Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Deschiderea complexului Dedeman din Zalău mai așteaptă

Darea în funcțiune a noului magazin de bricolaj Dedeman din Zalău ar putea fi întârziată, data vehiculată inițial, 22 noiembrie, fiind prea apropiată față de stadiul actual al lucrărilor.  

Proprietarii unităţilor industriale clujene Tehnofrig, Electroceramica sau Cemacon au vândut către Dedeman foste suprafeţe pe care se făcea odată producţie. În Cluj, Dedeman a cumpărat un teren al societății Electroceramica Turda pe care a dat în funcţiune al doilea său magazin din județ.

De asemenea, Dedeman a preluat de la Cemacon două terenuri, de 22.211 mp şi 3.104 mp, în Zalău (judeţul Sălaj), pentru 1,6 milioane de euro, prin intermediul Cemacon Real Estate şi cu acordul creditoarei ipotecare BCR. Cemacon a avut iniţial sediul la Zalău, dar ulterior și l-a mutat la Cluj.

Reţeaua de bricolaj a intrat pe piaţa clujeană în 2011, în urma preluării a 3,7 ha din fosta platformă industrială din zona str. Fabricii de Chibrituri, unde Tehnofrig SA deţinea 11,2 ha. Tehnofrig Imobiliare a iniţiat un proiect de schimbare a destinaţiei fostei platforme, care devenea zonă de comerţ-servicii.

Dedeman este o companie înfiinţată de fraţii Adrian şi Dragoş Pavăl, iar în ultimii ani aceasta a deţinut primul loc în România în sectorul bricolaj, peste reţele precum Praktiker, Leroy Merlin, Brico Depot, Hornbach, Mr. Bricolage, Ambient. Reţeaua avea 49 de magazine, cu 11.000 de angajați, și afaceri de 1,5 miliarde de euro.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

S-a lansat Digitaliada - soluție interactivă de învățare și testare online

Articolul următor

Preparatele tradiționale din Maramureș, promovate în Italia

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share