Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Ministerul Agriculturii către fermieri: Completați declarația pe propria răspundere și continuați activitatea

Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale îndeamnă fermierii din sectoarele vegetal, apicol, zootehnic şi industrie alimentară să îşi continue activitatea, respectând măsurile prevăzute de Ordonanţa Militară a Ministrului Afacerilor Interne privind măsurile de prevenire a COVID-19, publicată în Monitorul Oficial nr. 232 din 21 martie 2020.

Astfel, reprezentanţii ministerului recomandă tuturor angajaţilor care îşi desfăşoară activitatea în domeniul agricol să completeze declaraţiile pe proprie răspundere prevăzută ca anexă la Ordonanţa Militară, pentru a confirma deplasarea între domiciliu şi locul de muncă, se arată într-un comunicat de presă al instituției.

La rândul său, angajatorul va trebui să elibereze o adeverinţă prin care va confirma faptul că angajaţii realizează activităţi de producţie în domeniul vegetal, zootehnic, ori în industria alimentară. „Conducerea Ministerului Agriculturii face toate demersurile necesare astfel încât activitatea de producţie din agricultură – domeniile vegetal, zootehnic şi al industriei alimentare de pe teritoriul României să se desfăşoare în cele mai bune condiţii în această perioadă”, menționează autoritățile.

Model de declarație și adeverință

Total
49
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Cea mai smart comună din România lansează „Aprozarul virtual”: o inițiativă menită să sprijine producătorii locali

Articolul următor

„Asociația Italiani in Bihor”, sare în ajutorul Spitalului Județean din Oradea

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Citeste mai mult

Eppur și muove…

De la celebra afirmație a lui Galileo Galilei […]
Total
49
Share