Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Încep să sosească tramvaiele construite la Astra Arad pentru Oradea

Prima garnitură de tramvai dintre cele contractate de Oradea cu Astra Vagoane Arad a ajuns la Oradea, în depoul OTL SA marți dimineața, la ora 7:30, anunță Bihon.ro. Oradea are contractate 20 de garnituri de tramvai, în contul unui proiect de mobilitate finanțate cu bani de la UE, cu termene inițiale de livrare de 10 garnituri pe an. Garniturile au câte 160 de locuri, sunt dotate cu sisteme de recuperare a energiei, cu aer condiţionat, dar şi cu un loc pentru persoanele cu dizabilităţi plus rampa de acces aferentă.

Livrarea a înregistrat întârzieri, la finele anului trecut din cauza modificărilor cerute de beneficiar. Poliţia Rutieră a cerut Primăriei Oradea, să doteze tramvaiele cu instalaţii care să le permită o autonomie de funcţionare de câteva sute de metri după întreruperea curentului, ca măsură de prevenire a blocării circulației în intersecții.

Sursa: Bihon.ro

Total
10
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Microsoft announces a $1 billion digital transformation plan for Poland, including access to local cloud services with first datacenter region

Articolul următor

Timişoara primeşte bani europeni nerambursabili pentru un nou set de şapte noi garnituri de tramvai

Citește și:
Bolt este noul membru al Clusterului Transilvania IT Cluj (TITC) și singurul din acest domeniu care a intrat în comunitate.
Citeste mai mult

Bolt intră în Transilvania IT Cluster

Aplicația europeană de ride-hailing devine partener de mobilitate al organizației clujene. Bolt este noul membru al Clusterului Transilvania…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
10
Share