Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Se anulează marile festivaluri ale Clujului: Untold, Electric Castle, Jazz in the Park

Cinci festivaluri organizate de clujeni care urmau să se desfășoare în acest an nu vor mai avea loc. Untold, Electric Castle, Jazz in the Park, Neversea, Form Days, evenimente ce aduc încasări totale de 60-70 de milioane de euro, au fost toate amânate pentru 2021, din cauza crizei sanitare.

Electric și Form Days trebuiau să aibă loc la Castelele Banffy din Bonţida și Gilău, iar Jazz in the Park, în Parcul Central din Cluj. “Cu inima frântă, dar cu certitudinea că luăm cea mai bună decizie pentru sănătatea și siguranța tuturor românilor, luăm decizia de a amâna Untold și Neversea din acest an, pentru anul 2021”, a anunțat conducerea celor două festivaluri, din Cluj și Constanța.

“Urmând direcția stabilită de toate marile evenimente din lume și deciziile autorităților din majoritatea statelor europene, pe care anticipăm că și autoritățile române le vor implementa, în curând, anunțăm oficial că ediția a opta a se amână pentru perioada 14-18 iulie 2021”, spun reprezentanții Electric.

“Speram să nu se ajungă aici, dar trebuie să avem grijă unul de celălalt. Form Days nu va avea loc anul acesta, ci va fi amânat pentru vara viitoare, cu mare majoritate din line-up-ul anunţat. Să salvaţi data: 1-4 iulie 2021”, a menționat conducerea festivalului.

“Ținând cont de faptul că pandemia continuă să evolueze imprevizibil și având în vedere restricțiile impuse de autoritățile române în desfășurarea evenimentelor de mari dimensiuni, organizatorii au decis reprogramarea ediției din acest an. Cea de-a opta ediție a festivalului, care trebuia să se desfășoare între 25 și 28 iunie, se amână pentru anul viitor și va avea loc în perioada 24-27 iunie 2021”, a transmis Jazz in the Park.

Doar Festivalul Internațional de Film Transilvania se va derula, într-o formulă mai restrânsă, în perioada august – septembrie. TIFF va primi 1,4 milioane de lei, fonduri nerambursabile, de la municipalitate pentru ediţia din toamnă.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Continental aduce la Timişoara o investiţie nouă de 33 de milioane de euro

Articolul următor

Plan de angajare pentru românii întorși în țară din diaspora propus de ARCA

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share