Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Biofarm: Activitatea companiei continuă pentru a putea acoperi solicitările clienților noștri

Producătorul român de medicamente Biofarm transmite că activitatea companiei continuă în perioada crizei Covid-19 pentru a putea asigura pacienților români tratamentele de care au nevoie. În același timp, compania a luat  serie de măsuri în conformitate cu reglementările anunțate la nivel național.

Într-un comunicat de presă Biofarm informează despre modul în care își desfășoară activitatea în contextul pandemiei Covid-19. Reprezentanții companiei spun că aceasta răspunde provocărilor aduse de valul de îmbolnăviri cu COVID 19 conform principiilor și valorilor asumate de companie și își continuă activitatea în aceste zile dificile pentru a putea acoperi solicitările clienților. „Angajații Biofarm rămân în linia întâi pentru a le putea asigura pacienților români tratamentele de care au nevoie. Printr-un comportament responsabil, compania a luat și va lua toate măsurile necesare pentru ca angajații săi să fie în siguranță, iar pacienții să nu resimtă un stres suplimentar legat de tratamentul pe care îl urmează”, se menționează în comunicatul de presă.

De asemenea, Biofarm transmite că a luat toate măsurile pentru ca activitatea companiei să se desfășoare fără sincope. „În acest sens, Biofarm s-a asigurat că are stocurile necesare de materii prime pentru ca fluxul de producție să se desfășoare în mod obișnuit. Grija și respectul față de consumatori sunt valori în care credem și de fiecare dată am arătat că principiile acestea sunt confirmate prin fapte concrete”.

Biofarm înțelege și respectă deciziile luate de autoritățile române pentru a limita răspândirea virusului SARS-CoV-2, ca atare reprezentanții companiei se informează permanent cu privire la aceste decizii și le pun în practică. Ca urmare, pentru a respecta solicitarea repetată a autorităților de distanțare socială, o parte dintre angajații companiei își desfășoară și își vor desfășura activitatea de acasă în următoarele săptămâni. Angajații care sunt implicați în procesele de fabricație (direct si indirect productivi), de care depinde producția propriu-zisă, respectă programul de lucru adaptat situației de fapt, se mai spune în comunicat.

„Traversăm o perioadă extrem de dificilă și de aceea apreciez efortul susținut pe care îl fac colegii mei pentru ca procesul de producție Biofarm să se desfășoare fără sincope. Păstrăm standardele de calitate, eficiență și siguranță cu care ne-am obișnuit consumatorii și ne asigurăm că prin măsurile pe care le-am luat și continuăm să le luăm suntem un aliat responsabil al luptei cu noul Coronavirus pentru binele pacienților”, Cătălin Vicol, director general.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
bursa.ro

A fost lansat un ghid al surselor de finanțare pentru companii în timpul crizei pandemice

Articolul următor

MedLife pune în funcțiune propriul laborator de testare Covid-19: capacitatea de procesare - 300 de teste pe zi

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share