Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Colegiul Titulescu din Baia Mare vrea să îi facă antreprenori pe liceeni

145 de firme de exercițiu, dintre care 59 cu stand, au participat la Târgul Firmelor de Exercițiu Rivulus Dominarum Tineret, organizat de Centrul de Instruire și Marketing Gheorghe Marcaș al Camerei de Comerț și Industrie Maramureș (CCIM).

“Încă de la început am fost alături de acest proiect, unul foarte important și pentru instituția noastră. Camerele de comerț au un rol și în ceea ce privește educația, în principal educația antreprenorială.

Un proiect mai potrivit pentru tineri decât acesta poate că nici nu există. Ceea ce aduceți în plus prin proiectele voastre, prin ideile pe care încercați să le implementați reprezintă un mic pas spre antreprenoriat. 145 de echipe înseamnă foarte mult.

Astfel de proiecte contribuie în mod esențial la scoaterea sistemului educațional din zona analfabetismului funcțional; după cum am văzut în ultimele zile, există o mare preocupare în acest sens și doar prin diversificarea actului de învățământ, prin proiecte, o abordare diferită și mult mai deschisă vom reuși să aducem sistemul educațional românesc pe drumul cel bun.

Participanții la acest târg fac parte din categoria celor foarte bine pregătiți, care vor duce lucrurile pe viitor mai departe în țara noastră”, a menționat președintele CCIM, Florentin Tuș.

Târgul a fost organizat de Colegiul Economic Nicolae Titulescu Baia Mare în parteneriat cu Primăria Baia Mare, Centrul Național de Dezvoltare a Învățământului Profesional și Tehnic, Inspectoratul Școlar Județean Maramureș, CCIM și Colegiul Tehnic Anghel Saligny Baia Mare.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Primul Hackathon Colliers aduce inteligența artificială în piața imobiliară locală

Articolul următor

Zalăul a investit 37 de milioane de euro în proiecte de mediu

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share