Antreprenori Eveniment Mureș Slider Ultimele stiri

Speakerii L.I.F.T. 2019: Cristian China-Birta, CEO Kooperativa 2.0

Linkedin. Instagram. Facebook. Twitter. (L.I.F.T.) Social Media Training 2019, prima conferință a creatorilor de conținut online din România destinată mediului de business industrial/tehnic cu activități de producție și instituțiilor publice va avea loc miercuri, 2 octombrie, în Sala ”Teatru 74” din Târgu-Mureș.

Conexiune cu specialiști, workshop-uri și soluții

Evenimentul se adresează specialiștilor din companii industriale producătoare de bunuri și servicii și celor din instituțiile publice pentru care conținutul online din social media reprezintă o provocare, în vederea atingerii obiectivelor de comunicare

”Participarea la L.I.F.T. Social Media Training 2019 este o oportunitate pentru a identifica și împărtăși cele mai actuale soluții de creare a conținutului online. Conferința reprezintă locul în care întâlnești specialiști din companii românești cu tradiție, participi la workshop-uri interactive și găsești soluții de colaborare inedite. În general, companiile din zona industrială/tehnică și instituțiile publice nu urmăresc vânzarea/oferirea unor produse sau servicii prin intermediul rețelelor de socializare, dar sunt obligate de trend-urile existente să găsească soluții pentru a întări brand-ul, folosind social media. Un brand puternic, bine poziționat în social media, atrage după sine employer branding, o imagine pozitivă și creează o bază de recrutare a viitorilor angajați”, au transmis organizatorii conferinței.

 

Cine vor fi speakerii

Pe lista speakerilor care au confirmat participarea la eveniment se află Cristian China-Birta – CEO Kooperativa 2.0, Călin Ștefănescu – CEO Happy Recruiter, Mircea Munteanu – sociolog SMRP, Paula Rusu – jurnalistă free lancer, Adrian Coco – fotograf, Cezar Sigmirean – lector univ. dr. în cadrul UMFST Târgu-Mureș, Alina Sîmpetru – content strategy & video marketing advisor OMV Petrom, Marius Pop – specialist analystics și optimizarea conversiilor, Gheorghe Damian – primarul comunei Ciugud, județul Alba și Cristian Florea – social media manager Kooperativa 2.0.

”Are 12 ani de experienţă în social media, fiind unul dintre pionierii acestui domeniu în România. În cei 10 ani de blogging, a scris peste 13.500 de articole pe blogul personal sau pe blogurile din reţeaua de publicare pe care a creat-o, a participat la peste 500 de campanii de social media şi a organizat peste 100 de ateliere pe social media în cadrul diferitelor evenimente. A creat Kooperativa 2.0, una dintre cele mai bune agenţii digitale din România, în 2013, iar în 2011 a lansat BlogalInitiative.ro, cea mai mare platformă de concurs de bloggeri din România. A fost distins cu titlul „Cel mai bun blogger român” timp de patru ani la rând, de către revista de afaceri Revista Biz. În cei 12 ani de activitate social media a fost distins cu mai mult de 20 de premii”, este prezentarea pe care organizatorii L.I.F.T. Social Media Training 2019 au făcut-o pentru Cristian China-Birta, CEO Kooperativa 2.0.

Accesul participanților la eveniment se face în urma achitării unei taxe în valoare de 65 de euro, iar detalii despre modalitățile de înscriere și program pot fi obținute accesând site-ul conferinței, www.liftsocialmedia.ro.

 

Programul conferinței:

10.00 – 11.30: Sesiunea extraordinară 1 – CEO reprezentativi și conducători de instituții publice împărtășesc viziunea lor despre social media și despre cum iau deciziile în acest sector;
11.30 – 12.00: Coffee Break;
12.00 – 14.00: Sesiunea extraordinară 2 – comunicatori din companii și din instituții publice a căror activitate are impact în social media își prezintă metodele de lucru;
14.00 – 15.00: Prânz;
15.00 – 17.00: Sesiunea extraordinară 3 – workshop cu prezentarea unor studii de caz specifice industriei, colaborarea cu influenceri și secretele unei fotografii cu impact în social media.

Alex TOTH

Related posts

Se reiau lucrările la Aeroportul Braşov

Stefana Muresan

Centrul IT DRÄXLMAIER Timișoara își mută birourile în ISHO Offices

Papuc Irina

Clinica de Fertilitate Polisano, singurul centru integrat de medicină materno-fetală din Transilvania

Ligia Voro

La Șura Mică, acasă pentru seniori – Seniorenresidenz Maria Theresia

Ligia Voro

Fațadele clădirilor vechi din centrul istoric al Oradiei intră în reabilitare

Traian Dan

Industria națională de apărare a dezvoltat și produs un scaner termic de concepție 100% românească

Ion Surdu

Alianța Vestului din fabricile de mobilier: Linii de producție fără oameni, in și cânepă în loc de lemn

Stefana Muresan

Globalworth inaugurates Tower 3 in the Globalworth Campus complex, the largest office park in Romania

Papuc Irina

Iulian Iuga, Accesa: “Am reușit să avem succes pe propriile picioare”

Stefana Muresan

Travel Smart HUB: Destinații inedite pentru vacanța de iarnă pentru iubitorii de călătorii

redactia

Școală de 5 milioane de euro în fostele unități militare de la Giroc, cu bani europeni

redactia

JYSK inaugurează al doilea magazin din Sibiu în parcul retail Zacaria, din zona vest

Ionut Oprea

ADR Centru: Spitalul Orasenesc Cugir, modernizat cu fonduri europene de 14 milioane lei

Stefana Muresan

Aeroportul Internaţional Avram Iancu din Cluj-Napoca, tranzitat de un milion de pasageri de la începutul anului

Stefana Muresan

Conferinta Wonderware Romania

Schimbare în managementul Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva

redactia

Ford a investit aproximativ 1,3 miliarde de euro în 11 ani la Craiova. Compania va fabrica un nou vehicul

Stefana Muresan

Piața de real estate, oportună în orice criză

Ionut Oprea

Adelina Chișu: “La Ghepard Communication nu facem tranziţii, ci mai degrabă învăţăm constant să experimentăm Echilibrul între clasic şi modern”

Nicolae Pop

Omul de afaceri Romeo Dunca va transforma ruina din centrul Reșiței într-un complex imobiliar, investiție de 7 mil. euro

redactia

Primul zbor de sezon Cluj – Constanța, din 16 iulie

Nora Dumitrescu

Clădirea din Piața Cetate din Oradea, distrusă de incendiu, va fi refăcută

Traian Dan

Fabricile din Sebeș și Cugir ale Daimler vor produce componente pentru maşinile hibride din gama Mercedes-Benz

Stefana Muresan

Autobuz electric în teste prin mai multe orașe din Transilvania și Banat

Traian Dan

Leave a Comment