Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Prima companie locală de software listată la bursă va da dividende

Acţionarii companiei clujene de tehnologie Life Is Hard (LIH) au aprobat distribuirea către investitori a 236.782 de lei sub formă de dividende, cu o valoare a dividendului brut de 0,09 lei/acţiune.

Compania listată pe piaţa AeRo a Bursei de Valori București (BVB) a încheiat anul trecut cu o creştere a profitului net cu 307%, potrivit conducerii LIH. Acest indicator a fost de 1,42 milioane de lei, la o cifră de afaceri de 5,3 milioane lei.

În 2020, compania va opera o majorare de capital social de 600.000 de lei, care se va realiza prin distribuirea de acţiuni gratuite către investitori, cu o rată de alocare de 1 acţiune nou emisă la 4 acţiuni deţinute la data de înregistrare.

Din acest an LIH îl are ca membru în consiliul de administraţie pe Virgil Zahan, directorul general al Goldring, companie care a listat-o la bursă. Din consiliul de administraţie mai fac parte Ovidiu Vîlceanu și Cătălin Chiş, preşedinte şi acţionar majoritar, fiecare pentru un mandat de doi ani.

Conducerea executivă este asigurată de către Erik Barna, fondatorul companiei. LIH este prima companie românească de software listată la BVB şi dezvoltă propriile soluţii de digitalizare pentru mai multe verticale ale economiei – asigurări, sănătate, transporturi.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Fabrica Techtex va produce 150.000 de măști chirurgicale pe zi

Articolul următor

Street Food Festival își amână edițiile din Transilvania

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share