Cluj Real Estate Slider Ultimele stiri

Studium Green: Jumătate din apartamentele Wings au fost vândute

Dezvoltatorul imobiliar Studium Green investeşte 18 mil. euro într-un ansamblu rezidenţial cu 228 de apartamente în Cluj-Napoca. Aproape jumătate din apartamentele din prima fază au fost vândute cu preţuri cuprinse între 1.400 şi 1.700 de euro metru pătrat. 

 

Dezvolta­torul proiectului Wings, Studium Green, are un portofoliu de peste 1.500 de locuinţe, 7.500 mp de spaţii comerciale şi 9.400 mp de terase verzi, majoritatea fiind construite în Cluj-Napoca. Dezvoltatorul imobiliar, controlat de antreprenorul Dorin George Bob, derulează o investiţie de 18 mil. euro, susţinută din fonduri proprii şi credit bancar, într-un ansamblu rezidenţial cu 228 de apartamente (cu una, două, trei şi patru camere) în zona de vest a municipiului Cluj-Napoca.

Dorin Bob

Construcţia ansamblului rezidenţial Wings a fost demarată în primăvara anului 2018, iar până în prezent a fost finalizat 30% din proiect. Compania estimează finalizarea întregului ansamblu în a doua parte a anului viitor. Suprafaţa totală desfăşurată a proiectului Wings este de 26.276 mp, din care 6.179 mp subteran şi 20.578 mp suprateran, şi un regim de înălţime de 14 etaje. Ansamblul include două corpuri de clădire, cu 114 apartamente fiecare, suprafeţele locuinţelor fiind cuprinse între 43 şi 155 mp.

„Până în prezent 45% din apartamentele din prima aripă au fost vândute la preţuri cuprinse între 1.400 şi 1.700 de euro metru pătrat. Majoritatea locuinţelor se vând la stadiul semifinisat, însă vor exista şi pachete de apartamente finisate în funcţie de cererile clienţilor. În afară de apartamente, ansamblul Wings va dispune şi de o grădiniţă şi un after­school, lângă construcţia principal.“, au declarat oficialii companiei Studium Green, dezvolta­torul proiectului Wings.

În vara acestui an, Studium Green a lansat pe piaţă imobiliată din Cluj-Napoca un alt proiect rezidenţial, West Side Park, cu 234 de apartamente. Este vorba de o investiţie de 24,5 mil. euro dezvoltată de Agromec Unu, controlat de companiile MIB Prodcom (administrată de omul de afaceri Dorin George Bob) şi ERES – Entire Real Estate Solutions (deţinută de Călin Gabriel Dobra şi Alina Codruţa Dobra).

În Bucureşti, Călin Gabriel Dobra şi Alina Codruţa Dobra sunt parteneri cu Raul Ciurtin (fostul acţionar al Albalact) într-un proiect imobiliar din zona Pallady.

Compania Studium Green, controlată de omul de afaceri Dorin George Bob, a realizat anul trecut o cifră de afaceri de peste 26,9 mil. lei (5,8 mil. euro), un profit net de aproape 11 mil. lei (circa 2,4 mil. euro), cu un număr mediu de 38 de angajaţi, potrivit site-ului Ministerului  Finanţelor.

„Piaţa imobiliară rămâne stabilă, investitorii urmărind în mod constant noi oportunităţi de investiţii, în special în oraşe precum Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi şi Timişoara. Piaţa imobiliară din Cluj s-a dezvoltat atât calitativ, cât şi cantitativ, cu un număr tot mai mare de proiecte verzi“, potrivit reprezentanţilor dezvoltatorului imobiliar.

Studium Green are în portofoliu proiectele imobiliare CH1, CH2, Studium Green Campus, CH4 Avangard, Venus, Vison,  West Side Park din Cluj-Napoca dar şi alte câteva proiecte în ţară, iar în derulare ansamblul rezidenţial Wings, compus din 228 de locuinţe, potrivit site-ului companiei.

Related posts

SOCIETATEA ROMÂNĂ DE HOMEOPATIE: În favoarea homeopatiei stau dovezile clinice din studii controlate; homeopatia – practicată exclusiv de medici

Stefana Muresan

Universal Alloy, investiția anului în Maramureș

Nora Dumitrescu

Au fost desemnate start-up-urile participante la Internet & Mobile World 2018

Stefana Muresan

Profit record pentru Hidroelectrica în 2017

Stefana Muresan

Cum stimulăm tinerii să se implice în viața comunității lor?

Nicolae Pop

Creșteri de peste 15% la vânzarea de ceasuri. Care sunt argumentele retailerului Watchshop.ro

Papuc Irina

Cele mai profitabile afaceri mureşene: locurile 16-32

Ligia Voro

Companiile din Zalău sponsorizează iluminatul de sărbători

Nora Dumitrescu

SATI 2.0 si SATI DMP – Industria online din Romania trece la nivelul urmator

Stefana Muresan

Timișoara Fashion Week

Ligia Voro

Încă un pas spre un centru de transport intermodal la Oradea

Ligia Voro

Spațiul pentru Summit-ul UE de la Sibiu, amenajat de o firma din Satu Mare

redactia

Piața de produse artizanale conservate, în formare. Cele mai cunoscute branduri

redactia

Cereri de finanţare în valoare de 116 mil. lei pentru investiţii în procesarea şi marketingul produselor agricole

redactia

Ambasadorul Franţei în România, Michele Ramis, invită autorităţile şi crescătorii români de animale la Pavilionul Franţei de la târgul Indagra 2019

Papuc Irina

Secțiunea de autostradă Sebeș-Turda are finanțare: 272 mil. de euro din fondul european de dezvoltare regională

Stefana Muresan

CBRE: E van Wijk reînnoire, 10.400 mp, în P3 Bucharest A1

Papuc Irina

Împreună, la un alt nivel, cu Maxim Media Advertising & Events Group

Nicolae Pop

Sondaj: Românii reușesc să pună lunar deoparte câte 55 de euro, de cinci ori mai puțin decât austriecii și de două ori mai puțin decât slovacii

Papuc Irina

O firmă cu capital maghiar va instala rachete anti-grindină în județul Satu Mare, investiție de aproape 2 milioane de euro

redactia

UMFST Târgu Mureș a câștigat trei noi proiecte ROSE

Ligia Voro

Traficul de internet mobil s-a dublat in prima jumatate a acestui an fata de aceeasi perioada din 2016

Stefana Muresan

Timiș: Locuitorii din 70 de localități, constituiți în asociații de dezvoltare, vor beneficia de conectare la reţele de gaze naturale

redactia

Parcul Central din Cluj, irigat inteligent cu 1,4 milioane lei

Nora Dumitrescu

Leave a Comment