Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Credit de 14 milioane de euro pentru viitorul Radisson Blu Cluj

O sumă totală de 14 milioane de euro va fi contractată, în cuantum egal, de la Banca Transilvania (BT) Cluj și de la CEC Bank pentru construirea hotelului Radisson Blu Hotel din Cluj-Napoca.

Actele pentru acest credit de investiții au fost deja semnate, conform Profit. Hotelul ar urma să fie deschis în primăvara anului viitor, conform datelor anunțate în septembrie 2019. La acel moment a fost anunțat că Radisson Hotel Group va lansa pe piață cea de-a patra proprietate din România, Radisson Blu Hotel din Cluj-Napoca.

Tot atunci a fost indicat că hotelul va fi deschis, sub acest brand, de către Winners Park Invest, firmă înregistrată la Cluj-Napoca în primăvara anului 2018 și deținută de Castorius Limited, vehicul de investiții înregistrat în Cipru și indicat în spațiul public ca fiind cel prin care Horia Ciorcilă, președinte al BT, își administrează deținerea la bancă.

Radisson Cluj va avea 149 de camere de diverse tipuri, de la camere standard și superioare, la apartamente și zone VIP. Facilitățile de cazare vor fi completate cu cele ale unui restaurant specializat, dar și sală de fitness, în timp ce pentru întâlniri și evenimente vor fi disponibile săli de conferință hi-tech și o sală de recepție de 350 metri pătrați, care poate găzdui până la 300 de invitați.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Primăria Tarna Mare distribuie măști reutilizabile tuturor cetățenilor comunei

Articolul următor

1.000.000 de lei către Crucea Roşie Română de la Ursus Breweries

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share