Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

PROFI ajută prin angajări

PROFI întinde o mână celor care, forțați de împrejurările actuale, intră în șomaj tehnic, au anunțat astăzi reprezentanții companiei, care a purtat discuții cu mai mulți retaileri nealimentari în vederea preluării unei părți din salariații pe care aceștia îi disponibilizează. De asemenea, reprezentanții companiei că sunt pregătiți să extindă lista firmelor eligibile. 

“Facem pregătiri pentru perioada următoare, când ne așteptăm să ne mărim considerabil efectivele deoarece acum misiunea noastră principală nu mai sunt afacerile, ci să acționăm ca o organizație privată care hrănește populația,” a declarat Pawel Musial, directorul general în exercițiu al magazinelor PROFI. “Cu această ocazie, le mulțumim angajaților noștri din magazine și depozite pentru prezența lor profesionistă și curajoasă în prima linie a confruntării cu noul virus, căci munca lor nu se poate face de acasă.”

Cu peste 1200 de magazine și 18.000 de angajați în mai bine de 500 de localități, în multe dintre ele fiind singurul retailer alimentar, PROFI se află în situația de a fi rețeaua care să își poată asuma o astfel de misiune la nivel național.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Măsuri Covid-19 în industria serviciilor pentru afaceri: angajații lucrează de acasă în 98% dintre companii

Articolul următor

ONRC suspendă depunerea declarației privind beneficiarul real

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share