Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Guvernul Rusiei invită pe producătorii români să facă export în Rusia

La începutul lunii septembrie 2019, compania sălăjeană UNICONF în parteneriat cu SWAROVSKI a deschis săptămâna modei la cea mai mare expoziție internațională de modă CPM Moscova: “Collection Premiere – International Fashion Trade Show Moscow” (https://cpm-moscow.com). În standul UNICONF au fost expuse noile colecții de lenjerie intimă și costume de baie, realizate unicat cu cristale SWAROVSKI, concepute special pentru piața din Rusia, la care s-a lucrat timp de 4 ani, se arată într-un comunicat de presă al companiei. 

Succesul companiei UNICONF la expoziția din Moscova a fost marcat de fluxul mare de vizitatori – oameni de afaceri, dar și a mai multor oficiali din Guvern și vedete, dintre care amintim pe cunoscuta actriță de teatru și film – Irina Pegova, campioana olimpică și mondială, atleta Svetlana Masterkova. Majoritatea vizitatorilor au salutat cu entuziasm revenirea pe piața rusă a textilelor românești și au subliniat calitatea excepțională a produselor textile fabricate în România încă dinainte de 1989, când țară noastră era un mare producător și exportator la nivel global.

Standul companiei UNICONF a fost vizitat și de reprezentantul Guvernului Rusiei, Irina Alexeevna Ivanova – director adjunct în Departamentul Industrie Ușoară și Complex Forestier din cadrul Ministerului Industriei și Comerțului din Federația Rusă, care a declarat: “Rusia dorește relații comerciale reciproc avantajoase cu România, piața rusă are nevoie de produse textile românești, mobilă și de multe alte mărfuri pe care românii știu să le producă la un nivel de calitate excepțional. Susținem și invităm la Moscova, pe toți producătorii români, care vor să facă export în Rusia. România a fost pentru noi un partener economic serios încă de pe vremea URSS. Nu uităm și turismul, România poate fi din nou destinația principală a turiștilor ruși pentru că este o țară deosebit de frumoasă, cu mare, deltă, munte, ape termale speciale, saline, oameni primitori și multă istorie.”

UNICONF și-a propus să readucă calitatea, inovația și creativitatea confecțiilor românești în Rusia și toate republicile ex-sovietice. Strategia dezvoltării, are la bază înființarea rețelelor de magazine UNICONF în Rusia și ex-URSS. Proiectul de design al magazinelor este deja implementat cu succes.

Compania UNICONF – situată în inima Transilvaniei, Zalău, jud. Sălaj, este continuatorul de succes și lider al industriei românești de textile și confecții pe plan național, cu o cotă ridicată de piață pe plan internațional și o prezență consistentă în marile lanțuri de supermarketuri din România, Ungaria, Germania, Ucraina etc. (Carrefour, Cora, Auchan, Kaufland, Selgros, Penny, Mega Image, Metro, eMAG).

UNICONF face parte din grupul de firme UNIVERSAL, unul dintre cei mai importanți actori din economia județului Sălaj, având peste 1.200 de angajați.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Puratos introduce eCommerce în industria de ingrediente pentru panificație

Articolul următor

Vinuri, gastronomie și proiecte românești de top la Premiile de Excelență Vinul.Ro & GastroArt 2019

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share