Cluj IT&C Ultimele stiri

Filmele de la TIFF, încărcate pe o platformă de streaming

TIFF Unlimited, platforma de streaming online a Festivalului Internațional de Film Transilvania de la Cluj, și-a lansat aplicațiile iOS, Android, Apple TV și Android TV.

„De la prima ediție a TIFF până în prezent ne-am implicat într-o serie de campanii importante legate de revitalizarea sau modernizarea cinematografelor, dar am inclus componenta tehnologică în toate acțiunile noastre. Cei care iubesc cinema-ul au, însă, în afara festivalurilor și a evenimentelor de profil, puține opțiuni de vizionare a unui film independent sau a unui film de autor.

În ofertele viitoare ale cinematografelor, aceste tipuri de producții se vor regăsi, într-o proporție infimă. Încurajăm vizionarea filmelor în cinematografe, dar și consumul de cinema de calitate pe orice device-uri.

Am creat această platformă – o alternativă pentru distribuitorii de film care doresc să își prezinte titlurile publicului și o oportunitate facilă pentru toți iubitorii de cinema din România, de orice vârstă, care vor să urmărească aceste producții, oricând, nu doar în timpul festivalurilor la care mulți nici nu acces”, a menționat Tudor Giurgiu, președintele TIFF.

Platforma de streaming continuă pe internet experiența TIFF și este la dispoziția utilizatorilor și în aplicațiile de mobil din Google Play și App Store, precum și prin intermediul celor pentru Android TV și Apple TV.

TIFF Unlimited oferă astfel utilizatorilor acces oricând și oriunde, exclusiv pe teritoriul României, la filme prezentate în festival, care pot fi activate atât din browser, cât și de device-uri. Proiectul este sprijinit de Centrul Național al Cinematografiei și Administrația Fondului Cultural Național.

Related posts

Rețeaua de Sănătate Regina Maria – burse pentru doi viitori asistenți medicali

redactia

14 septembrie – termenul limită pentru depunerea dosarelor pentru CECCAR

Ligia Voro

TeraPlast și-a dublat cifra de afaceri în primul trimestru al anului 2018

Stefana Muresan

Leave a Comment