Agricultura Ultimele stiri

Ministerul Agriculturii către fermieri: Completați declarația pe propria răspundere și continuați activitatea

Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale îndeamnă fermierii din sectoarele vegetal, apicol, zootehnic şi industrie alimentară să îşi continue activitatea, respectând măsurile prevăzute de Ordonanţa Militară a Ministrului Afacerilor Interne privind măsurile de prevenire a COVID-19, publicată în Monitorul Oficial nr. 232 din 21 martie 2020.

Astfel, reprezentanţii ministerului recomandă tuturor angajaţilor care îşi desfăşoară activitatea în domeniul agricol să completeze declaraţiile pe proprie răspundere prevăzută ca anexă la Ordonanţa Militară, pentru a confirma deplasarea între domiciliu şi locul de muncă, se arată într-un comunicat de presă al instituției.

La rândul său, angajatorul va trebui să elibereze o adeverinţă prin care va confirma faptul că angajaţii realizează activităţi de producţie în domeniul vegetal, zootehnic, ori în industria alimentară. „Conducerea Ministerului Agriculturii face toate demersurile necesare astfel încât activitatea de producţie din agricultură – domeniile vegetal, zootehnic şi al industriei alimentare de pe teritoriul României să se desfăşoare în cele mai bune condiţii în această perioadă”, menționează autoritățile.

Model de declarație și adeverință

Related posts

System Innovation România deschide birou de consultanță SAP Business One la Cluj

Ionel Albu

Asociația Națională a Evaluatorilor Autorizați din România are un nou președinte

Papuc Irina

CITR, administrator judiciar Clujana: brandul poate depăși momentul de cumpănă

Stefana Muresan

Leave a Comment