Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Începe reconfigurarea și lărgirea uneia dintre cele mai importante artere a Sibiului

FOTO https://realitateadesibiu.net/index.php/2019/10/23/modernizarea-dj-106-c-sibiu-cisnadie-va-incepe-in-2020/

De luni, 4 mai, constructorul SC Terra Building SRL începe lucrările pentru reconfigurarea și lărgirea carosabilului pe Calea Cisnădiei, între strada Gh. Dima și ieșirea din oraș. Calea Cisnădiei este una dintre cele mai importante, dar și aglomerate artere a Sibiului.

„Este o lucrare necesară, foarte importantă pentru fluența traficului și creșterea mobilității, dar complicată în ceea ce privește gestionarea traficului din zonă în perioada execuției lucrărilor. Locuitorii din zonă precum și cei care tranzitează această arteră sunt rugați să respecte devierile și să dea dovadă de înțelegere și răbdare față de disconfortul temporar, rezultatul acestor lucrări urmând să fie benefic pentru toți”, a transmis Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu, într-un comunicat de presă.

Astfel, lucrările vor începe cu tronsonul Căii Cisnădiei dintre străzile Gh. Dima și Siretului. Circulația se va închide pe acest tronson de luni, 4 mai pentru aproximativ 4 luni.

Contractul pentru lucrările de reconfigurare a carosabilului pe Calea Cisnădiei, între strada Gheorghe Dima și
ieșirea din municipiul Sibiu, a fost semnat la sfârșitul lunii octombrie 2019. Valoarea acestui contract este de 5,3 milioane de lei.

Astfel, de la două benzi, carosabilul va fi extins la patru benzi între strada Siretului și strada Arieșului și la trei benzi între intrarea în municipiul Sibiu (după primele blocuri) și strada Siretului și între strada Arieșului și strada Gh. Dima (sensul giratoriu).

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Uzinele Tenaris au trimis echipament medical la Zalău și Călărași

Articolul următor

JTI’s Global Business Service center moves into Norblin Factory

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share