București Real Estate Slider Ultimele stiri

CBRE a fost desemnată să administreze proiectele imobiliare One Tower și One Mircea Eliade

CBRE, lider pe piața de consultanță imobiliară, a fost desemnată să asigure servicii de property management pentru proiectele dezvoltate de compania One United Properties în nordul Bucureștiului, respectiv turnul de birouri One Tower și ansamblul rezidențial One Mircea Eliade, care totalizează o suprafață totală de 24.000 mp de birouri și 247 de apartamente destinate segmentului high-end. Portofoliul administrat de CBRE a depășit 800.000 mp, reconfirmând poziția de lider pe piața de property management.

Parte a proiectului One Floreasca City, One Tower este amplasat în zona de nord a Bucureștiului și are 16 etaje, cu o suprafață închiriabilă totală de 24.000 mp. Clădirea de birouri se află în curs de dezvoltare și urmează să fie livrată în trimestrul al doilea din 2020. Tot parte a proiectului One Floreasca City, complexul rezidențial One Mircea Eliade este compus din trei blocuri turn, cu 15, respectiv 20 de etaje și totalizează 247 de apartamente.

„Ne propunem să redefinim dezvoltările clasice imobiliare prin conceptul Flex Well Tech: spații flexibile, care facilitează accesul la zone verzi și oferă o varietate de servicii privind sănătatea și bunăstarea angajaților, construite după ultimele standarde tehnologice. Ne dorim ca experiența chiriașilor de birouri, cât și a clienților rezidențiali să fie una peste așteptări, iar în acest sens am luat decizia numirii unui property manager încă din faza de construcție”, spune Mihai Păduroiu, CEO, Office Division, One United Properties.

„Colaborarea cu One marchează o dublă premieră: pe de o parte, a început încă din faza de execuție a proiectelor, pentru a eficientiza operarea ulterioară a clădirilor, iar pe de altă parte, include servicii pe segmentul rezidențial, pentru a asigura o experiență cât mai plăcută pentru comunitatea care se dezvoltă în jurul acestor proiecte. Suntem entuziasmați de oportunitatea de a administra proiectele dezvoltate de One pentru că reprezintă un model puternic pentru dezvoltările viitorului, în care găsești în același loc funcțiuni multiple care se completează și care se susțin”, a declarat Valeriu Toma, Deputy Head of Property Management, CBRE România.

În România, departamentul de administrare a proprietăților al CBRE a fost înființat la finele anului 2013 iar în prezent depășeste 800.000 mp, printre care se numără, pe lângă noile proiecte One Tower și One Mircea Eliade și centrele comerciale Sun Plaza București, VIVO! Cluj, VIVO! Constanța și clădirile de birouri Timpuri Noi Square, Aviatorilor 8, Floreasca Business Park, Lakeview, Green Gate, Campus 6.1 sau Victoria Park. În plus, la portofoliul comercial al CBRE România se adauga 247 de apartamente din segmentul high-end.

În afara departamentului din România, CBRE se bazează pe sprijinul a numeroși specialiști în administrarea proprietăților din filialele companiei situate în regiunea Europei Centrale și de Est, care numără aproape 600 de consultanți, coordonați de Luiza Moraru, Head of Property Management CEE, CBRE. În prezent, CBRE administrează, la nivelul Europei Centrale și de Est, o suprafață totală de 6 milioane de metri pătrați, dintre care peste 2,5 milioane de metri pătrați se găsesc în clădiri de birouri.

Despre CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE: CBRE), Fortune 500 și S&P 500 cu sediul central în Los Angeles este cea mai mare companie de servicii comerciale și investiții în real estate din lume, pe baza veniturilor din 2018. Compania are peste 90.000 de angajați (fără a include afiliații), răspunde nevoilor dezvoltatorilor imobiliari și deservește proprietari și chiriași prin intermediul celor peste 480 de birouri (excluzând filialele) din întreaga lume. În România, CBRE oferă o gamă extinsă de servicii integrate, inclusiv administrare și coordonare de tranzacții și management de proiecte, servicii de design and build, managementul proprietății, administrarea investițiilor, evaluare, închiriere de proprietăți, consultanță strategică, vânzări de proprietăți, servicii ipotecare și servicii de dezvoltare. Pentru mai multe informații, vă rugam accesați www.cbre.ro sau descărcați aplicația CUE by CBRE din App Store sau Google Play.

Despre One United Properties

Compania este astăzi unul dintre cei mai activi dezvoltatori imobiliari din București. Înființată în 2007 de Victor Căpitanu și Andrei Diaconescu, One United Properties este cunoscută pentru proiecte cum ar fi One Floreasca Lake, One Herastrau Park, One Charles de Gaulle sau One Herastrau Plaza. Începând cu 2017, împreună cu Ionuț Dumitrescu, a fost înființată divizia de birouri, One Office, care are astăzi un portofoliu existent de 35.000 mp (business park-ul One North Gate și clădirea One Victoriei Center, fosta Bucharest Corporate Center) și birouri în dezvoltare și construcție de 150.000 mp (One Tower, parte din One Floreasca City, One Cotroceni Park și One Verdi Park). Pentru proiectele noi strategia este de a dezvolta comunități în concepte mixte, în timp ce pentru portofoliul existent proprietarul vizează noi investiții pentru îmbunătățirea produsului la standardele din prezent.

Related posts

Aradul, proiecte europene în valoare de 147 milioane de euro

redactia

Emerson are disponibile 200 de locuri de muncă în campusul de la Cluj

Stefana Muresan

Ce se întâmplă cu fondurile europene. Propunerile clusterelor

Nora Dumitrescu

Clubul Rotary a donat o ambulanță Centrului Sf. Nectarie

Nora Dumitrescu

FOREN 2020 se amână pentru septembrie

Ligia Voro

tIMOn: Bugetele de marketing de 20 ori mai mari

Transilvania Business

Banca Transilvania va finanța un accelerator pentru tinerii hotelieri

Nora Dumitrescu

Mihai Daraban: „Turcia este cel mai important partener comercial al României dintre statele non UE”

redactia

Cele mai bune restaurante din București în 2018. Premiile Restocracy

redactia

Hidroelectrica a semnat primul contract de parteneriat pentru formarea profesională a elevilor prin învățământ dual

Ligia Voro

Strabag începe lucrările la autostrada Târgu-Mureș – Ungheni

Nora Dumitrescu

UBB lansează bursa "David Prodan", dedicată cercetătorilor din întreaga lume interesaţi de istoria românilor şi a Transilvaniei

Stefana Muresan

Sibiu: Montana Garden, una dintre cele mai mari investiții în turismul local din ultimii ani

Stefana Muresan

Polii business-ului românesc. Topul firmelor pe județe, după cifra de afaceri

Stefana Muresan

Covid-19: Adobe România oferă angajaților câte 250 de dolari pentru amenajarea biroului de acasă

Papuc Irina

Emisiune de mărci poştale „Preşedinţia României la Consiliul Uniunii Europene”

redactia

IAR Braşov – grad de încărcare a capacităţilor de producţie de 118% și profit semestrial net de 14,9 milioane lei

Stefana Muresan

WIZZ AIR, reducere de 20% la toate rezervările efectuate miercuri, 21 martie

Stefana Muresan

tIMOn: Imoteca vinde, zilnic, doua apartamente in Gran Via Park

Stefana Muresan

Oradea facilitează accesul spre Satu Mare şi Autostrada Transilvania

Traian Dan

Institutul de Boli Cardiovasculare Timişoara, pregătit pentru acreditarea activității de transplant de inimă

Papuc Irina

Cele mai căutate job-uri la Cluj: serviciile pentru clienți

Nora Dumitrescu

Medlife și Signal Iduna lansează un serviciu de consultanță medicală la distanță

Papuc Irina

Se deschide sesiunea de proiecte pentru construirea de grădinițe cu profil sportiv

Stefana Muresan

Leave a Comment