Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Sanex vrea materialele de construcții în declarația pe proprie răspundere

Producătorul de materiale de construcții Sanex Cluj susține introducerea opțiunii de cumpărare a acestora în declarația privind motivele deplasării românilor în starea de urgență.

„Alături de alte companii implicate în industria construcţiilor, susţinem introducerea opțiunii de cumpărături de materiale de construcții în declarația pe propria răspundere privind motivele deplasării, ca o soluție de sprijin a uneia dintre cele mai importante industrii din România. În cazul plăcilor ceramice, magazinele de bricolaj și cele specializate rămân punctele principale de vânzare pentru acest tip de produse”, a declarat Petrișor Grindeanu, director general al Sanex.

Producătorul local de plăci ceramice care deține fabrica din Cluj, a activat o platformă online care permite comanda plăcilor ceramice fabricate la Cluj-Napoca. Inițiativa Lasselsberger, deţinătorul brandului Cesarom, are ca scop și susținerea magazinelor de materiale de construcții în această perioadă în care clienții nu se pot deplasa la punctele de vânzare clasice.

Potrivit companiei, în contextul restricțiilor actuale, din ce în ce mai mulți români profită de timpul petrecut acasă pentru a-și renova locuințele sau pentru a derula mici proiecte de reparații. Produsele Cesarom se fabrică la Sanex, membră a grupului austriac Lasselsberger. Capacitatea unității din Cluj-Napoca se ridică la 8 milioane mp anual.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Asociația Patronală a industriei IT face apel la businessul mai puțin afectat de criza Covid-19 să achite impozitele și taxele datorate statului

Articolul următor

Premieră în administrația publică: Angajații de la Fondurile Europene merg în spitalele Covid19 pentru a ajuta medicii să acceseze mai rapid finanțări: Suma disponibilă: 350 de milioane de Euro

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share