Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Conferința anuală DAFCOCHIM Agro: Corteva Agriscience promite tehnologie

Peste 250 de fermieri, reprezentanți ai furnizorilor de inputuri pentru agricultură, managementul și o parte din echipa DAFCOCHIM Agro și-au dat întâlnire la Conferința Anuală a DAFCOCHIM Agro, o conferință upgradată și organizată într-un format mai prietenos, mai uman și mai puțin tehnic, la Saliris Resort din localitatea Egerszalók, Ungaria.

Pe oaspeți i-a întâmpinat dr. ing. Gheorghe Boțoman, consultant tehnic al DAFCOCHIM Agro și un moderator – fin cunoscător al domeniului agricol și al participanților la Conferința Anuală DAFCOCHIM Agro. Ne-a anunțat apoi că cei doi acționari ai DAFCOCHIM, Liviu Cojoc și Radu Fodor vor deschide și închide conferința, într-o simetrie perfectă.

Liviu Cojoc, directorul general și acționarul majoritar al DAFCOCHIM Group, le-a dezvăluit colaboratorilor săi un pas important al grupului de firme, și anume separarea activității de agricultură de cea de distribuție produse chimice.

Reprezentanții companiilor ADAMA, AZOMUREȘ, BASF, Bayer, Belchim Crop Protection, Borealis L. A. T, CORTEVA Agroscience, FMC, KWS, Limagrain, Nufarm, Summit Agro, Syngenta și TIMAC Agro ne-au adus noutățile din domeniu și ne-au oferit o perspectivă actualizată a viitorului agribusiness-ului pe plan global.

Fermierii au subliniat buna colaborare pe care o au cu DAFCOCHIM Agro, compania care le este partener, creditor și furnizor de informații, produse, soluții și tehnologii de ultimă oră.

 

Jean Ionescu, Country Leader România și Moldova al CORTEVA Agriscience, a reprezentat, la Conferința Anuală DAFCOCHIM Agro, una dintre companiile globale care investește în cercetare, aproape 5 milioane de dolari fiind alocați zilnic de firmă descoperirii de noi molecule.

“CORTEVA Agriscience este partea de agricultură a DOW DuPont, una dintre cele mai mari companii mondiale. Specific pentru România, suntem compania lider de piață în vânzările consolidate de semințe și protecția plantelor, mai precis cred că nu sunt între dumneavoastră fermieri care nu au auzit de gama de hibrizi de porumb Aquamax, hibrizii din categoria Expres Sun, suntem compania lider în erbicide la păioase, și aici cred că ați auzit cu toții de Cerlit, Floramix, Palas, suntem compania care domină piața soiurilor de soia, mulți dintre dvs. cunosc M10, suntem o companie care investește 4,8 milioane de dolari în fiecare zi pentru a reuși să aducem produse din ce în ce mai performante. Ce promite CORTEVA? Promite un lucru foarte, foarte simplu care înseamnă tehnologie”, a punctat Jean Ionescu.

La sfârșit, managerul Corteva s-a referit la colaborarea cu DAFCOCHIM Agro.

“Parteneriatul cu DAFCOCHIM este unul foarte important pentru noi în Transilvania, este un parteneriat care, cu siguranță, va fi din ce în ce mai puternic și este un parteneriat care se bazează pe multă, multă încredere”, a subliniat Jean Ionescu.

Echipa Corteva Agriscience a fost reprezentată şi de Adriana Ardelean, Cristian Deliu și Florin Mureșan.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Conferința anuală DAFCOCHIM Agro: Bayer, ofertă integrată

Articolul următor

Conferința anuală DAFCOCHIM Agro: FMC extinde Evalio® AgroSystem în România

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share