Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Orădeanul Marcel Boloș, propus ministrul Fondurilor Europene

Marcel Boloş, propunerea PNL pentru Ministerul Fondurilor Europene, este profesor universitar doctor la catedra de Finanţe Contabilitate de la Facultatea de Ştiinţe Economice a Universităţii din Oradea, dar şi director al Agenţiei de Dezvoltare Regională Nord-Vest, cea mai performantă agenţie regională din ţară ȋn materie de absorbţie a fondurilor europene, cu peste 4 miliarde de euro absorbiţi ȋn ultimii ani.

În trecut, Marcel Boloş a mai fost secretar de stat ȋn Ministerul Transporturilor ȋn perioada guvernului tehnocrat şi director ȋn Primăria Oradea, unde a ȋnfiinţat Direcţia care scrie şi coordonează proiectele europene ale municipiului, iar după plecarea din Primarie a sprijit mai multe proiecte cu fonduri europene.

Conform CV-ului postat pe site-ul Facultății de Stiinte Economice din Oradea, Ioan Marcel Boloș a obținut în 1997 diploma de licență atât ca economist cu specializarea în finanțe-asigurări, la Universitatea din Oradea, cât și pe cea de inginer cu specializarea în electromecanică. Ioan Marcel Boloș are un doctorat în contabilitate, obținut în 2005 la Universitatea de Vest Timisoara. Într-un alt CV, postat în 2017 pe site-ul ASE București, Marcel Boloș scrie că are și o diplomă de doctor în Management obținută la Universitatea Babeș Bolyai din Cluj Napoca (1999-2007).

Marcel Boloș a urcat treaptă cu treaptă în învățământul superior, iar din 2015 este profesor universitar doctor la catedra de Finanțe Contabilitate de la Facultatea de Știinte Economice a Universității din Oradea.

Conform CV-ului, cunoaște foarte bine două limbi străine (engleza și franceza).

Foto: Oradeaindirect

SURSA: ORADEAINDIRECT

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

ANRE: În primele 7 luni ale acestui an au crescut importurile de electricitate cu 45 la sută

Articolul următor

Aproape 1,7 milioane de salariaţi ar putea avea salarii mai mari cu 100 de lei net pe lună din 2020

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share