, prin caracteristicile sale, pe lângă un aspect estetic deosebit, noua protecție se aliniază perfect promisiunii Wetterbest de a oferi calitate, rezistență și siguranță pe fiecare casă”, a declarat Marian Pîrvu, director general Wetterbest.

Datorită specificațiilor sale, această protecție poate fi folosită în orice mediu, atât în zona rurală cât și în zonele de coastă, la munte sau în zonele industriale. În funcție de mediul în care este amplasată construcția, garanția culorii este de până la 25 de ani, iar garanția la coroziune este de până la 50 de ani.

SUPREM50 este fabricată la standarde internaționale de către unul dintre liderii mondiali în producția de oțel, folosind cele mai noi tehnologii și respectând toate reglementările europene în ceea ce privește mediul. Acest lucru înseamnă că SUPREM50 nu are în componența sa crom sau alte substanțe periculoase.

Wetterbest are o experiență de 20 de ani pe piața de profil și produce în fabricile proprii: 4 tipuri de țiglă metalică, tablă cutată de 5 tipodimensiuni, tablă fălțuită, accesorii complete și sisteme de drenaj. Compania are trei unități de producție cu 40 de linii automate, iar anul acesta va inaugura o nouă unitate în județul Prahova pentru relocarea fabricii din Băicoi. Valoarea totală a investiției este de 5,2 milioane de euro.

Wetterbest a raportat o cifră de afaceri de 105 milioane de lei în primele șase luni ale acestui an, în creștere cu 28% față de aceeași perioadă a anului trecut. Din luna mai, Grupul TeraPlast a ajuns la o participație de 99% în companie.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

CBRE: Stocul industrial a depășit pragul de 4 milioane mp

Articolul următor

Spații noi, moderne, pentru Start-up-uri în Făgăraș realizate prin fonduri REGIO  

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share