Sanatate Sibiu

Cheltuielile pentru sănătate în județul Sibiu au ajuns la aproape 900 milioane de lei în 2019

Casa județeană de Asigurări de Sănătate Sibiu a decontat în 2019 aproape 900 milioane de lei din cheltuielile sistemului medical sibian, scrie turnulsfatului.ro cu referire la șeful instituției.

Directorul CJAS Sibiu, Vasile Spinean, a precizat că cheltuielile au crescut față de 2018, iar cei mai mulți bani au ajuns la Spitalul Județean Sibiu, fiind urmat de Spitalul Clinic de Pediatrie Sibiu și Spitalul Municipal Mediaș.

Decontul pentru cheltuielile aferente serviciilor medicale contractate a constat într-un total de 194.245.773 lei, iar cei mai mulți bani au mers către Spitalul Județean Sibiu, potrivit conducerii Casei de Asigurări de Sănătate Sibiu. Este vorba despre suma de 94 milioane de lei. Al doilea pe listă se află Spitalul de Pediatrie care a beneficiat de un decont de 23,2 milioane de lei, urmat de Spitalul Municipal Mediaș care a primit înapoi de la CAS Sibiu 19,9 milioane de lei, mai scrie sursa citată.

Sursa foto

Related posts

Comisia Europeană susţine continuarea finanţării de 1,13 miliarde euro pentru proiectele de dezvoltare a infrastructurii feroviare

Stefana Muresan

Grupul farmaceutic Dona a recrutat un manager cu experienţă în auto

Stefana Muresan

Antreprenoarele Bianca Tudor şi Daniela Chrzanovski lansează IT Hub Sibiu

Stefana Muresan

Leave a Comment