Cluj Real Estate Slider Ultimele stiri

Studium Green: Jumătate din apartamentele Wings au fost vândute

Dezvoltatorul imobiliar Studium Green investeşte 18 mil. euro într-un ansamblu rezidenţial cu 228 de apartamente în Cluj-Napoca. Aproape jumătate din apartamentele din prima fază au fost vândute cu preţuri cuprinse între 1.400 şi 1.700 de euro metru pătrat. 

 

Dezvolta­torul proiectului Wings, Studium Green, are un portofoliu de peste 1.500 de locuinţe, 7.500 mp de spaţii comerciale şi 9.400 mp de terase verzi, majoritatea fiind construite în Cluj-Napoca. Dezvoltatorul imobiliar, controlat de antreprenorul Dorin George Bob, derulează o investiţie de 18 mil. euro, susţinută din fonduri proprii şi credit bancar, într-un ansamblu rezidenţial cu 228 de apartamente (cu una, două, trei şi patru camere) în zona de vest a municipiului Cluj-Napoca.

Dorin Bob

Construcţia ansamblului rezidenţial Wings a fost demarată în primăvara anului 2018, iar până în prezent a fost finalizat 30% din proiect. Compania estimează finalizarea întregului ansamblu în a doua parte a anului viitor. Suprafaţa totală desfăşurată a proiectului Wings este de 26.276 mp, din care 6.179 mp subteran şi 20.578 mp suprateran, şi un regim de înălţime de 14 etaje. Ansamblul include două corpuri de clădire, cu 114 apartamente fiecare, suprafeţele locuinţelor fiind cuprinse între 43 şi 155 mp.

„Până în prezent 45% din apartamentele din prima aripă au fost vândute la preţuri cuprinse între 1.400 şi 1.700 de euro metru pătrat. Majoritatea locuinţelor se vând la stadiul semifinisat, însă vor exista şi pachete de apartamente finisate în funcţie de cererile clienţilor. În afară de apartamente, ansamblul Wings va dispune şi de o grădiniţă şi un after­school, lângă construcţia principal.“, au declarat oficialii companiei Studium Green, dezvolta­torul proiectului Wings.

În vara acestui an, Studium Green a lansat pe piaţă imobiliată din Cluj-Napoca un alt proiect rezidenţial, West Side Park, cu 234 de apartamente. Este vorba de o investiţie de 24,5 mil. euro dezvoltată de Agromec Unu, controlat de companiile MIB Prodcom (administrată de omul de afaceri Dorin George Bob) şi ERES – Entire Real Estate Solutions (deţinută de Călin Gabriel Dobra şi Alina Codruţa Dobra).

În Bucureşti, Călin Gabriel Dobra şi Alina Codruţa Dobra sunt parteneri cu Raul Ciurtin (fostul acţionar al Albalact) într-un proiect imobiliar din zona Pallady.

Compania Studium Green, controlată de omul de afaceri Dorin George Bob, a realizat anul trecut o cifră de afaceri de peste 26,9 mil. lei (5,8 mil. euro), un profit net de aproape 11 mil. lei (circa 2,4 mil. euro), cu un număr mediu de 38 de angajaţi, potrivit site-ului Ministerului  Finanţelor.

„Piaţa imobiliară rămâne stabilă, investitorii urmărind în mod constant noi oportunităţi de investiţii, în special în oraşe precum Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi şi Timişoara. Piaţa imobiliară din Cluj s-a dezvoltat atât calitativ, cât şi cantitativ, cu un număr tot mai mare de proiecte verzi“, potrivit reprezentanţilor dezvoltatorului imobiliar.

Studium Green are în portofoliu proiectele imobiliare CH1, CH2, Studium Green Campus, CH4 Avangard, Venus, Vison,  West Side Park din Cluj-Napoca dar şi alte câteva proiecte în ţară, iar în derulare ansamblul rezidenţial Wings, compus din 228 de locuinţe, potrivit site-ului companiei.

Related posts

Sibiul, premiat pentru al treilea an consecutiv la Gala Municipiilor din România

Papuc Irina

La Șura Mică, acasă pentru seniori – Seniorenresidenz Maria Theresia

Ligia Voro

Colaborare între sediile Continental din România în lupta cu pandemia și pe proiecte de responsabilitate socială

Nicolae Pop

Biofarm a realizat un profit cu până la 15% mai mare în primul trimestru

Ion Surdu

Grupul de spitale și clinici Acibadem, unul dintre cele mai performante din Turcia și din lume, punct de lucru la Cluj

Stefana Muresan

Fermierii campioni la floarea-soarelui din vestul țării

redactia

Peste 2500 de soluții digitale de business vor fi prezentate la GoTech World 2019

Ligia Voro

UBB, cea mai bună instituţie de învăţământ superior din România în cercetarea economică

redactia

Sibiul, sub semnul Uniunii Europene și a Europei în 2019

redactia

Ministrul Tansporturilor: Sunt deschise 13 şantiere, însumând 169 de kilometri de autostradă

Stefana Muresan

Lansarea proiectului Teaching and Educating for Sustainability, finanțat prin programul Erasmus+, la Universitatea de Vest din Timisoara

redactia

Romgaz: Întâlnire pentru dezvoltarea proiectului Caragele. 40 milioane investiți în proiect

Ligia Voro

EnergoBit contestă amenda Consiliului Concurenţei şi merge în instanţă

Ligia Voro

Brașovul pregătește terenul pentru construcția celui mai mare parc din municipiu – o investiție de peste 2 milioane lei și reconversia unei zone abandonate

Ion Surdu

PropertyEU Outlook 2018 Investment Briefing: Europe & SEE

Ionut Oprea

Max Mara, Luisa Cerano sau Paper London, printre clienții fabricii de textile Târna­va din Sighişoara

Stefana Muresan

Cultura și gastronomia slovacă la Huta Slavia

Gruita Ienasoiu

Forumul Internaţional al Marilor Fermieri, RALF – ediția a 4-a

Ioan Sandor

Proiect de peste 80 mil. euro, depus spre finanţare europeană, pentru „autostrada” Dunării

redactia

Președintele ANAT: Încasările din turism au urcat cu circa 20%

Stefana Muresan

Cea mai mare tranzacţie cu terenuri agricole din acest an a fost semnată în Timiş

Robert Bloancă

Andrei Trifan: ”În 2018, ne propunem să deschidem încă 10 restaurante Subway în țară”

Stefana Muresan

From superyachts to tailor-made luxury cars at the 2018 Monaco Yacht Show

Ionut Oprea

Depozitul urban neconform de deșeuri de la Dej, închis și ecologizat

Ligia Voro

Leave a Comment