Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Segmentul de autostradă A3 dintre Biharia și Borș va fi gata la 30 iunie

Stadiul lucrărilor la porțiunea din autostrada A3 dintre Biharia și Borș este de 91%. prefectul Bihorului, Dumitru Țiplea, a avut joi, 4 iunie 2020, o vizită de lucru pe șantierul autostrăzii pentru a evalua stadiul lucrărilor.

La întâlnirea de lucru au participat reprezentanții Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, ai firmei de consultanță Egis, precum și ai antreprenorilor din asocierea Trameco S.A – Vahostav SK a.s. – Drumuri Bihor S.A – Drum Asfalt S.R.L – East Water Drillings S.R.L.

În cadrul ședinței s-a prezentat progresul lucrărilor, care se apropie de final. Stadiul fizic al lucrărilor la zi este de 91%, în perioada următoare fiind planificate lucrări de finisaje precum executarea marcajelor, a semnalizărilor și a scurgerilor de apă. Termenul de predare al sectorului Biharia-Borș din autostrada A3 este estimat pentru 30 iunie, cu mențiunea că livrarea panourilor VMS cu mesaje variabile, produse în Italia, va întârzia în contextul pandemiei.

Reamintim că secțiunea 3C3, cu o lungime de 5,35 km, va face legătura cu autostrada M4 și, mai departe, cu întreaga rețea de drumuri de mare viteză din Europa Centrală și de Vest.

Valoarea contractului pentru secțiunea 3C3 este de 134,22 milioane lei (fără TVA) și lucrările sunt executate de asocierea Trameco S.A – Vahostav SK a.s. – Drumuri Bihor S.A – Drum Asfalt S.R.L – East Water Drillings S.R.L.

Total
26
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Operatorul Wizz Air va relua zborurile Cluj – Tel Aviv

Articolul următor

Finanțări de 30.000 de lei pentru Colegiul Național Avram Iancu din Ștei

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
26
Share