Industrie Sălaj Ultimele stiri

Guvernul Rusiei invită pe producătorii români să facă export în Rusia

La începutul lunii septembrie 2019, compania sălăjeană UNICONF în parteneriat cu SWAROVSKI a deschis săptămâna modei la cea mai mare expoziție internațională de modă CPM Moscova: “Collection Premiere – International Fashion Trade Show Moscow” (https://cpm-moscow.com). În standul UNICONF au fost expuse noile colecții de lenjerie intimă și costume de baie, realizate unicat cu cristale SWAROVSKI, concepute special pentru piața din Rusia, la care s-a lucrat timp de 4 ani, se arată într-un comunicat de presă al companiei. 

Succesul companiei UNICONF la expoziția din Moscova a fost marcat de fluxul mare de vizitatori – oameni de afaceri, dar și a mai multor oficiali din Guvern și vedete, dintre care amintim pe cunoscuta actriță de teatru și film – Irina Pegova, campioana olimpică și mondială, atleta Svetlana Masterkova. Majoritatea vizitatorilor au salutat cu entuziasm revenirea pe piața rusă a textilelor românești și au subliniat calitatea excepțională a produselor textile fabricate în România încă dinainte de 1989, când țară noastră era un mare producător și exportator la nivel global.

Standul companiei UNICONF a fost vizitat și de reprezentantul Guvernului Rusiei, Irina Alexeevna Ivanova – director adjunct în Departamentul Industrie Ușoară și Complex Forestier din cadrul Ministerului Industriei și Comerțului din Federația Rusă, care a declarat: “Rusia dorește relații comerciale reciproc avantajoase cu România, piața rusă are nevoie de produse textile românești, mobilă și de multe alte mărfuri pe care românii știu să le producă la un nivel de calitate excepțional. Susținem și invităm la Moscova, pe toți producătorii români, care vor să facă export în Rusia. România a fost pentru noi un partener economic serios încă de pe vremea URSS. Nu uităm și turismul, România poate fi din nou destinația principală a turiștilor ruși pentru că este o țară deosebit de frumoasă, cu mare, deltă, munte, ape termale speciale, saline, oameni primitori și multă istorie.”

UNICONF și-a propus să readucă calitatea, inovația și creativitatea confecțiilor românești în Rusia și toate republicile ex-sovietice. Strategia dezvoltării, are la bază înființarea rețelelor de magazine UNICONF în Rusia și ex-URSS. Proiectul de design al magazinelor este deja implementat cu succes.

Compania UNICONF – situată în inima Transilvaniei, Zalău, jud. Sălaj, este continuatorul de succes și lider al industriei românești de textile și confecții pe plan național, cu o cotă ridicată de piață pe plan internațional și o prezență consistentă în marile lanțuri de supermarketuri din România, Ungaria, Germania, Ucraina etc. (Carrefour, Cora, Auchan, Kaufland, Selgros, Penny, Mega Image, Metro, eMAG).

UNICONF face parte din grupul de firme UNIVERSAL, unul dintre cei mai importanți actori din economia județului Sălaj, având peste 1.200 de angajați.

Related posts

Schemă de ajutor de 1,5 mil. euro pentru promovarea vinurilor în străinătate

Stefana Muresan

Dragoș Stanca – Publisherii europeni confruntă Google și Facebook: lupta ”scrisorilor deschise” și rolul României în această dispută

redactia

Cristina Ienciu-Dragoș, primul Country Coordinator INSOL Europe în România

Ligia Voro

Romaero vrea să atragă contracte de 1,5 miliarde euro în următorii ani, compania ar putea intra pe profit

Stefana Muresan

CNN face reclamă Bihorului: Munţii Apuseni şi satul Vadu Crişului, pe lista scurtă a celor mai frumoase locuri din Europa

redactia

Daikin România își menține poziția de lider al pieței HVAC

Ligia Voro

Schimbări la conducerea filialelor Daimler în România

Stefana Muresan

Andreea Mija – director general: “Expert Cleaning crește semnificativ în fiecare an și de aceea investim în capacitatea noastră operațională”

redactia

Connect44 se extinde și a închiriat în total 1.000 de metri pătrați în Vox Technology Park

Papuc Irina

Accor and AXA launch a strategic partnership to offer unique medical assistance in hotels worldwide

Papuc Irina

Demararea procesului de evaluare a ofertelor pentru serviciile de proiectare, inginerie si asistenta tehnica aferente proiectului de restaurare a Castelului Banffy din Rascruci

Stefana Muresan

Corina Popescu – noul CEO Electrica pentru un mandat de 4 ani

redactia

Grupul TeraPlast donează 85.000 de lei spitalelor din Bistrița și Băicoi 

Ligia Voro

FOTO/ Reportaj din interiorul IPEC, producător mondial de farfurii din Alba-Iulia. 50 de milioane de produse sunt exportate anual în toată lumea

Papuc Irina

Noi investiții în Oradea: Drum colector şi pasaj pentru Centrul Intermodal

redactia

Peste 20 de milioane de lei pentru trei proiecte finanțate prin PNDL în Valea Chioarului

Stefana Muresan

Voluntarii din cluburile IMPACT produc schimbare în societate

Traian Dan

Clădirile de interes turistic din Zalău vor avea coduri QR

Nora Dumitrescu

Admitere online la ULBS în acest an. Peste 100 de locuri vor fi subvenționate de firme cu activitate în Sibiu

Ion Surdu

Muncitori din Ungaria pentru fabricile din Arad

Stefana Muresan

Donaţii de 25.000 de euro pentru reabilitarea casei memoriale Iuliu Maniu din Bădăcin

Stefana Muresan

Doi antreprenori clujeni au reînviat brandul schiurilor de Reghin

Stefana Muresan

Solina se reorganizează la Sântimbru. Mesaje de susținere din străinătate, pentru angajații fabricii

Stefana Muresan

Cluj-Napoca: Polonezii de la Solaris vor livra 50 de troleibuze noi

Stefana Muresan

Leave a Comment