Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Salina Turda, promovată la Madrid

Consiliul Județean (CJ) Cluj a participat la Târgul de Turism Internațional FITUR de la Madrid, unul dintre cele mai importante evenimente de la nivel mondial, de tip mixt, business to business.

Evenimentul a înregistrat un record absolut, de 255.000 de vizitatori, participarea internațională fiind de 56%. Delegația clujeană formată din angajați ai Centrului Național de Informare și Promovare Turistică (CNIPT) din cadrul CJ a promovat în cadrul târgului patrimoniul și oferta de servicii turistice ale județului, alături de alți 918 expozanți și profesioniști din domeniu, proveniți din 165 de ţări şi regiuni.

Oferta Clujului fost promovată prin intermediul unei game variate de materiale cu rol în evidențierea turismului cultural, balnear, ecumenic, de agrement și de weekend.

Vizitatorii standului au fost interesați cu precădere de atracțiile naturale din județ, în special de Salina Turda, de tradițiile și obiceiurile gastronomice specifice zonei Clujului, zonele montane și parcurile pentru drumeții precum și de numeroase alte aspecte legate de Transilvania și patrimoniul istoric, cultural și turistic al acesteia.

În cele cinci zile ale evenimentului, numeroșilor vizitatori prezenți la stand le-au fost oferite materiale de promovare a celor mai reprezentative obiective și atracții turistice ale județului.

Au fost puse la dispoziția vizitatorilor materiale referitoare la opțiunile de cazare disponibile precum și cu privire la atracțiile turistice din județ, grupate pe categorii tematice: muzee, atracții naturale, drumul sării, biserici și mănăstiri, palate și castele, circuite de o zi cu plecare din Cluj-Napoca.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Investițiile Gran Via pe piața românească depășesc 200 de milioane de euro

Articolul următor

1000 de participanți și 3000 de ore petrecute în programele educaționale Schaeffler România

Citește si:
Total
1
Share