Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Filiala din Sibiu a unuia dintre cei mai importanți furnizori pe plan internațional de sisteme de conectare a împlinit 14 ani

ODU Romania Manufacturing, parte a Grupului german ODU, a împlinit 14 ani de la înființarea sa. Fondată în anul 2006 ca o companie de producție în Sibiu, compania s-a dezvoltat prin inovare, dezvoltare continuă și un proces de fabricație de înaltă calitate. 

Astfel, filiala românească a grupului german a reușit să devină un membru performant al grupului ODU.
Domeniul de activitate a companiei este fabricarea dispozitivelor de conexiune pentru fire și cabluri electrice și electronice. Produsele realizate la ODU Romania Manufacturing acoperă diverse domenii, cum ar fi domeniu medical, militar, industrie alimentară, auto și altele.

În anul 2018 a fost dată în exploatare noua clădire de producție din Sibiu. Aceasta oferă pe o suprafață de 48.000 m² pentru cei 550 de angajați din prezent o suprafață de producție mult mai mare (+ 30% în faza 1), distanțe mai scurte și o structură clară, care oferă mai multă flexibilitate și spațiu pentru expansiunea ulterioară.

Potrivit datelor din Registrul Comerțului, ODU Romania Manufacturing are trei administratori. Cifra de afaceri în anul 2018 a fost de peste 174,6 milioane lei, cu peste 20 de milioane de lei mai mult decât în anul 2-17 și cu aproape 50 de milioane de lei mai mult decât în 2016. Profitul net al companiei depășește suma de 6,5 milioane lei. Pentru ODU Romania Manufacturing în Sibiu muncesc aproape 500 de angajați.

Precizăm că ODU este unul dintre cei mai importanți furnizori pe plan internațional de sisteme de conectare. Compania are mai mult de 2.300 de angajați în intreaga lume. Grupul are sediul central în Mühldorf am Inn, Germania. Grupul de companii ODU include zece filiale de distribuție în China, Danemarca, Germania, Anglia, Franța, Italia, Japonia, Coreea, Scandinavia, UK și SUA, precum și numeroși parteneri de distribuție în întreaga lume.

Compania, deținută de o familie din Germania, este independentă financiar și a fost fondată în anul 1942.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Proiectele PNDR au adus în țară peste 348 de milioane de euro, ca rambursări de la Comisia Europeană în luna ianuarie

Articolul următor

Se extinde rețeaua de gaz în nordul județului Bihor

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share