Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Studium Green: Jumătate din apartamentele Wings au fost vândute

Dezvoltatorul imobiliar Studium Green investeşte 18 mil. euro într-un ansamblu rezidenţial cu 228 de apartamente în Cluj-Napoca. Aproape jumătate din apartamentele din prima fază au fost vândute cu preţuri cuprinse între 1.400 şi 1.700 de euro metru pătrat. 

 

Dezvolta­torul proiectului Wings, Studium Green, are un portofoliu de peste 1.500 de locuinţe, 7.500 mp de spaţii comerciale şi 9.400 mp de terase verzi, majoritatea fiind construite în Cluj-Napoca. Dezvoltatorul imobiliar, controlat de antreprenorul Dorin George Bob, derulează o investiţie de 18 mil. euro, susţinută din fonduri proprii şi credit bancar, într-un ansamblu rezidenţial cu 228 de apartamente (cu una, două, trei şi patru camere) în zona de vest a municipiului Cluj-Napoca.

Dorin Bob

Construcţia ansamblului rezidenţial Wings a fost demarată în primăvara anului 2018, iar până în prezent a fost finalizat 30% din proiect. Compania estimează finalizarea întregului ansamblu în a doua parte a anului viitor. Suprafaţa totală desfăşurată a proiectului Wings este de 26.276 mp, din care 6.179 mp subteran şi 20.578 mp suprateran, şi un regim de înălţime de 14 etaje. Ansamblul include două corpuri de clădire, cu 114 apartamente fiecare, suprafeţele locuinţelor fiind cuprinse între 43 şi 155 mp.

„Până în prezent 45% din apartamentele din prima aripă au fost vândute la preţuri cuprinse între 1.400 şi 1.700 de euro metru pătrat. Majoritatea locuinţelor se vând la stadiul semifinisat, însă vor exista şi pachete de apartamente finisate în funcţie de cererile clienţilor. În afară de apartamente, ansamblul Wings va dispune şi de o grădiniţă şi un after­school, lângă construcţia principal.“, au declarat oficialii companiei Studium Green, dezvolta­torul proiectului Wings.

În vara acestui an, Studium Green a lansat pe piaţă imobiliată din Cluj-Napoca un alt proiect rezidenţial, West Side Park, cu 234 de apartamente. Este vorba de o investiţie de 24,5 mil. euro dezvoltată de Agromec Unu, controlat de companiile MIB Prodcom (administrată de omul de afaceri Dorin George Bob) şi ERES – Entire Real Estate Solutions (deţinută de Călin Gabriel Dobra şi Alina Codruţa Dobra).

În Bucureşti, Călin Gabriel Dobra şi Alina Codruţa Dobra sunt parteneri cu Raul Ciurtin (fostul acţionar al Albalact) într-un proiect imobiliar din zona Pallady.

Compania Studium Green, controlată de omul de afaceri Dorin George Bob, a realizat anul trecut o cifră de afaceri de peste 26,9 mil. lei (5,8 mil. euro), un profit net de aproape 11 mil. lei (circa 2,4 mil. euro), cu un număr mediu de 38 de angajaţi, potrivit site-ului Ministerului  Finanţelor.

„Piaţa imobiliară rămâne stabilă, investitorii urmărind în mod constant noi oportunităţi de investiţii, în special în oraşe precum Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi şi Timişoara. Piaţa imobiliară din Cluj s-a dezvoltat atât calitativ, cât şi cantitativ, cu un număr tot mai mare de proiecte verzi“, potrivit reprezentanţilor dezvoltatorului imobiliar.

Studium Green are în portofoliu proiectele imobiliare CH1, CH2, Studium Green Campus, CH4 Avangard, Venus, Vison,  West Side Park din Cluj-Napoca dar şi alte câteva proiecte în ţară, iar în derulare ansamblul rezidenţial Wings, compus din 228 de locuinţe, potrivit site-ului companiei.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

IBF 2019 – oportunități pentru dezvoltarea capacității de export și a investițiilor românești pe piețele externe

Articolul următor

Fiscalizarea bacșișului – o nouă încercare

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share