Agricultura Mureș Slider Ultimele stiri

Conferința anuală DAFCOCHIM Agro: Corteva Agriscience promite tehnologie

Peste 250 de fermieri, reprezentanți ai furnizorilor de inputuri pentru agricultură, managementul și o parte din echipa DAFCOCHIM Agro și-au dat întâlnire la Conferința Anuală a DAFCOCHIM Agro, o conferință upgradată și organizată într-un format mai prietenos, mai uman și mai puțin tehnic, la Saliris Resort din localitatea Egerszalók, Ungaria.

Pe oaspeți i-a întâmpinat dr. ing. Gheorghe Boțoman, consultant tehnic al DAFCOCHIM Agro și un moderator – fin cunoscător al domeniului agricol și al participanților la Conferința Anuală DAFCOCHIM Agro. Ne-a anunțat apoi că cei doi acționari ai DAFCOCHIM, Liviu Cojoc și Radu Fodor vor deschide și închide conferința, într-o simetrie perfectă.

Liviu Cojoc, directorul general și acționarul majoritar al DAFCOCHIM Group, le-a dezvăluit colaboratorilor săi un pas important al grupului de firme, și anume separarea activității de agricultură de cea de distribuție produse chimice.

Reprezentanții companiilor ADAMA, AZOMUREȘ, BASF, Bayer, Belchim Crop Protection, Borealis L. A. T, CORTEVA Agroscience, FMC, KWS, Limagrain, Nufarm, Summit Agro, Syngenta și TIMAC Agro ne-au adus noutățile din domeniu și ne-au oferit o perspectivă actualizată a viitorului agribusiness-ului pe plan global.

Fermierii au subliniat buna colaborare pe care o au cu DAFCOCHIM Agro, compania care le este partener, creditor și furnizor de informații, produse, soluții și tehnologii de ultimă oră.

 

Jean Ionescu, Country Leader România și Moldova al CORTEVA Agriscience, a reprezentat, la Conferința Anuală DAFCOCHIM Agro, una dintre companiile globale care investește în cercetare, aproape 5 milioane de dolari fiind alocați zilnic de firmă descoperirii de noi molecule.

“CORTEVA Agriscience este partea de agricultură a DOW DuPont, una dintre cele mai mari companii mondiale. Specific pentru România, suntem compania lider de piață în vânzările consolidate de semințe și protecția plantelor, mai precis cred că nu sunt între dumneavoastră fermieri care nu au auzit de gama de hibrizi de porumb Aquamax, hibrizii din categoria Expres Sun, suntem compania lider în erbicide la păioase, și aici cred că ați auzit cu toții de Cerlit, Floramix, Palas, suntem compania care domină piața soiurilor de soia, mulți dintre dvs. cunosc M10, suntem o companie care investește 4,8 milioane de dolari în fiecare zi pentru a reuși să aducem produse din ce în ce mai performante. Ce promite CORTEVA? Promite un lucru foarte, foarte simplu care înseamnă tehnologie”, a punctat Jean Ionescu.

La sfârșit, managerul Corteva s-a referit la colaborarea cu DAFCOCHIM Agro.

“Parteneriatul cu DAFCOCHIM este unul foarte important pentru noi în Transilvania, este un parteneriat care, cu siguranță, va fi din ce în ce mai puternic și este un parteneriat care se bazează pe multă, multă încredere”, a subliniat Jean Ionescu.

Echipa Corteva Agriscience a fost reprezentată şi de Adriana Ardelean, Cristian Deliu și Florin Mureșan.

Related posts

Conferința FinTech și educație și Gala EduFin în cadrul Global Money Week

Traian Dan

Pharma Points, aplicația gratuită care îți spune în ce farmacie găsești medicamentul de care ai nevoie

Papuc Irina

Barajul Runcu va costa aproape 100 de milioane de euro

Nora Dumitrescu

Evoluția pieței pensiilor private în primul semestru al anului 2019

Ligia Voro

Stuful, cea mai ieftină soluție pentru acoperișuri durabile și ecologice. 90% din producția de stuf din Deltă, la export

redactia

Piața de factoring s-a stabilizat în ultimul an la 5 miliarde de euro

Ion Surdu

UVT a câștigat 5 milioane de lei pentru cercetare și inovare

redactia

Tudor Giurgiu despre cinema, modă și stilul vestimentar atipic care îi definește imaginea. „Costumele Tudor Tailor au personalitate, una care aduce destul de mult cu îndrăzneala TIFF-ului” 

Transilvania Business

Vox Technology Park Timisoara inchiriaza 1.000 mp catre Recensio Nobilis

Ionut Oprea

Baumit, cu fabrică în Teiuș, profit dublu, înregistrat anul trecut

Stefana Muresan

ANL finanțează două blocuri în cartierul zălăuan Dumbrava Nord

Nora Dumitrescu

Siguranța în industria auto

Transilvania Business

Grand Hotel Italia, hotelul de cinci stele din Cluj-Napoca, aduce cameriste din Venezuela. Ce salariu se oferă românilor

redactia

PRIN EXCELENTA PROMOVAM ROMANIA. CLUSTER DE AUR!

Stefana Muresan

The Landmark, in administrarea Colliers

Ionut Oprea

Misiune economică internaţională, vizită de lucru în “Oraşul viorilor”. „Romanian Investment Zoom” la Reghin

Stefana Muresan

Covasna: Apa de la Șugaș Băi, efect terapeutic pentru copiii speciali

Stefana Muresan

Două noi piețe pietonale și parcări subterane în Arad, investiție de peste 50 mil. euro

redactia

Orașe durabile – expertiză franceză

Stefana Muresan

Brașov: Bilka și-a crescut afacerile cu peste 50% în primul semestru

Stefana Muresan

Ambasadorul Irlandei, interesat de mediul de afaceri din Timis

Stefana Muresan

Accenture: Absolventele de studii universitare din 2020 – prima generație care va beneficia de egalitatea de gen la locul de muncă

Stefana Muresan

Autostrada Transilvania, la granița cu Ungaria: CNAIR a semnat contractul pentru construcţia lotului Biharia – Borş. Termen asumat: martie 2020

redactia

Tehnologia informaţiei, proiecte de tip smart-city şi magistrala M6, de interes pentru investitori japonezi

Stefana Muresan

Leave a Comment