Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Primăria Sibiu propune ca terasele din centrul istoric să funcționeze pe tot parcursul anului

Primăria municipiului Sibiu va propune la următoare ședință a Consiliului local modificarea Regulamentului de organizare și funcționare a teraselor sezoniere, astfel încât acestea să poată funcționa și în extrasezon. Adică pe tot parcursul anului.

În prezent, în Sibiu terasele sezoniere pot funcționa în intervalul maxim de 10 luni calendaristice, iar perioada de sezon este stabilită pentru intervalul 15 mai – 15 octombrie. Restul luniilor sunt considerate extrasezon cu excepția perioadei Târgului de Crăciun. Primarul Sibiului argumentează în referatul de aprobare că propunerea vine „în urma solicitărilor și interesului manifestat de proprietarii de localuri apreciem oportună prelungirea perioadei de funcționare a acestor terase, inclusiv în perioada sărbătorilor de iarnă”.

Astfel, se propune ca noul perioada de funcționare a teraselor sezoniere să se stabilească astfel: „perioada de sezon este cuprinsă în intervalul 15.05-15.10;perioada de extrasezon este cuprinsă în perioada 16.10- 14.05”

Decizia finală va fi luată în ultima zi a lunii octombrie, când consilierilor locali li se va cere votul pentru aprobarea unui proiect de hotărâre în acest sens.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Platforma Scarabeo 9 începe forajul în perimetrul Trident din Marea Neagră

Articolul următor

Ministerul Transporturilor a aprobat cererea de finanțare pentru autostrada Sibiu-Pitești și a transmis proiectul Comisiei Europene

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share