Alba Judete Lideri si afaceri Ultimele stiri

Liderul pieței cărnii de pasăre din România, Transavia, anunță că poate produce la capacitate de 100% până inclusiv în septembrie

În contextul special creat de pandemia COVID-19 și a stării de urgență, instaurate la nivel național, compania Transavia anunță că este pregătită în totalitate și din toate punctele de vedere să funcționeze la capacitate maximă în perioada următoare, precum și să implementeze toate măsurile care sunt impuse de autoritățile centrale și locale. 

Transavia, lider al pieței cărnii de pasăre din România, are asigurată baza materială și absolut tot ce este necesar pentru realizarea producției la capacitate de 100% până inclusiv în luna septembrie a anului curent, potrivit unui comunicat de presă al companiei.

Potrivit comunicatului, Transavia transmite că în această perioadă a luat măsuri de protecție „drastice, compania fiind organizată într-un sistem de circuit închis, “De la bob la furculiță“, astfel încât nimic nu intră și nu iese din companie, fără a avea un control foarte strict”.„Trasabilitatea tuturor materiilor prime și a produselor ne ajută să garantăm o calitate și o siguranță maximă, la același nivel ca și până acum. În magazine produsele ajung prin distribuția noastră proprie, prin parcul auto propriu”, precizează compania.

Toate spațiile, imobilele societății, precum și aleile de acces pietonal și auto sunt dezinfectate zilnic, ca și până acum. Toate persoanele care intră în societate sunt controlate și respectă toate procedurile de filtru, igienă și dezinfecție. Accesul în societate a persoanelor străine în această perioadă este strict interzis.Tuturor autovehiculelor care intră în societate li se aplică regula de igienizare și dezinfecție. Toți conducătorii auto de pe vehiculele societății au în dotare măști și mânuși de protecție, precum și dezinfectant atât pentru mâini, cât și pentru cabina mașinii, se mai menționează în comunicat.

Protecția angajaților

În prezent, personalul societății este la nivelul optim, toți sănătoși la această oră și apți de muncă. În fiecare zi, la fiecare punct de lucru, sunt desemnate persoane care inspectează fiecare angajat la începerea activității. Fiecare angajat respectă procedura standard de filtru prin care se schimbă de hainele de stradă, face duș, se dezinfectează, după care se echipează cu hainele de lucru.

În toate punctele critice din sectoarele de lucru, angajații sunt supravegheați video, în vederea respectării tuturor normelor de igienă și securitate în muncă.Toate punctele de lucru a societății sunt dotate cu echipamente de igienizare și dezinfecție.

Personalul societății este instruit și informat în fiecare zi, în ceea ce privește evoluția epidemiei de COVID-19 și măsurile care trebuie luate de fiecare în funcție de noile situații apărute. Niciun angajat care are un simptom asemănător unei răceli, boli respiratorii sau gripă sezonieră nu mai poate veni la muncă, acesta fiind izolat acasă sau după caz trimis la medic sau la spital. În plus, au fost luate măsuri de a avea la dispoziție aproximativ 100 persoane care ar putea înlocui în situațiile necesare eventuali angajați care nu își mai pot desfășura activitatea.

Personalul a fost instruit, este controlat și verificat în a respecta circulația de acasă la serviciu și de la serviciu-acasă. În proporție de 90% personalul este transportat la punctele de lucru și acasă cu mijloacele de transport puse la dispoziție de societate, care sunt igienizate și dezinfectate zilnic. Ceilalți angajați sosesc cu autoturisme de serviciu sau personale.

În orice situație toți angajații sunt instruiți să nu participe la evenimente cu mai multe persoane și să evite pe cât posibil socializările cu prieteni, vecini, rude, precum și să sesizeze compania cu privire la apariția oricărui caz special care poate crea o posibilă contaminare cu COVID-19. Personalul medical uman care deservește compania urmărește în fiecare zi orice activitate și informație de la toate sectoarele societății în ceea ce privește starea de sănătate a angajaților. În interiorul companiei nu se mai desfășoară ședințe și analize în grup, ci doar prin sisteme de video și tele-conferință, pe care societatea le are în dotare.

Pentru comunitate

Asigurăm autoritățile statului român, cât și pe cetățeni că suntem capabili să livrăm în continuare aceleași cantități de carne ca și până acum, la un nivel de maximă siguranță alimentară.

Transavia este prima companie din România care a acordat sprijin financiar Spitalului Județean Alba-Iulia în lupta împotriva COVID-19, așa cum am anunțat în 13 martie 2020. Vom păstra legătura cu comunitatea și avem convingerea că putem trece împreună peste aceste momente prin responsabilitate, încredere și disciplină”.

Related posts

Sibiul – capitala mondială a modei, Feeric Fashion Week revine

Ligia Voro

Corteva Agriscience™, Divizia de Agricultură a grupului DowDuPont, va crea o companie 100% agricolă în România

Stefana Muresan

O Istorie simbolică a funeraliilor Regelui Mihai

Stefana Muresan

Topul firmelor, organizat de CCIAT, la cea de-a 24-a ediție

Stefana Muresan

Operații pe inimă decontate de CAS, la Polisano Sibiu

Stefana Muresan

Italia are un Consulat Onorific la Cluj

redactia

Turdenii de la EMS Floor se vor extinde în Vestul Europei

Nora Dumitrescu

Seminar în cadrul proiectului european BE-Rural

Ligia Voro

Ordinul Arhitecților din România, sesiune de finanțare din Timbrul Arhitecturii, ediția 2019

redactia

Rețeaua de sănătate REGINA MARIA începe anul 2017 sub semnul expansiunii

Tirdea Ionut

Investiție de peste 3 milioane de euro într-o fabrică de ambalaje de carton, în parcul industrial Bistriţa Sud

Stefana Muresan

Cea de-a V-a ediție a expo-conferinței Smart Cities of Romania

Ligia Voro

Investițiile în infrastructura agricolă și silvică: Ministerul Agriculturii încă lucrează la Programul național strategic

Ion Surdu

Marile combinate ale Transilvaniei își recrutează oameni de la Cluj-Napoca  

Nora Dumitrescu

CNAIR a scos la licitaţie proiecte de 13,8 miliarde de lei finanţate din fonduri UE

Stefana Muresan

Piața Revoluției din Baia Mare va fi modernizată

Nora Dumitrescu

Dr. Florin Ludușan, fondatorul Casei de avocatură Ludușan: „Avocatul nu doar rezolvă problemele, ci te ajută să le și eviți”

Ligia Voro

Educație financiară pentru elevi, derulată de JA România și Raiffeisen Bank

Traian Dan

Noi zboruri de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj

Stefana Muresan

Dr Michael Kerkloh elected to lead European airport association

Ionut Oprea

Grupul Banca Transilvania și-a mai trimis o companie la bursă

Nora Dumitrescu

Record: Oradea a bătut recordul sumelor colectate în Orașul Faptelor Bune

Traian Dan

MassMutual va avea două centre globale în România

Nora Dumitrescu

S&T România va fuziona cu Cronus eBusiness

Papuc Irina

Leave a Comment