Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Galeriile comerciale Auchan din Transilvania și-au redus programul

Administratorul rețelei Auchan din țara noastră, Ceetrus România, a anunțat reducerea programului în centrele comerciale unde funcționează aceste hipermarketuri, în condițiile crizei sanitare.

În complexurile comerciale unde sunt plasate, activitatea generală va începe de la 12:00, însă hipermarketurile Auchan din Baia Mare, Oradea, Timișoara, Satu Mare vor deschide la 08:00 și vor închide la 22:00, iar în Brașov, Iris Cluj, Sibiu, Târgu-Mureș ele vor funcționa după programul 07:30-22:00.

”Având în vedere evoluția recentă a epidemiei de coronavirus în România și din dorința de a lua toate măsurile necesare protejării clienților și angajaților, Ceetrus România decide reducerea temporară a programului de funcționare a celor 23 de centre comerciale din țară”, potrivit Ceetrus.

Măsura vizează facilitarea accesului la serviciile și bunurile de care clienții au nevoie, în condiții de siguranță pentru aceștia și pentru angajații centrelor comerciale. Excepții vor face anumiți comercianți ce oferă servicii de tip farmacie, drogherie, plafar și utilități.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Administrația Fondului de Mediu a lansat Programul Rabla Clasic

Articolul următor

Grupul TeraPlast donează 85.000 de lei spitalelor din Bistrița și Băicoi 

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
1
Share