Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Consiliul Judeţean Timiş a trecut şedinţele de plen în era digitală, acestea fiind deja susţinute online

Consiliul Judeţean Timiş a trecut, silit de criza epidemiei de coronavirus, în era „total” digitală. Aleşii judeţeni nu s-au mai întâlnit faţă în faţă, ci prin semnal video, în afara sălii de consiliu. Un număr de 31 de consilieri judeţeni timişeni au luat parte la şedinţa de plen extraordinară desfăşurată în mediul online, prin intermediul unui sistem de comunicaţii la distanţă. Şedința extraordinară de vineri a Consiliului Județean Timiș s-a desfășurat în premieră online, în format videoconferință, au fost votate trei proiecte de hotărâre, dintre care două importante.

„În contextul recomandărilor privind limitarea contactului între persoane în această perioadă de pandemie, am organizat o ședință extraordinară, cu subiecte importante, în premieră în format digital – prin videoconferință. Nu pot decât să mulțumesc echipei tehnice de la nivelul Consiliului Județean pentru operativitate și pentru implicare, cât și colegilor mei consilieri județeni, pentru că au înțeles și s-au mobilizat în acest sens”, a declarat președintele CJ Timiș, Călin Dobra.

Pe perioada stării de urgență, Consiliul Județean își va desfășura ședințele în același format, online, în sistem videoconferință.

Ședința în format videoconferință a reunit 31 de consilieri județeni, dintr-un total de 36, s-a desfășurat fără dificultăți, voturile fiind date în unanimitate și înregistrate electronic.

Şi în ceea ce priveşte Primăria Timişoara, organizarea şedinţelor din plen se va desfăşura într-un sistem similar. Consilierii locali erau deja dotaţi cu tablete oferite de instituţie, pe care le erau transmise automat, proiectele de hotărâre, pentru a le putea vizualiza şi analiza.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Sprijin din partea autorităților pentru editorii legitimi de presă scrisă și online, în contextul crizei generate de COVID19

Articolul următor

Iulius Town Timişoara, cel mai mare mall din afara Bucureştiului, îşi suspendă temporar activitatea de retail

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share