Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cheltuielile pentru sănătate în județul Sibiu au ajuns la aproape 900 milioane de lei în 2019

foto http://www.turnulsfatului.ro/2017/06/08/vasile-spinean-noul-director-al-cas-sibiu-sper-sa-facem-lucrurile-mai-bine-pentru-sibieni/

Casa județeană de Asigurări de Sănătate Sibiu a decontat în 2019 aproape 900 milioane de lei din cheltuielile sistemului medical sibian, scrie turnulsfatului.ro cu referire la șeful instituției.

Directorul CJAS Sibiu, Vasile Spinean, a precizat că cheltuielile au crescut față de 2018, iar cei mai mulți bani au ajuns la Spitalul Județean Sibiu, fiind urmat de Spitalul Clinic de Pediatrie Sibiu și Spitalul Municipal Mediaș.

Decontul pentru cheltuielile aferente serviciilor medicale contractate a constat într-un total de 194.245.773 lei, iar cei mai mulți bani au mers către Spitalul Județean Sibiu, potrivit conducerii Casei de Asigurări de Sănătate Sibiu. Este vorba despre suma de 94 milioane de lei. Al doilea pe listă se află Spitalul de Pediatrie care a beneficiat de un decont de 23,2 milioane de lei, urmat de Spitalul Municipal Mediaș care a primit înapoi de la CAS Sibiu 19,9 milioane de lei, mai scrie sursa citată.

Sursa foto

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Dezbatere despre publicitatea medicamentelor și dispozitivelor medicale, dar si despre codul etic pentru marketingul din industrie

Articolul următor

FUTURE - programul inovator prin care atragi noi angajați și te implici în #EducatieAltfel

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share