București Cluj Comunitate Ultimele stiri

Subway va dona mii de sandvișuri bătrânilor și copiilor din Cluj

Lanțul american Subway a făcut o donație către 3.500 de persoane defavorizate din municipiile Cluj-Napoca și București.

Acțiunea se derulează cu sprijinul celor două organizații partenere – O Masă Caldă și Banca pentru Colectarea și Distribuția Alimentelor, fiind distribuite gratuit peste 4.000 de sandvișuri celor 3.500 de beneficiari ai acestora din aceste mari orașe.

Printre ei se numără persoane fără adăpost, copii și adulți cu dizabilități, copii găzduiți de centrele sociale sau cu o situație materială precară, bătrâni internați în centre de tratament sau azile. Andrei Trifan, cel care a deschis primul restaurant Subway din Cluj-Napoca, a ajutat la prepararea sandvișurilor care vor donate prin intermediul inițiativei Subway World Sandwich Day.

„Pentru mine, în calitate de antreprenor, este esențial să văd că o parte din ceea ce îmi oferă afacerea mea se întoarce la oamenii din comunitate”, a declarat Andrei Trifan, Business Development Agent pentru zonele din afara București-Ilfov.

Inițiativa World Sandwich Day a fost lansată în România în 2017 și în prezent se află la a treia ediție. 6.000 de sandvișuri au fost donate în cei trei ani în București și Cluj-Napoca, iar 5.500 de beneficiari ai celor două organizații au fost incluși în program. Principalii jucători din România din sectorul fast-food sunt McDonald’s, KFC, Burger King.

Related posts

Conferința anuală a DAFCOCHIM Agro: Pământul, obiectivul ADAMA

Ligia Voro

Alfa Software lansează  ASiS BI, platforma de Business Intelligence pentru companii

Ligia Voro

Aproape 200.000 de români aleg stațiunile montane din Brașov pentru vacanța de iarnă

Papuc Irina

Leave a Comment