Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

UBB va cumpăra 150 computere ca ajutor social pentru studenți

Universitatea Babeș-Bolyai (UBB) Cluj-Napoca a adoptat măsuri de susținere a studenților afectați de suspendarea cursurilor față în față ca urmare a restricțiilor stabilite la nivel național.

În condițiile trecerii cursurilor în mediul online, conducerea UBB a decis luni să aloce 225.000 lei pentru acordarea unui spriijin financiar studenților care, în lipsa unui calculator personal, sunt în imposibilitatea de a participa la cursuri.

Suma este destinată achiziționării a 150 de computere personale destinate studenților eligibili pentru bursă de ajutor social, care nu au computer personal.

Fondurile vor fi distribuite proporțional pe facultăți, în funcție de numărul cererilor depuse pentru acordarea burselor de ajutor social în semestrul II al acestui an universitar. Valoarea alocației este de 1.500 lei/beneficiar.

Conducerea UBB a decis să suplimenteze cu 500.000 de lei fondurile alocate pentru acoperirea tuturor solicitărilor de bursă de ajutor social aferente semestrului II al acestui an universitar, suma totală alocată ajungând la 2 milioane.

În același timp, UBB a anulat propunerile de majorare a taxelor de școlarizare pentru anul universitar viitor și a decis plafonarea lor la nivelul celor aferente anului universitar 2019-2020.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Michelin oprește producția la Zalău. 3.000 de angajați afectați

Articolul următor

Cultura porumbului, provocările momentului

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share