Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Bugetul Primăriei municipiului Satu Mare, lansat în dezbatere publică

Primăria municipiului Satu Mare a lansat în dezbatere publică pe site-ul propriu proiectul de buget al pe anul 2020. Bugetul propus pentru anul în curs este de 219.072.396 de lei, cu 15% mai mare decât anul trecut, adică 28.446.512 lei.

Cea mai mare alocare, de 47,7 milioane lei, este propusă a se cheltui la capitolul Transporturi, adică pentru lucrări la infrastructură, suma fiind cu 20% mai mare decât anul trecut. O parte din această sumă – 161.000 de lei, va fi alocată pentru documentaţia de avizare a lucrărilor de

intervenţie pentru reparații capitale la Podul Decebal. Alți 157.080 de lei sunt bugetați pentru modernizarea pistei de biciclete de pe Podul Golescu și construirea unui pasaj suprateran pentru pietoni și bicicliști în intersecția Crinul.

Alte sume sunt bugetate pentru expertize tehnice de modernizare a pasajelor pietonale care fac legătura între centru nou și digul de pe malul drept al râului Someș, pentru lărgirea bulevardului Lucian Blaga între str.Dorobanților și str.Căprioarei și pentru noi amenajări de parcări în Micro 17. Altă sumă importantă, de 45,9 milioane lei, va fi cheltuită la capitolul „Asistenţă socială, aici fiind incluse salariile asistenţilor persoanelor cu handicap, iar 31,5 milioane lei vor fi alocaţi instituţiilor din subordonare, Clubul Sportiv Municipal, Teatrul de Nord, Centrul Cultural G.M. Zamfirescu”. Poliţia Locală va avea un buget de circa 9 milioane lei. Reprezentanţii Primăriei au precizat că bugetul a fost întocmit fără a se cunoaşte toate alocările ce vor fi repartizare municipiului Satu Mare de la Guvern, urmând să aibă loc rectificări.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Enel România a primit certificarea pe standardul care recunoaşte sistemul de management în combaterea mitei

Articolul următor

Sibiul concurează pentru titlul de cea mai bună destinație turistică din Europa

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share