Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Aeroportul din Baia Mare va avea zboruri spre Egipt

Un tour-operator care organizează curse aeriene spre Egipt, Tunisia și Turcia va descinde de anul viitor pe Aeroportul Internațional Maramureș (AIM).

„Am început operarea cu zboruri doar din Cluj spre Tunisia, Turcia şi Egipt. În 2019 am inclus noi oraşe în care am efectuat zboruri cum ar fi Oradea, Târgu-Mureș Mureş sau Suceava. Din 2020 vom include Arad, Satu Mare şi Baia Mare”, a declarat Iulia Şandru, director comercial al Amara Tour.

“Destinația Egipt, în sezonul 2020, va avea plecările din orașele Cluj-Napoca, Oradea, Târgu-Mureș și Baia Mare”, au confirmat reprezentații agenției, pe pagina oficială de Facebook.

Conducerea Amara Tour a făcut o prezentare la Aeroportul Oradea dedicată anunțării zborurilor sale charter. Acesta va organiza în 2020, din orașul bihorean, curse charter spre Tunisia – Monastir, Turcia – Antalya și Egipt – Hurghada. La Arad, zboruri charter vor fi operate spre Tunisia în perioada iunie – septembrie 2020.

Zborul spre Monastir va dura 140 de minute, iar Prețurile minime pentru un pachet all inclusive în Tunisia vor fi de 390 de euro la hotel de 3*. Amara Tour este o agenţie nouă pe piaţa românească, dar cu având experienţă de 10 ani în domeniul turismului.

AIM este o regie autonomă subordonată Consiliului Județean. Acesta a fost înființat în 1964, când a început construirea pistei betonate, de 1,8 km lungime și lățime de 30 m. Prima aeronavă care a aterizat aici aparținea Flotilei de Aviație de Gardă Someșeni-Cluj, la bordul acestuia aflându-se Regina Maria a României.

În 2008 Aeroportul Baia Mare a fost declarat internațional, iar în 2017 numele i-a fost schimbat în AIM. Operarea curselor regulate și charter de pasageri a fost reluată în 2018, cu zboruri doar spre București.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

World premiere: Globalworth inaugurates the biggest kinetic floor in an office building worldwide

Articolul următor

Studiu Continental România și Academia Titi Aur: șoferii admit că încalcă regulile de circulație intenționat

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share