Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Fostul sediu al Bancpost din Șimleu, vândut la ofertă pe OLX

Clădirea de 210 mp în care funcționa filiala Bancpost din orașul Șimleu Silvaniei, aflată acum în proces de executare silită, este scoasă la vânzare la un preț cu 25% mai mic decât cel solicitat inițial.

Prețul de pornire era la început de 110.000 de euro, acesta fiind apoi redus la 82.000, conform informațiilor inserate de agențiile care intermediază tranzacția. Clădirea are o suprafață utilă de 210 mp, aflându-se la parterul unui bloc de locuințe cu două etaje ampasat median în oraș. 

Spațiul se compune din două spații independente, amplasate la parterul aceluiași bloc de locuințe, cu acces separat. Unul este cu acces prin fațada principală, altul prin cea laterală, dar care nu comunică între ele, fiind despărțite de casa scării de acces pentru locatari. 

Primul spațiu, destinat inițial ghișeelor, are 157 mp, iar al doilea, fost administrativ, 52 mp. “Clădirea a avut la construcție finisaje superioare, însă din cauza degradării din perioada cât a fost neutilizată, starea finisajelor este proastă, necesitând refacerea lor”, au atenționat intermediarii vânzării.

Bancpost nu mai există sub această denumire, fiind preluată în 2018 de către Banca Transilvania, după parcurgerea unui plan de integrare, pe parcursul a nouă luni. Pe lângă Bancpost, BT a achiziționat de la Eurobank Group, companiile ERB Leasing şi ERB Retail Services, derulând programe de integrare.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

[Enjoy Transylvania!] The Small Wooden Churches, or the Authenticity of Folk Art

Articolul următor

Helios Phoenix: We are continuously looking at BTS projects

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share