Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Libra Internet Bank, profit de 91 milioane de lei pentru primele 9 luni, în creștere cu 21%

Libra Internet Bank a obținut, în primele 9 luni ale acestui an, un profit net de 91 milioane de lei, cu 21% mai mult decât valoarea înregistrată în aceeași perioadă a anului trecut (75 milioane de lei). Ținta de profit stabilită pentru acest an este de 95 milioane de lei.

„Abordarea noastră de nișă funcționează. După încheierea celui de-al treilea trimestru, pot spune că sunt șanse foarte mari pentru a depăși semnificativ ținta de profitabilitate din 2019”, a declarat Emil Bituleanu, Director General al Libra Internet Bank.

În luna septembrie activele nete ale Libra Internet Bank au fost de 5,46 miliarde de lei, iar soldul creditelor a ajuns la 3,96 miliarde de lei, în creștere cu 22% față de valoarea înregistrată la finalul anului trecut (3,25 miliarde de lei). După primele 9 luni ale acestui an, soldul surselor a fost de 4,96 miliarde de lei, în creștere cu aproximativ 4% față de finalul lui 2018 (4,76 miliarde de lei), iar rata de neperformanță a rămas la un nivel foarte bun, cu o valoare înregistrată de 2,21%.

Libra Internet Bank, membră a grupului american de investiții New Century Holdings (din 2003), este una dintre cele mai dinamice bănci din Romania, cu o medie anuală a creșterii activelor de peste 30%, în ultimii 5 ani. Banca este specializată în domenii precum profesiile liberale, dezvoltatorii imobiliari, agribusiness-ul sau segmentul IMM-urilor și acordă o atenție deosebită tehnologiei moderne și inovației în banking.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
bursa.ro

Sorin Lazăr, președintele Comisiei de Buget din Camera Deputaților: „Antreprenorii au nevoie să nu fie încurcați de statul român”

Articolul următor
agerpres

Firmele închise temporar de ANPC, obligate să afișeze acest lucru la punctul unde își desfășoară activitatea

Citește și:
Citeste mai mult

Podul din Turda peste Arieș, finalizat

Săptămâna viitoare va fi dat în folosință podul de peste râul Arieș din Turda, lucrare așteptată de locuitori.…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share