Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Kaufland România lansează un nou apel de proiecte pentru ONG-uri

Kaufland România anunță startul unui nou apel de proiecte în cadrul programului „În stare de bine”, ce oferă organizațiilor neguvernamentale granturi nerambursabile pentru a derula proiecte sustenabile pentru România. Bugetul actualului apel de proiecte este de 2.244.500 lei.

ONG-urile sunt invitate să își pregătească aplicațiile pentru cea de-a doua sesiune de depunere a proiectelor din acest an, care are loc între 21 – 23 iulie 2020. Proiectele se depun online pe platforma programului, disponibilă la www.instaredebine.ro.

Domeniile vizate de program sunt cultura, sportul și viața sănătoasă. O atenţie sporită este acordată proiectelor care se adresează cu prioritate grupurilor vulnerabile și care implică în mod activ beneficiarii cărora li se adresează şi comunităţile din care aceştia fac parte.

Bugetul unui proiect poate fi de minim 25.000 lei și maxim 235.000 lei, iar durata între 2 și 6 luni. Mai multe detalii despre criteriile de aplicare, Ghidul Solicitanților și documentele ce trebuie completate sunt disponibile pe site-ul programului.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Cities of Tomorrow. New waves of urban migration

Articolul următor

Aerogara din Someșeni, reconectată la destinațiile turistice

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share