Industrie Sălaj Ultimele stiri

Guvernul Rusiei invită pe producătorii români să facă export în Rusia

La începutul lunii septembrie 2019, compania sălăjeană UNICONF în parteneriat cu SWAROVSKI a deschis săptămâna modei la cea mai mare expoziție internațională de modă CPM Moscova: “Collection Premiere – International Fashion Trade Show Moscow” (https://cpm-moscow.com). În standul UNICONF au fost expuse noile colecții de lenjerie intimă și costume de baie, realizate unicat cu cristale SWAROVSKI, concepute special pentru piața din Rusia, la care s-a lucrat timp de 4 ani, se arată într-un comunicat de presă al companiei. 

Succesul companiei UNICONF la expoziția din Moscova a fost marcat de fluxul mare de vizitatori – oameni de afaceri, dar și a mai multor oficiali din Guvern și vedete, dintre care amintim pe cunoscuta actriță de teatru și film – Irina Pegova, campioana olimpică și mondială, atleta Svetlana Masterkova. Majoritatea vizitatorilor au salutat cu entuziasm revenirea pe piața rusă a textilelor românești și au subliniat calitatea excepțională a produselor textile fabricate în România încă dinainte de 1989, când țară noastră era un mare producător și exportator la nivel global.

Standul companiei UNICONF a fost vizitat și de reprezentantul Guvernului Rusiei, Irina Alexeevna Ivanova – director adjunct în Departamentul Industrie Ușoară și Complex Forestier din cadrul Ministerului Industriei și Comerțului din Federația Rusă, care a declarat: “Rusia dorește relații comerciale reciproc avantajoase cu România, piața rusă are nevoie de produse textile românești, mobilă și de multe alte mărfuri pe care românii știu să le producă la un nivel de calitate excepțional. Susținem și invităm la Moscova, pe toți producătorii români, care vor să facă export în Rusia. România a fost pentru noi un partener economic serios încă de pe vremea URSS. Nu uităm și turismul, România poate fi din nou destinația principală a turiștilor ruși pentru că este o țară deosebit de frumoasă, cu mare, deltă, munte, ape termale speciale, saline, oameni primitori și multă istorie.”

UNICONF și-a propus să readucă calitatea, inovația și creativitatea confecțiilor românești în Rusia și toate republicile ex-sovietice. Strategia dezvoltării, are la bază înființarea rețelelor de magazine UNICONF în Rusia și ex-URSS. Proiectul de design al magazinelor este deja implementat cu succes.

Compania UNICONF – situată în inima Transilvaniei, Zalău, jud. Sălaj, este continuatorul de succes și lider al industriei românești de textile și confecții pe plan național, cu o cotă ridicată de piață pe plan internațional și o prezență consistentă în marile lanțuri de supermarketuri din România, Ungaria, Germania, Ucraina etc. (Carrefour, Cora, Auchan, Kaufland, Selgros, Penny, Mega Image, Metro, eMAG).

UNICONF face parte din grupul de firme UNIVERSAL, unul dintre cei mai importanți actori din economia județului Sălaj, având peste 1.200 de angajați.

Related posts

Ziua Studentului la fabrica Bosch din Blaj

Ligia Voro

ENGIE Romania a încheiat un parteneriat cu Mercedez-Benz România pentru promovarea mobilității electrice

Papuc Irina

Afacerile AdePlast au crescut cu 10% în primul trimestru

Stefana Muresan

Cel mai nou laborator de electronica, inaugurat la Facultatea de Inginerie electrică și știința calculatoarelor din Braşov

redactia

ELITE ÎN BUSINESS. Top 20 de companii românești din Județul Arad

Ion Surdu

Ministerul Apelor şi Pădurilor, lucrări de o jumătate de miliard de lei, pentru amenajarea cursurilor de apă, în 2018

redactia

Tap to Phone: soluția lansată de Visa în România. Alpha Bank și CEC Bank sunt primele instituții care au implementat aplicația prin care mobilul devine POS

Ion Surdu

Compania americană Grandstream, oficial pe piața din România

Ligia Voro

Listarea la BVB ar putea determina evaluarea AAGES la 7-9 mil. euro

Stefana Muresan

CBRE: 80% din spațiile de retail livrate în prima jumătate din 2018, se află în orașe secundare și terțiare

redactia

Compania germană Schaeffler oferă cele mai mari salarii din Brașov

redactia

Cum arată noul sediu al Groupe Renault Romania

Ligia Voro

Șunca „Miro” din Reghin, un ingredient proaspăt pentru pizzerii

Ligia Voro

Antibiotice Iași a aplicat scenariul 2: Producția de medicamente continuă

Ion Surdu

Baia Mare, zi decisivă: își prezintă la Bruxelles proiectul pentru Capitala Tineretului

Nora Dumitrescu

Clujenii de la ACI amenajează tribunele la Arcul de Triumf

Nora Dumitrescu

Camelia Cavadia și Elizabeth Sagan, primele nume anunțate la TEDxZorilorWomen2019

Ligia Voro

Bucovina și Clujul își vând produsele tradiționale la comun

Nora Dumitrescu

MedLife a deschis prima hyperclinică din Oradea, printr-o investiţie de 1,2 milioane euro

redactia

Vinurile de Jidvei, singurele din România premiate cu Marea Medalie de Aur la ”Concours Mondial de Bruxelles 2019”

Stefana Muresan

Astra Vagoane Calatori, singurul ofertant in licitatia pentru tramvaie noi de la Cluj-Napoca

Stefana Muresan

Lecoimpex, sprijin total pentru fermieri

Transilvania Business

Romgaz, investiție de peste 136 milione euro în depozitul de gaze de la Sărmăşel și alte 87 milioane în depozitul Depomureş

Stefana Muresan

A IV-a întâlnire de business networking și antreprenoriat din Sibiu, marca ELITE Business Women

Stefana Muresan

Leave a Comment