Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Grupul Pehart Tec reîncepe angajările în Transilvania

Pehart Tec Grup (PTG) va face recrutări de operatori industriali și de manipulanți de marfă la fabricile sale de produse din hârtie.

La debutul pandemiei de coronavirus, conducerea PTG a anunțat că va veni în sprijinul persoanelor care traversează dificultăți în găsirea unui loc de muncă, punând la dispoziția celor interesați “posturi imediat ocupabile și pe o perioadă nedeterminată”.

Deoarece compania a adaptat procedurile de interviu la condițiile de siguranță impuse de autorități, candidații au fost solicitați să furnizeze date despre situația lor de sănătate. Printre posturile puse la bătaie la începutul primăverii se numărau și cele de electrician sau stivuitorist.

Antreprenorul Ioan Tecar, din Dej, a ieşit din acţionariatul grupului prin vânzarea a 45% din acţiuni către fondul de investiţii Abris Capital Partners. Apoi, fondul a preluat încă un pachet, de 55% din acţiuni.

Abris Capital, prezent pe piaţa locală în acţionariatul companiilor de curierat, reciclare şi producţie de hârtie, a preluat și Sprint Curier. Grupul Pehart cuprinde fabrici în Petrești (producție de hârtie igienică, prosoape de bucătărie) și Dej (hârtie igienică, prosoape de bucătărie, șervetele și batiste de hârtie).

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Complexul turistic Castel Transilvania, redeschis după pandemie

Articolul următor

GTC investește peste 70.000 euro în cele cinci proiecte din București, în contextul COVID-19

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share