Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Producătorul de panouri termoizolante TeraSteel a înregistrat exporturi de aproape 60% din cifra de afaceri în 2019

TeraSteel, parte a Grupului TeraPlast, unul dintre cei mai importanți producători de panouri termoizolante, structuri zincate și hale la cheie, prezent în 25 de țări din Europa, a înregistrat exporturi de 58% din cifra de afaceri în 2019 și continuă planurile de dezvoltare, atât pe piața din România, cât și pe cea din Serbia.

„Promovăm exportul pentru a reduce dependența României de importuri si pentru a reduce deficitul comercial care este in acest moment de peste 15 miliarde de euro. În pofida virusului COVID-19 care blochează spațiul media și atenția cetățenilor, angajații noștri din România, Slovacia, Ungaria, Macedonia, Polonia, Ucraina, Bosnia & Herțegovina și Serbia își continuă în mod normal activitatea de producție, vânzare și distribuție. În primele trei luni din an, atenția noastră a fost să ne îndeplinim cifrele bugetate, aducându-ne astfel aportul la dezvoltarea economică a țării, deoarece România trebuie să meargă înainte”, a declarat Cosmin Pătroiu, director general TeraSteel, citat de economica.net.

Cifra de afaceri a segmentului de panouri termoizolante a crescut cu 18% față de anul precedent, ajungând la 308,8 milioane de lei.

La baza rezultatelor înregistrate în 2019 de TeraSteel, stau optimizările în achiziția de materii prime, precum și creșterea gradului de utilizare a capacității de producție din Serbia, unde compania încă are resurse importante de dezvoltare. Vânzările cantitative au crescut cu peste 30% în 2019, când TeraSteel a vândut peste 3,8 milioane de metri pătrați de panouri sandwich și 7,5 mii de tone de structuri zincate.

Pentru 2020, TeraSteel România și Serbia își propun o cifră de afaceri de peste 350 milioane de lei.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Fuziune în industria jocurilor video din România: Scorpius Games se alătură echipei Amber

Articolul următor

Lucrările la Autostrada Sebeș-Turda, suspendate. Instanța obligă antreprenorul și statul să respecte măsurile privind izolarea fonică

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share