Industrie Sălaj Ultimele stiri

Guvernul Rusiei invită pe producătorii români să facă export în Rusia

La începutul lunii septembrie 2019, compania sălăjeană UNICONF în parteneriat cu SWAROVSKI a deschis săptămâna modei la cea mai mare expoziție internațională de modă CPM Moscova: “Collection Premiere – International Fashion Trade Show Moscow” (https://cpm-moscow.com). În standul UNICONF au fost expuse noile colecții de lenjerie intimă și costume de baie, realizate unicat cu cristale SWAROVSKI, concepute special pentru piața din Rusia, la care s-a lucrat timp de 4 ani, se arată într-un comunicat de presă al companiei. 

Succesul companiei UNICONF la expoziția din Moscova a fost marcat de fluxul mare de vizitatori – oameni de afaceri, dar și a mai multor oficiali din Guvern și vedete, dintre care amintim pe cunoscuta actriță de teatru și film – Irina Pegova, campioana olimpică și mondială, atleta Svetlana Masterkova. Majoritatea vizitatorilor au salutat cu entuziasm revenirea pe piața rusă a textilelor românești și au subliniat calitatea excepțională a produselor textile fabricate în România încă dinainte de 1989, când țară noastră era un mare producător și exportator la nivel global.

Standul companiei UNICONF a fost vizitat și de reprezentantul Guvernului Rusiei, Irina Alexeevna Ivanova – director adjunct în Departamentul Industrie Ușoară și Complex Forestier din cadrul Ministerului Industriei și Comerțului din Federația Rusă, care a declarat: “Rusia dorește relații comerciale reciproc avantajoase cu România, piața rusă are nevoie de produse textile românești, mobilă și de multe alte mărfuri pe care românii știu să le producă la un nivel de calitate excepțional. Susținem și invităm la Moscova, pe toți producătorii români, care vor să facă export în Rusia. România a fost pentru noi un partener economic serios încă de pe vremea URSS. Nu uităm și turismul, România poate fi din nou destinația principală a turiștilor ruși pentru că este o țară deosebit de frumoasă, cu mare, deltă, munte, ape termale speciale, saline, oameni primitori și multă istorie.”

UNICONF și-a propus să readucă calitatea, inovația și creativitatea confecțiilor românești în Rusia și toate republicile ex-sovietice. Strategia dezvoltării, are la bază înființarea rețelelor de magazine UNICONF în Rusia și ex-URSS. Proiectul de design al magazinelor este deja implementat cu succes.

Compania UNICONF – situată în inima Transilvaniei, Zalău, jud. Sălaj, este continuatorul de succes și lider al industriei românești de textile și confecții pe plan național, cu o cotă ridicată de piață pe plan internațional și o prezență consistentă în marile lanțuri de supermarketuri din România, Ungaria, Germania, Ucraina etc. (Carrefour, Cora, Auchan, Kaufland, Selgros, Penny, Mega Image, Metro, eMAG).

UNICONF face parte din grupul de firme UNIVERSAL, unul dintre cei mai importanți actori din economia județului Sălaj, având peste 1.200 de angajați.

Related posts

Judeţul Covasna vrea să-şi consolideze poziţia de lider în topul producătorilor de cartofi

Stefana Muresan

Partener Deloitte, desemnat și responsabil pentru energie în Europa Centrală

Ligia Voro

Castelul Wesselenyi din Jibou, scos la vânzare

Stefana Muresan

The winners of the 2018 MIPIM Awards

Ionut Oprea

Peste 35 de milioane de lei pentru amenajarea a trei piațete în Oradea

Traian Dan

Club Aventura Praid, unicul parc subteran de aventură din Europa. Investiţie de circa 250.000 de euro

redactia

Anca Moldovan, Product Marketing Manager NTT DATA Romania: „Clarvision susține dorința de diferențiere a companiilor și va contribui în continuare la reușita și creșterea lor”

redactia

CFR deschide 14 şantiere pentru lucrări de modernizare a podurilor şi podeţelor, inclusiv în Sibiu. Executant – Arcada Company

Stefana Muresan

Ministrul Transporturilor: Autostrada Borș – Suplacu de Barcău – împărțită în trei secțiuni. În 2020, se va circula între Oradea și Cluj

Stefana Muresan

Învățământul dual din Sibiu, susținut de firme străine

redactia

I, Robot

Ionut Oprea

Ansamblu rezidențial în stil toscan, la Arad

Stefana Muresan

Webinarii gratuite de business pentru a combate efectele crizei economice

Traian Dan

S IMMO AG: Hat-trick at the SEE Real Estate Awards

Ionut Oprea

Castrul roman de la Turda, reabilitat cu fonduri europene

Stefana Muresan

Producătorul lactatelor Monor se apropie de 100 mil. lei

Stefana Muresan

Spații noi, moderne, pentru Start-up-uri în Făgăraș realizate prin fonduri REGIO  

Ligia Voro

Arome proprii – o platformă dedicată producătorilor locali din Regiunea Vest

Stefana Muresan

Yardi Romania closes the lease for 3,500 sqm of office space in Record Park

Ligia Voro

Primul român numit la conducerea GSK România în calitate de Director General

Stefana Muresan

După 22 de ani a fost eliminat pragul la SIF-uri

Papuc Irina

Utilizarea semnăturii electronice pe formularele de plată ale proiectelor de investiții, obligatorie pentru beneficiarii PNDR 2020

Papuc Irina

Premiul I pentru proiectele europene din regiunea de Nord-Vest, atribuit Consiliului Judeţean Cluj

Stefana Muresan

Brânza de Țaga bate la porțile Europei

redactia

Leave a Comment