Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Parcările în Alba Iulia vor fi cu plată. Primăria va testa sistemul din 1 decembrie

Primăria Alba Iulia organizează o licitație „privind furnizarea unui sistem de echipamente și soft pentru plata taxelor de parcare, respectiv pentru controlul plății taxelor de parcare, în parcările cu plată din municipiu”. Agenții economici pot trimite ofertele lor până pe data de 12 noiembrie.

Potrivit Alba24.ro, în luna octombrie autoritățile locale au derulat achiziția serviciilor de tipărire și livrare a tichetelor-abonament și tichetelor răzuibile, precum și a indicatoarelor pentru parcări cu plată. Cel mai probabil, de la 1 decembrie vor fi aplicate tarifele aprobate în iulie pentru staționarea mașinilor în parcările publice.

Investiția este de 100.000 de lei, fără TVA. În octombrie, a fost finalizată achiziția a 260 de indicatoare rutiere, 13.000 tichete-abonament și 30.000 de tichete răzuibile, mai scrie sursa citată.

Reprezentanții Primăriei au precizat că de la 1 decembrie, cel mai probabil, va fi aplicat sistemul parcărilor publice cu plată în Alba Iulia și că în prima fază va fi doar testat sistemul.

Persoanele fizice vor putea plăti abonament pe an, în valoare de 300 de lei, iar abonamentul pentru parcare pe spațiile publice pentru persoanele juridice va fi de 600 de lei pe an, potrivit regulamentului aprobat de Consiliul local potrivit amendamentului aprobat în Consiliul Local.

Foto: infoOradea.ro

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Defileul Crişului Repede – Valea Iadului, un documentar de excepţie

Articolul următor
pixoto.com

Primăria Brașov implementează proiectul UE „WiFi4EU”: 15 locuri publice din oraș vor avea internet gratuit

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share