Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

FAN Courier preia operatorul de transport şi logistică SLS Cargo

FAN Courier, cel mai mare jucător pe piaţa locală de curierat, a anunţat vineri că îşi consolidează poziţia pe segmentul transporturi integrate şi logistică prin achiziţia companiei SLS Cargo, fondată în anul 2014 de omul de afaceri Mihai Stoica.

Tranzacţia a fost perfectată de acţionarii celor două companii la începutul lunii noiembrie şi se află, în prezent, în procedură de avizare la Consiliul Concurenţei.

SLS Cargo va continua să funcţioneze sub brand propriu

Compania SLS Caro va opera în continuare sub brand propriu. Cu o echipă de 120 de angajaţi, şapte birouri operaţionale în România şi două în afara ţării, SLS Cargo a încheiat exerciţiul financiar din 2018 cu o cifră de afaceri de 12 milioane de euro.

„Este un parteneriat câştigător pentru ambele părţi implicate şi nu o achiziţie propriu zisă. Experienţa în piaţa de freight forwarding pe care o are partenerul nostru se suprapune obiectivelor FAN Courier de a dezvolta, la standardele de calitate asumate, gama de servicii oferită clienţilor noştri. Vrem să le oferim partenerilor pentru care prestăm servicii o experienţă mai bună pe toate liniile de business, nu doar pe cea a serviciilor de curierat”, a declarat Adrian Mihai, managing partner FAN Courier.

Foto: Fan Courier

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

România a primit la Berlin trei premii pentru educație antreprenorială

Articolul următor

Cei mai importanți jucători din industria agriculturii și-au dat întâlnire la cea de-a VII-a ediție a „Romanian Food & Agribusiness Conference”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică Romania (DEER), lider național în distribuția de energie electrică, a pus în funcțiune asistentul virtual ChatVolt. 
Citeste mai mult

DEER a lansat asistentul virtual ChatVolt

Chatbot-ul activat de societatea clujeană va oferi informații rapide și actualizate privind întreruperile în alimentarea cu energie electrică.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share