Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Încă doi executanţi pentru Parcul industrial Săcueni

DCIM100MEDIADJI_0402.JPG

Proiectul Parcului industrial de la Săcueni – Bihor intră într-o nouă etapă, odată cu desemnarea celor doi câștigători în urma licitațiilor organizate de compania publică Parcuri Industriale Bihor S.A.

 

Până pe data de 16 septembrie 2019, pentru execuția proiectului: „Introducerea rețelelor de drum incintă, accese, parcări, trotuare și stații de autobuz, instalații electrice de joasă tensiune, iluminat, instalații de alimentare cu apă și de evacuare a apei menajere și pluviale, instalații stingere incendiu (C.F. nr.52744 – Săcueni, C.F. nr.54475 – Săcueni, C.F. nr.54476 – Săcueni și C.F. nr.53920 – Săcueni)” a fost depusă o singură ofertă, fiind declarată admisibilă. Astfel, construcția va fi executată de asocierea dintre SC Drumuri Orăşeneşti SA – SC Luxten Lighting Company SA, cu o propunere financiară de 2.509.370,71 lei + TVA.

Pentru realizarea celuilalt proiect – „Servicii de proiectare și execuția lucrărilor necesare alimentării cu energie electrică a Parcului Industriale Săcueni”, au fost depuse două oferte, fiind declarată câștigătoare cea a societății SC Amper Proiect SRL Oradea, cu o propunere financiară de 442.084,25 lei + TVA.

Termenele de execuție pentru cele două proiecte licitate sunt de 12 luni, execuție privind infrastructura din incinta parcului industrial, respectiv, 8 luni pentru proiectul de alimentare energie electrică.

Parcul industrial de la Săcueni este amplasat în vecinătatea viitoarei autostrăzi A3, are o suprafață de 5,03 hectare și a obținut titlul în 03.08.2018, printr-un Ordin al Ministrului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Oboseala la români: peste 9 din 10 persoane din mediul urban suferă de ea

Articolul următor

Concertele Classic Unlimited încep o nouă călătorie prin țară la sfârșitul lunii octombrie

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share