București Eveniment Ultimele stiri

Viitorul – la București: în 28 noiembrie, peste 25 de speakeri internaționali și români, la Future Summit 2019

Directorul global de Inteligență Artificială al unei companii din top 10 multinaționale din lume, inventatorul primului taxi aerian electric premiat la Paris în prezența lui Emmanuel Macron sau activistul care plantează zeci de milioane de copaci în Africa vin la București cu alți 20 de inovatori și experți internaționali să aflăm în premieră cum vor arăta următorii zece ani și ce decizii au business-urile și societățile de luat acum.

În 28 noiembrie în Palatul Universul va avea loc a patra ediție Future Summit, conferință internațională despre provocările și soluțiile viitorului, în paralel cu prezentarea celor 50 de idei de business din incubatorul Future Makers.

Câteva din întrebările la care speakerii vor răspunde: Cum transformă AI și automatizarea industriile și societatea? Care sunt implicațiile crizei climatice și soluțiile la aceasta? Cum arată viitorul muncii și care sunt cele mai noi tendințe în serviciile de sănătate digitală? Cum putem (re)construi Bucureștiul în viitor și cum arată viitorul educației în România?

Printre speakerii Future Summit 2019 se numără:

  • Patrick Nathen, Fondator, Lilium Aviation. Lilium este primul taxi zburator electric ce poate să transporte 5 persoane pe distanțe de peste 300 km într-o oră.
  • Claudia Pavarini, Energy Modeler, International Energy Agency. Cum arată piața de energie în 2040 conform raportului World Energy Outlook al IEA, cea mai importantă organizație globală în domeniu.
  • Juan Bernabe-Moreno, Director Global Inteligență Artificială, E.ON. Cum ajută AI în modelele de business din energie.
  • Tristram Stuart, cea mai importantă voce globală în reducerea risipei alimentare.
  • Danny Goh, CEO, Nexus Frontier Tech. Antreprenor global în Inteligență Artificială.
  • Simon Harris, Investment Director, Zap&Go. Un nou tip de baterie cu încărcare ultra-rapidă fără Litiu și non-toxică pentru mediu.

Printre speakerii români ai Future Summit 2019 se numără: Dragoș Stanca (Upgrade 100), Gabriel Isidor (UiPath), Vlad Mixich (European Public Health Alliance), Oana Gheorghiu (Dăruiește Viață), Florin Stoican (Parcul Natural Văcărești), Mihai Toader-Pasti (EFdeN), Oana Țoiu (Social Innovation Solutions) sau Adelina Dabu (Confederația Patronală Concordia).

.În cadrul Future Summit, participanții pot și asculta pitch-urile celor 50 de echipe de tineri antreprenori din programul Future Makers. Dintre cei peste 2000 de tineri ce au trecut în 2019 prin programul de educație antreprenorială despre viitor, juriul a selectat 50 de echipe și în 28 noiembrie va alege 7 echipe care vor primi premii de 20.000 de euro. Business-urile Future Makers aduc soluții în educație, mobilitate urbană, fintech, industria alimentară, sănătate, realitate virtuală, automatizare sau securitate cibernetică.

”Aducem la București pentru a patra oară antreprenori globali, oameni de știință și antreprenori sociali de top pentru a înțelege provocările, soluțiile și oportunitățile viitorului. Conectăm peste 350 de lideri de business și antreprenori în conversații despre soluții și oportunități oferindu-le și ocazia să participe și la pitch-urile celor 50 de echipe din incubatorul Future Makers al Social Innovation Solutions.” Ciprian Stănescu, fondator Future Summit.

Future Summit 2019 este organizat de Social Innovation Solutions și Global Shapers Bucharest Hub și susținut de Fundația Coca-Cola și eMAG, în parteneriat cu Foreign Investors Council, Romanian Business Leaders, Confederația Patronală Concordia, Upgrader Community, HR Club, Design Thinking Society, Innovation Labs și Ashoka.

Evenimentul va avea loc în limba engleză, cu excepția conversațiilor despre viitorul educației în România și Viitorului Bucureștiului, ce se vor desfășura în limba română.

Mai multe informații pot fi găsite pe https://future-summit.org/

Bilete pentru Future Summit: https://ove.ro/future-summit-2019

Ediții precedente

Seria de conferințe Innovations for Tomorrow, astăzi numită Future Summit, a început în 2017 și în precedentele 3 ediții au fost dezbătute teme ca: impactul automatizării și al inteligenței artificiale asupra societății, viitorul sănătății și al augumentării muncii, viitorul educației, al mobilității sau roboticii. Printre speakerii ultimelor ediții: UCL, MIT, Oxford Said Business School, World Economic Forum, UiPath, Actility, Qualitance, Bosal sau Ashoka.

Organizatori:

Social Innovation Solutions este o organizație ce oferă consultanță și suport pentru ONG-uri și corporații în impact social și inovație și desfășoară programe educaționale și competiții de business ca Social Impact Award sau Future Makers.

Global Shapers Bucharest Hub este o comunitate de tineri lideri sub umbrela Global Shapers Community, o inițiativă a World Economic Forum.

Related posts

Viitorul transformării digitale pentru industria românească se discută pe 21 noiembrie la Brașov

redactia

ATENOR sells a fourth building in Budapest in less than a year

Ionut Oprea

POZITIV TB: Claudia Burghelea, Director Marketing Dacia Plant – „Vânzările nu au fost afectate. Noi chiar am angajat 30 de oameni care ar fi intrat în șomaj”

Ion Surdu

Wipro lansează în București și Timișoara Centrul de Excelență în Automotive

Stefana Muresan

Libraria online Libris.ro a crescut cu 40% in primele 6 luni ale anului, pana la 18.3 milioane de lei

Stefana Muresan

The Guardian, despre bicicletele Pegas: De la vestigii ale erei comuniste la design de secol 21

Stefana Muresan

VIDEO: Daimler a inaugurat producția cutiilor de viteze automate cu opt trepte cu dublu ambreiaj în România

redactia

Banca Transilvania, în indicele internațional Russell din septembrie

Nora Dumitrescu

60 de crame din Transilvania-Banat, pe harta digitală viticolă a României

Nora Dumitrescu

Trenuri cu 160 de km/h pe ruta Simeria-Braşov-Bucureşti-Constanţa

Stefana Muresan

Fortech caută 50 de oameni pentru birourile din Cluj-Napoca, Oradea şi Iaşi

Stefana Muresan

Un argeşean a dat lovitura cu o cultură de cartofi mov

redactia

Alchemy Hub Brașov – nominalizat la Best Coworking Space in Romania

Ligia Voro

Vor veni în ţară peste 800 milioane euro, fonduri europene

Stefana Muresan

Regiunea Centru va avea propriul Program Operațional Regional 2021-2027: buget de peste 1,1 miliarde de euro

Ion Surdu

S-a semnat contractul pentru centura metropolitană a Clujului; 38 de km, în valoare de 150 mil euro

redactia

Cluj Symphony Experience – un weekend în care muzica este trăită altfel la Cluj

Ligia Voro

Tunel de 1,35 km pe autostrada Sibiu – Pitești. Licitație pentru un tronson de 9,8 km între Tigveni și Curtea de Argeș

Stefana Muresan

B | BMW, 100 de ani de istorie, 100 de ani de viitor

La 100 de ani de la înfiinţarea universităţii româneşti din Cluj, UBB țintește recunoaștere internațională după modelul Harvard

redactia

17 milioane de acţiuni ale Băncii Transilvania, care valorează 49 mil. lei, vor fi date gratuit

Stefana Muresan

FOTO: ATP Trucks Automobile lansează Truston în România

Ligia Voro

Studiu Valoria: Comportamentele de cumpărare în era consumatorilor digitali

redactia

Gama CAPAROL – Soluții și sisteme inovative pentru dezvoltări imobiliare de anvergură

Ligia Voro

Leave a Comment