Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Speakerii L.I.F.T. 2019: Cristian China-Birta, CEO Kooperativa 2.0

Linkedin. Instagram. Facebook. Twitter. (L.I.F.T.) Social Media Training 2019, prima conferință a creatorilor de conținut online din România destinată mediului de business industrial/tehnic cu activități de producție și instituțiilor publice va avea loc miercuri, 2 octombrie, în Sala ”Teatru 74” din Târgu-Mureș.

Conexiune cu specialiști, workshop-uri și soluții

Evenimentul se adresează specialiștilor din companii industriale producătoare de bunuri și servicii și celor din instituțiile publice pentru care conținutul online din social media reprezintă o provocare, în vederea atingerii obiectivelor de comunicare

”Participarea la L.I.F.T. Social Media Training 2019 este o oportunitate pentru a identifica și împărtăși cele mai actuale soluții de creare a conținutului online. Conferința reprezintă locul în care întâlnești specialiști din companii românești cu tradiție, participi la workshop-uri interactive și găsești soluții de colaborare inedite. În general, companiile din zona industrială/tehnică și instituțiile publice nu urmăresc vânzarea/oferirea unor produse sau servicii prin intermediul rețelelor de socializare, dar sunt obligate de trend-urile existente să găsească soluții pentru a întări brand-ul, folosind social media. Un brand puternic, bine poziționat în social media, atrage după sine employer branding, o imagine pozitivă și creează o bază de recrutare a viitorilor angajați”, au transmis organizatorii conferinței.

 

Cine vor fi speakerii

Pe lista speakerilor care au confirmat participarea la eveniment se află Cristian China-Birta – CEO Kooperativa 2.0, Călin Ștefănescu – CEO Happy Recruiter, Mircea Munteanu – sociolog SMRP, Paula Rusu – jurnalistă free lancer, Adrian Coco – fotograf, Cezar Sigmirean – lector univ. dr. în cadrul UMFST Târgu-Mureș, Alina Sîmpetru – content strategy & video marketing advisor OMV Petrom, Marius Pop – specialist analystics și optimizarea conversiilor, Gheorghe Damian – primarul comunei Ciugud, județul Alba și Cristian Florea – social media manager Kooperativa 2.0.

”Are 12 ani de experienţă în social media, fiind unul dintre pionierii acestui domeniu în România. În cei 10 ani de blogging, a scris peste 13.500 de articole pe blogul personal sau pe blogurile din reţeaua de publicare pe care a creat-o, a participat la peste 500 de campanii de social media şi a organizat peste 100 de ateliere pe social media în cadrul diferitelor evenimente. A creat Kooperativa 2.0, una dintre cele mai bune agenţii digitale din România, în 2013, iar în 2011 a lansat BlogalInitiative.ro, cea mai mare platformă de concurs de bloggeri din România. A fost distins cu titlul „Cel mai bun blogger român” timp de patru ani la rând, de către revista de afaceri Revista Biz. În cei 12 ani de activitate social media a fost distins cu mai mult de 20 de premii”, este prezentarea pe care organizatorii L.I.F.T. Social Media Training 2019 au făcut-o pentru Cristian China-Birta, CEO Kooperativa 2.0.

Accesul participanților la eveniment se face în urma achitării unei taxe în valoare de 65 de euro, iar detalii despre modalitățile de înscriere și program pot fi obținute accesând site-ul conferinței, www.liftsocialmedia.ro.

 

Programul conferinței:

10.00 – 11.30: Sesiunea extraordinară 1 – CEO reprezentativi și conducători de instituții publice împărtășesc viziunea lor despre social media și despre cum iau deciziile în acest sector;
11.30 – 12.00: Coffee Break;
12.00 – 14.00: Sesiunea extraordinară 2 – comunicatori din companii și din instituții publice a căror activitate are impact în social media își prezintă metodele de lucru;
14.00 – 15.00: Prânz;
15.00 – 17.00: Sesiunea extraordinară 3 – workshop cu prezentarea unor studii de caz specifice industriei, colaborarea cu influenceri și secretele unei fotografii cu impact în social media.

Alex TOTH

Total
22
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Wetterbest a lansat noul mat în piața de învelitori metalice: NEOMAT 30

Articolul următor

Office, Rezidențial, Retail, Industrial&Logistic - perspectivă 360 grade, la Real Estate & Construction Forum

Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
22
Share